referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Sedež stranke SNS

Tivolska 13, p.p. 2922
1000 Ljubljana
Tel. 01 / 252 90 20

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Glih gledu TV Klub
Mislm kok je enim dolgcajt
stupid-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Vse lepo in prav, verski obredi v Tivoliju res niso dostojni, ampak megalomanskega minareta pa tudi ne želim gledat praktično v centru Lj. Sem pa totalno za center brez minareta.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Saj jaz sem tudi za cerkve brez zvonikov
wink-1.gif
. A hebat ga, spoštujem kulturo vseh.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Jaz nestrpnež? Zakaj že?

Referenduma pa ne bo, ker se je ustavno sodišče enkrat že izjasnilo, da tak referendum ne bi bil v skladu z ustavo!

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
In zakaj je treba zadevo postavit praktično v center mesta? Saj je še vedno planirana lokacija nasproti gospodarskega rastavišča, ne?
smile-1.gif

Referednum je pa itak bedarija.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Jelinčič in njegove nesmiselne poteze. Ne verjamem mu, da ga moti minaret, to je le pretveza, njega moti vse, kar ga spominja na južne brate. Ta tip ma milijone, na volitvah izjavi, če bi mu dali še več milijonov, pa se gre upokojit, ljudje se pa prebijajo iz meseca v mesec, ta [censored] dobi sedež v parlamentu.

Predlog; zgradimo džamijo z največjim minaretom in potem zvežemo na vrh jelinčiča in vse skup požgemo, potem pa zgradimo drugo z manjšim minaretom in tko bodo vsi zadovoljni.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
In zakaj je treba zadevo postavit praktično v center mesta? Saj je še vedno planirana lokacija nasproti gospodarskega rastavišča, ne?
smile-1.gif

Referednum je pa itak bedarija.

No ja... pravoslavna cerkev je skoraj dobesedno v centru, sam center je posejan s cerkvami rkc, džamija bo pa tam, kjer je mesto za njo našlo prostor. In, če je to v bližini centra nimam nič proti temu. Kot sem v eni temi že dejal - džamija bo za Ljubljano pozitiven dodatek, dodano vrednost s pogleda enakopravnosti državljanov, multikulturne družbe in seveda ekonomsko gledano za turizem.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ja nič, nekateri pač smatramo, da ta ne sodi v središče Ljubljane. Očitno je zadevo možno zgraditi tudi brez.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Ja nič, nekateri pač smatramo, da ta ne sodi v središče Ljubljane. Očitno je zadevo možno zgraditi tudi brez.

Ce nekateri smatrate..... potem bo ze nekaj na tem.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.