Referendum (anketa): Arbitražni sporazum

Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma med Vlado Republike Sloven

• Skupaj glasov
    322
  • Glasovanje je zaprto .

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
človek, ki s tako vnemo blati jj( govorim za njegovo stališče do arbitraže ) in zagovarja as, ne more biti druzga kot hrvat ali neumen, ali politik. neumen najbrž nisi, zatorej si lahko samo politik...ali hrvat seveda
confused-1.gif
Po takem sestavku se takoj vidi, v katero opcijo spadaš... Tipičen besedni zaklad.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
če bi recimo jj jutri po celonočnem razmišljanju in tehtanju argumentov jutri na tiskovki oznanil da sedaj podpira as, boste kameleon, stieber, tis, še vedno proti as? Grem stavit da ste bili l.2001 proti sporazumu drn-rač. Grem stavit, da pa ga sedaj podpirate.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Ei model.......prosim če bo kdajkoli še kaka vojna.......zgovor se da si trajno opravilno nesposoben.....ker ti ne smejo dat še 1x puške v roke ker se lahko še ustreliš
cry12bpy.gif

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
na srečo ne bo več treba prijet za puško, ker je politika jj v zatonu in v nedeljo bo storjen drugi korak na tej poti njegove politike v zaton.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kameleon, ne verjamem, da si ti bil v vojski, ali pa da bi te sploh sprejeli. Mogoče si bil pri skavtih?
smile-1.gif

Drugače pa je IJ obseden z orožjem, to je splošno znano. Zadnjič je celo sam povedal, da je predlagal, da bi okupirali Savudrijo za časa 10 dnevnega konflikta.

Ivan je vedno delal rad scene in še danes jih dela. Ni dvoma da je sposoben politik, žal obkrožen s samimi idioti, katerim je skupen samo en cilj: oblasti... in še to je nepomembno, ali imajo oblast v Sloveniji ali v Vatikanskem satelitu.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
tesen izid je tudi pri alter anketi

Citat:
Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Vlado Republike Hrvaške, ki ga je sprejel Državni zbor na seji dne 19. aprila 2010?
Uporabniki so lahko izbrali samo 1 odgovor (Vseh glasov: 306)

Da. - 165 glasov; 54%
Ne. - 141 glasov; 46%

I

Izbrisan uporabnik #488

A je čisto dovolj za dolgotrajne travme nasprotnikov...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
A je čisto dovolj za dolgotrajne travme nasprotnikov...

Daleč od tega.

Slovenci smo že dolgo razdeljeni približno 50-50.
Vedno so v igri le procenti ali celo promili.

Tudi če bi za arbitražo glasovalo 75% ljudi to ne pomeni veliko. Tako kot je mnogo tistih, ki drugače podpirajo levo opcijo proti je tudi precej tistih, ki podpirajo desno opcijo za AS.

To je res vprašanje, ki je strokovno in, ki se ne bi smelo reševati na referendumu, ker nihče od nas ni dovolj strokoven. Jaz se bom "žal" odločal po ameriškem sistemu in sem si referendumsko vprašanje zastavil tako, kot bi si ga moral vsak - "ALI JE RES BREZ DVOMA AS DOBER ZA SLO".

Odgovor je... žal ne.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
je še kaj prostora na katerem avtobusu, šel bi na zborovanje, da me obvestijo, ali bomo izgubili vse morje, ali ga bo ostalo vsaj za noge namočit? Verjetno lahko začnejo ladije in čolne vlačit na kopno, ker bomo ostali totalno brez morja.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
To je res vprašanje, ki je strokovno in, ki se ne bi smelo reševati na referendumu, ker nihče od nas ni dovolj strokoven. Jaz se bom "žal" odločal po ameriškem sistemu in sem si referendumsko vprašanje zastavil tako, kot bi si ga moral vsak - "ALI JE RES BREZ DVOMA AS DOBER ZA SLO".

Odgovor je... žal ne.
Torej boš ti proti vsakemu predlogu, ker vedno se bo iskal kompromis... In je torej zate najboljše tako kot je. Ker v vsakem drugem primeru iskanja rešitve ne bo dovolj dobro za Slovenijo.
Edino z vojaškim napadom na Hrvaško ne bo nekega kompromisa...

I

Izbrisan uporabnik #488

tis: stroka ne naša, ne ndhajevska ni uspela rešiti zadeve, politika se ni našla, vprašali bodo še ljudstvo.

Očitno ni druge, da nam bo tretji mejo reševal, če smo taki trotli, da se sami ne znami zmeniti.
Če bog Janša ni rešil meje, kdo jo bo? Je mogoče to izhodišče Janševikov? Da če Ivan ne zna, potem noben ne zna.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Politike ne spremljam, ne zanima me kdo podpira sporazum in kdo ne. Malo sem prebral temo in hudo smešno je brat komentarje nasprotnikov. Meni, ko politike ne spremljam, pa mi je jasno, da ce morajo arbitri določiti kje ima SLovenija stik z mednarodnim morjem, da to pomeni, da odločajo KJE ima stik in ne če ga ima. Torej je stik zagotovljen. Poleg tega pa se stanje vrne v leto 1991 kar ustreza sloveniji. Hrvaska ne bi nikoli pristala na taki sporazum če nebi bila blokirana za poganja v EU. Zato ce referendum pade bo to samo velika osluga Hrvaški. Arbitri se neodvisni, določili bodo tak kot komu pripada.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Ne...sem bil prva generacija ki ji ni bilo treba it v vojsko pod mus! Smo bili samo na zdravniškem.....pa dobil smo vojaške knjižice......naj te razveselim če bi takrat šel bi bil v zračni obrambi (roland pa take fore) ......študiran kader ni bil namenjen za med prašinarje
evil.gif

cheer.gif

Kar se okupiranja Savidrijskega rta tiče in JJja pa.......če bi dobro poslušal Voduškov vroči stol bi vedel da je bil namenjen zgolj neki tamponski coni ki bi nam omogočla dobra pogajalska izhodišča....mi bi danes nazaj vrnili Savudrijo....in imeli bi cel piranski zaliv plus kopno tam kjer ga nam oporekajo ( Mura pa Dragonja)....milo za žajfo!!!

JJ je dober strateg.......ampak ma to nesrečo da ga zmeram onemogočajo komunisti ali pa kaki njihovi satelitski nastavljenci....... Zlobec v tem konkretnem primeru ko ga omenjaš........je bil "dvojni agent" v 90`s izdajal podatke Demichelisu (ita zunanji minister)....ta pa naprej srbom....če se takrat ne bi zlagali Zlobcu o dnevu in uri osamosvojitve za en dan prepozno....bi imeli mu k**** od osamosvojitve......tako pa so srbi takrat napadli en dan prepozno in mi smo bili takrat že z eno nogo osamosvojeni!!!

Tolk o referencah nekaterih ki jih imaš tudi na letaku ZA arbitražni sporazum!!!

Nazadnje urejeno:

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
kot kaže eni res ne zmorete pogledat dlje kot od ograje svojega vrtička....
še dobro da je tu JJ, ki vam pove kaj je prav in kaj ne
hysterical-1.gif