Citat:
Uporabnik N75 pravi:
V primeru, da znesek financiranja presega 3.000 € in je obdobje daljše od 12 mesecev je v financiranje vključeno tudi brezplačno podaljšano jamstvo. Mesečna najemnina za baterijo, ki znaša 79,00 €, upošteva dobo odplačila 36 mesecev in 12.500 prevoženih kilometrov.
Pa še življenjsko zavarovanje za brezposelnost, smrt in invalidnost, ki znaša 567eur.Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik N75 pravi:
V primeru, da znesek financiranja presega 3.000 € in je obdobje daljše od 12 mesecev je v financiranje vključeno tudi brezplačno podaljšano jamstvo. Mesečna najemnina za baterijo, ki znaša 79,00 €, upošteva dobo odplačila 36 mesecev in 12.500 prevoženih kilometrov.
Ne samo,da računajo mesečni najem baterije (ajde,pa recimo da je res,da je avto zato cenejši,kot bi bil...),še kredit moraš vzet,če hočeš podaljšano jamstvo??
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Zoe-jev vidim vedno več na cesti. Recimo, zadnjič sem jo videl v garažni hiši celjskega CityCentra, včeraj na Vojkovi, ko je peljala nasproti mene, pa še 1x nekje drugje.
Raje pa ne pomislim, kaj se (bo) dogaja(lo) z baterijami EV-jev, v tej vročini (,ki prihaja), ki le teh nimajo aktivno hlajenih.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Zoe-jev vidim vedno več na cesti. Recimo, zadnjič sem jo videl v garažni hiši celjskega CityCentra, včeraj na Vojkovi, ko je peljala nasproti mene, pa še 1x nekje drugje.
Raje pa ne pomislim, kaj se (bo) dogaja(lo) z baterijami EV-jev, v tej vročini (,ki prihaja), ki le teh nimajo aktivno hlajenih.
Zoe ni tako zgrešen nakup, in tudi najem baterije je super varianta, le ekonomična mora biti, torej moraš delati nekje več kot 80.000km letno in imeti urejeno polnjenje doma in v službi.
Drugače pa...boli te za baterije, itak so v najemu in ti menjajo, če/ko crknejo.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Žena ga je dobila za 2 dni na test, luštkan avto. Je pa bil problem recimo, ker v Kamniku zgleda dela samo eno polnilno mesto, vsaj na Zoe je delalo samo eno, in tega več ali manj skoz zaseda en varnostnik s svojim avtom. Na netu status polnilnih mest ne dela, potem pa hodiš gledat, če je že prosto. Tudi pred službo vidim, da je polnilno mesto celo službo zasedeno z istima avtoma, pa verjetno sta prej nafilana kot v 8 urah?
Kar me je presenetilo, prvi el avto, ki sem ga vozil, kako lepo zavira z mašino ko spustiš gas (polni baterijo), kar bi me celo prepričalo da bi imel avtomatika.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Po podatkih renaultove norveške strani naj bi imel hkrati z novim motorjem Zoe tudi zmogljivejšo baterijo:
http://www.renault.no/kampanjer/nye_ZOE