Renault espace

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Citat:
Uporabnik rotvajler pravi:
jej jej... se spomnim časov, ko smo šli 4-članska familija na morje z bolhco (F126p), z zvrhano streho na šinah, notr nabasan, da tut komar ne bi imel placa ovinka naredit (kaj je bla to klima?..).
bonk.gif

Zdej pa pravjo, da je Espace neudoben, hehehhuhuhahheh... lol...
13.gif

To je to. FOlk nikoli nebo zadovoljen. Novi Espace na cesti zgleda fenomenalno. O uporabnosti pa glede na to da nism uporabnik ne morm govort.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.714
113
pri taščici
Glede pakiranja za dopust. Kupi ji motor, sedi se zadaj na zic, potem pa naj prazni omare in tlaci v ruzake (in ga tudi nosi) tank torbe in kufre.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik rotvajler pravi:
jej jej... se spomnim časov, ko smo šli 4-članska familija na morje z bolhco (F126p), z zvrhano streho na šinah, notr nabasan, da tut komar ne bi imel placa ovinka naredit (kaj je bla to klima?..).
bonk.gif

Zdej pa pravjo, da je Espace neudoben, hehehhuhuhahheh... lol...
13.gif

spet en stardec
grin1.gif

mi smo se tudi vozili tako, od ficota, amija, katrce, lade... ampak tudi nismo imeli pametnih telefonov, lcd televizorjev, laptopa... tako, da ce si ze tako pameten najprej se znebi teh pritiklin in potem jamraj.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
He,he..mas prav Hanzi. Pri motorju ji pokazes stranski kovcek in reces tale je tvoj in tolko placa mas. Ce se mora se da vse zminimizirati. Ce pa je na voljo vec placa pa tudi Alhambro napolni do konca
smirk-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Carji ste. To ste tisti, ki bi inel espaca zato k he lep, trendivsku, nimate pa novene potrebe po takem avtu.

Pac slovensko potrosnistvo in alter pametovanje. Eni in isti

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Carji ste. To ste tisti, ki bi inel espaca zato k he lep, trendivsku, nimate pa novene potrebe po takem avtu.

Pac slovensko potrosnistvo in alter pametovanje. Eni in isti

Pa sej si že sam ugotovil, da točno to novi Espace je, trendovski, lep, itd. Ni pa več uporaben za take kot si ti. Sam tudi rabim večji avto, pa tudi ne vidim prednosti Espace pred 5008 oz Grand Scenicom. Tisti ki pa hočejo "luksuz" pa so to pripravljeni plačati, bodo pa kupili Espace, bomo videli koliko bo takih. Pri nas sigurno zelo malo, dokler ne bo konkretnih popustov.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Vem. Strinjam. Je pa dejstvo, da folk kupuje iphone, s, a sinhronuzira gmail s 5 reklamnimi maili na dan, igra spile in drka fb.
Kupuje 5, a6, a dlje kot 130km v eno smer, enkrat na leto, al pa 400lm ne gre. Nabije 10kkm po mestu.
In se tisoce butadtih nakupov.

Na temo
Sharan je zdej top izbira v tem segmentu.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Espace je avto za nove čase. Renault dela avtomobile, ki (naj bi) prinašali denar in ne, da bi ugodili Softiju. Nekje sem prebral, da je trg klasičnih enoprostorcev v zatonu? Mogoče bi SJTV1 vedel kaj več povedati o tem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Verjamem. Leta so delal motorje, ki so prinasal denar s servisi. Pred tem vel satis in avantime, pa koleos, pa zdej fluence.

Res dobra strategija. Kajorkoli, dejstvi je, da espace ni vec espace

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Lej, avto je lep, visiko sedenje je spica. Mogoce mi deluje uresnjen voznikov plac, a nisem preveril.

Govorim samo, da mu manjka adut, ki ga je prej inel, najvecji, najpristornejsi enoprostorec. Mene je zanimal zgolj zaradi tega.

In senic je tut visok, pa c4 tudi, touran tudi.....

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Verjamem. Leta so delal motorje, ki so prinasal denar s servisi. Pred tem vel satis in avantime, pa koleos, pa zdej fluence.

Res dobra strategija. Kajorkoli, dejstvi je, da espace ni vec espace

Meni je bil stari Espace tudi všeč, ampak življenje gre naprej. Novi mi pa tudi ni napačen. Res pa je, da pretiranega prostora ne potrebujem. Softi, verjemi, da tudi motorji iz ostalih grup niso brezmadežni. V zadnjih... 3 letih so v širši familiji umrli trije" 1.9 SDI/TDI motorji. Avti redno vzdrževani. Nemogoče!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.589
9.814
113
40
MB
ni več enoprostorec, v tem je keč, je crossover ... ker je pač to popularno, da v enem avtu dobiš vsega malo, a ničesar kot se spodobi ... če se bo prodajalo bomo pa vidli

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Crossover cesa? Kaj je se v tem razredu?
So to capturji, partnerji s plastiko okol, terenaki fico?

Itak pa nevedo vec kaj bi delal. Q3, a5, x3,fiat 500xl, captur....

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Jaz se strinjam s Softijem. Novi Espace je lep in napreden, za velike družine pa izgleda manj uporaben kot prejšnji (a je grande varianta sploh v načrtu?)

Vse tisto kar je zdaj nadomestilo prejšnje velike enoprostorce ima manj prostora, že zaradi zadaj v dno zloženih sedežev, če ne drugega. Pozna se na višini. Ne moreš recimo kolesa ali vozička zapeljat v avto na isti način. Jaz pogrešam Eurovan2 (Ulysee/Phedra/807/C8) naslednika, v primerjavi s prejšnjim Espacom so imeli prednost drsnih vrat in pa prosti prehod (precej prostora) med prednjima sedežoma. Prostora res ogromno. Če bi hotel zdaj nekaj podobnega namenjenega evropskemu trgu, ter vsaj šest sedežev, bi moral prestopit na dostavniško/kombi platformo, kar pa ni primerljivo, težko se s tem vozim kot z osebnim avtom. Zdajšnji kompromis ob šestih potnikih je pač strešni kovček za dodaten prtljažni prostor pri dolgotrajnejših potovanjih.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
So že izračunali, da se jim ne splača delati avta za par velikih družin, ki bi to imele in imele tudi finance za novega.

pipo

Majstr
19. mar 2008
931
444
63
saj, pa ostali so enako izračunali in pol ti pade mrak na oči, ko samo pomisliš, da boš moral obstoječo starino enkrat zamenjat
tongue-1.gif