Resničnostni šov Kmetija

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
No bi rajš vidu če bi zmagala Biljana, saj mi je Daša prav antipatična! Glavno pa, da Klemen ni ostal brez vsega in je dobil avto!
aplauz.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
samo da ni bosna import zmagala
evil.gif

gospa ruža šta ima?

no ja ne, verjetno komaj 40 let živi v sloveniji nemoremo pričakovat da zna jezik
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ta je bila dobra, ja. Bi morala voditeljica malo več spraševati Ružo za komentarje. Zraven pa podnapise, kot pri posnetkih iz kmetije...
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
COPY/PASTE z uradne strani KMETIJA:

Klemen, tudi moje mnenje je tako, da ti je POP TV svetoval kaj napišeš. Razumem tudi, da te obvezuje pogodba, da ne poveš zakulisja in podobno. Razplet ŠTALE nam ni všeč in to je tudi večinsko mnenje. To je tako, kot da si na fakulteti najboljši študent, pa ti diplome ne podelijo tisti, ki izpitov niso opravili in so bili izločeni. Temu se reče ZAVIST in POP TV naj razmisli, kako bo krivico popravila, saj gledalci niso butasti in slepi. Svojo mehiško slamnik favoritko pa naj kar imajo. Klemna so žrtvovali zato, da bi se na glasovanju nateklo čimveč denarja. Pa še v spoštovanje teh rezultatov dvomim po tem švedskem scenariju.

Kaj pa, če je vse res?

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
in od kje æifurjem taka bajta?

No, sej bajta še ni bla ne vem kaj, ampak pred bajto je pa stal Mercedes !!! To pove vse ...

Ampak, še vedno bi mi bilo bolje, da bi zmagala Bila ! In pustimo zdej narodno pripadnost, tu nima kaj iskat. Malo je manjkalo, pa bi se Daši glava za enkrat povečala in na koncu bi eksplodirala. Škoda res, prikrajšani smo bili za še en šov. Tak, v karerem je Daša poraženka (samozavest pa taka !!!). Tokrat ji je uspelo ....

Noker

p.s. me zanima, če bosta šli res skupaj na potovanje. I think ....... NOT !!!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če bi bilo vse tako, kot bi moralo biti, in bi zadevo POŠTENO izpeljali do konca, bi (sodeč po vseh anketah, forumih ipd.)zanesljivo zmagal Klemen. No, je vsaj avto dobil.

Noker

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst sm ful vesela za Klemna, ker je dobil avto...
cheer.gif

Glede barbik, itak sta mi obe antipatični, samo Daša ima res samozavest serijsko...mal je pretiravala, sam za razliko od Bilje zna vsaj dva stavka skupi spravit...ful me je negativno presenetila Biljana, je bla v kmetiji 100x bolj simpatična od Daše, zdaj v živo je bla pa čist drugačna...
bonk.gif

...kar se pa "prijateljstva" tiče...bilo i prošlo, bi rekla...
evil.gif

myself

Zelenc'
15. dec 2007
4
0
1
ma ja se strinjam z vsemi da si klemen najbl zasluž avto in ga je tud dubil!!
kar se pa barbik tiče.... daša k jedubila keš bo šla lohk na zdravljenje( ji pomoje dobr del) 10000€ bo dala biljani da bo lahko z mtko dam udšla pa na ramadan..... da ne bosta zamudili....

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Kmetije nisem spremljala redno, le tu in tam sem si ogledala kako oddajo, a mi je bilo kaj hitro jasno, da se ne držijo pravil za vse enako.
Veseli me, da je Klemen vsaj avto dobil, če že ni bil uvrščen v veliki finale, kar bi moral po vseh pravilih biti,
če so že hoteli da zmaga žesnka mi je kljub vsemu bolje, da je zmagala Daša, ki je le bila v dvobojih, medtem, ko Biljana razen svojega ega ni pokazala kaj dosti na kmetiji.
Menim, da sta si Daša in Biljana tako različni, da ne moreta ostat prijateljici kljub temu, da sta bili na Kmetiji neločljivi.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Se strinjam. Daša mi sicer deluje fizično močnejša, ampak mi je taka "brezglava"...sej Biljana ni nek biser od ženske, ampak ima vsaj karakter in zna razmišljat s svojo glavo...Daša pa sam beeee.
bonk.gif

Glede na to, kar sem bežno opazil v zadnjih nekaj oddajah, mislim da bi bilo 100x bolje, če Biljana nebi razmišljala s svojo glavo... dobro zanjo in za vse okoli nje.
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.767
6.751
113
pri taščici
Sem prepričan da bo Klemen avto bolje 2vnovčil" kot pa Daša 50kE. Kot je včeraj rekla, naj bi šla z Bili na Boro Boro. Očitno jim ne manjka doma ničesar