Pa ti si superman. Takih je malo. Za vsak slučaj se dej klonirat da bo človeštvo še za tabo melo kej od tega.
Men je pa tole za popizdit. Kot v pisarni ko sem vcasih delal. Picke, cim je bil mraz samo omenjen v porocilih. Mene pa zebe, rabim tople nogavice, termofor, kalorifer. Pa kaksni deci ste danes, da se vam je pretezko obleci in rabite gretje volana, zicev in jajcnikov. Ne mores verjet kam je svet prisel, da se deci pogovarjajo o gretju picke v avtomobilu.
Jest imam gretje ugasnjeno, da lahko cimprej rally vozim pa po avtocesti 250kmh.
Ti pravim. Sem ze napisal najmanj enkrat. Dokler bo garancija bos vozil na servis kjer ne bodo nic naredili, uvoznik se dela "francoza", ti bos pa ostal brez garancije in avtom za en jebeštrga.Update:
Ker sem imel avto na servisu ene 6x samo zaradi pogostega dolgega verglanja in je napaka še vedno prisotna, sem poslal dopis o uveljavljanju stvarne napake.
Lepo obrazložil, da je napaka kljub večkratnemu obisku servisa ostala (zraven pripopal še kar nekaj videov z dokazi).
Odgovor Renaulta: Zavrnjeno. Če opažam nevšečnosti glede zagona motorja, mi svetujejo, da se obrnem na servis.
Če se njih vpraša, sem lahko reden gost na servisu. Pa četudi po skoraj 2 letih niso odpravili vseh napak. Avto zaradi vseh napak na izredne servise vozim praktično 1x na mesec ves čas garancije (napak ohoho). Boli jih koorac.
Za popizdit.
Opozori jih da obstaja ZPS pa en cel kup medijo, k bi z veseljem poročal o problemu.Update:
Ker sem imel avto na servisu ene 6x samo zaradi pogostega dolgega verglanja in je napaka še vedno prisotna, sem poslal dopis o uveljavljanju stvarne napake.
Lepo obrazložil, da je napaka kljub večkratnemu obisku servisa ostala (zraven pripopal še kar nekaj videov z dokazi).
Odgovor Renaulta: Zavrnjeno. Če opažam nevšečnosti glede zagona motorja, mi svetujejo, da se obrnem na servis.
Če se njih vpraša, sem lahko reden gost na servisu. Pa četudi po skoraj 2 letih niso odpravili vseh napak. Avto zaradi vseh napak na izredne servise vozim praktično 1x na mesec ves čas garancije (napak ohoho). Boli jih koorac.
Za popizdit.
Zakaj bi jih opozoril?Opozori jih da obstaja ZPS pa en cel kup medijo, k bi z veseljem poročal o problemu.
Točno to. Če zadeva ni odpravljena daš tisti dnar za odvetnika in izvedenca pa rešeno. Itak dobiš nazajBolje predati odvetniku, itak bodo na koncu vse stroške plačali oni.
A si ze docakal klic po treh tednihSem klical na pooblaščenca po tistem epskem odgovoru Renault Slovenija. Baje je direktor avtohiše urgiral. Čakam klic.
Ne.Ampak naslednji avto bo spet renault, kajne?
Ali ne?
Samo vprašam...