Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Žena ga je dobila za 2 dni na test, luštkan avto. Je pa bil problem recimo, ker v Kamniku zgleda dela samo eno polnilno mesto, vsaj na Zoe je delalo samo eno, in tega več ali manj skoz zaseda en varnostnik s svojim avtom. Na netu status polnilnih mest ne dela, potem pa hodiš gledat, če je že prosto. Tudi pred službo vidim, da je polnilno mesto celo službo zasedeno z istima avtoma, pa verjetno sta prej nafilana kot v 8 urah?
Kar me je presenetilo, prvi el avto, ki sem ga vozil, kako lepo zavira z mašino ko spustiš gas (polni baterijo), kar bi me celo prepričalo da bi imel avtomatika.
V Kamniku mi je na Amperi vedno polnilo na obeh polnilnih postajah. Možno, da je Zoe pretirano zbirčna žvalca ali pa je v vmesnem času nehala delati. Če ne dela, najbolje, da pokličeš na Elektro Ljubljana eno punco, ki ji je ime Urška (priimek sem pozabil, naj me kdo dopolni ki ve) in da se to uredi.
Katero polnilno mesto pred tvojo službo pa je to? Lokacija? Avtombila, ki stalno zasedata? Prosim, da za njiju natisneš A4 format list in na njiju napišeš, da morata po končanem polnjenju avto umakniti, če ne naslednjič pokličeš redarsko službo. Namreč, tam se lahko parkira le za čas polnjenja. Ko je avto poln, ga je potrebno umakniti.
Enkrat, kot voziš EV in avtomatik način vožnje, je to tako dobra izkušnja, da nočeš iti več nazaj.