Eni ste pa res malo
(uporabil sem blago besedo).
kmetija ... človek dobi avto .... potem pa naj še ljudje zberejo za akontacijo ???!!
Pa kaj vam je ljudje, saj vem, da je praznični december, ampak to je pa že too much.
Kmetija je bil pač šov ... delali pa niso nič posebnega, to kaj so oni počeli, dela večino slovencev doma na kmetijah. kmet ko si kupi avtomobil mu tudi državljani zbiramo za lizing ? Pa dajte prosim no ...
Če ne more imeti avta ga pač naj vrne ... basta.
Če ga lizingojemalec ne more plačat mu ga vzamejo, nimaš kaj.
Koliko očetov, mater se v Sloveniji se bori z revščino, se trudijo otrokom ustreči kar se da po najboljših močeh, da ga družba zaradi statusa ne bo potisnila na stran. Koliko družin ne bo sedelo pri polno obloženih mizah na toplem ob praznikih? Si zamislite iskrice v očeh otrok, ki se razveselijo malenkosti, pa naj si bo to čokolado ali paket bonbonov ?
A jim kdo pomaga ? Država naredi kaj za njih, čeprav strša plačujeta vse položnice in davke državi in ali kdo za njih kaj naredi, se vsaj kdo spomne na njih ? NIHČE !!
Tukaj bi pa zdaj fantu, ki je dobil avto za nagrado celo plačali akontacijo ... revež ! A mu še registriramo morda vozilo !?
Doma imajo neko turistično kmetijo, kolikor sem bral celo oddajajo postelje, kar pomeni, da denar sploh ni problem oz. takšen velik ne kot zdaj to vseskupaj zgleda.
Ko bodo rabili nov delovni stroj na kmetiji boste tudi denar zbirali ?
Dajte se malo zamislit ljudje.
Nakupite raje nekaj paketov bonbonov in podarite otroku socialno ogroženi družini, ki morda stanuje blizu vas, boste videli kako vam bo hvaležen.
Če sem koga užalil se globoko opravičujem, ni bilo namerno.
Dvigne me pač tako, da nekomu se zbira denar za LUKSUZ (plačilo akontacije), nekateri, ki pa nimajo kruha, na njih se pa ne spomni nihče.