No, Kamele0N, toliko postov si v teh nekaj straneh napisal, pa niti v enem mi nisi odgovoril... Tis pa tudi ne.Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
ksz
Nisem vedel, da že imamo stik z mednarodnimi vodami, in to takšnega, kot je zapisan v AS, da se bo šele določil... Me je Janša danes razsvetlil z brošuro...
Tisti drugi zemljevid v brošuri pa mi je popolna neznanka. Kateri arbitražni sporazum so že brali SDS&co.?
No, kamele0N, ti boš mi verjetno znal razložit... Ali pa morda Tis...
BTW, saj smo 2010? Ali sem pa mogoče nekaj let zamudil...
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Pa še vedno mi nisi odgovoril, kaj porečeš na tole zavajanje javnosti iz strani nasprotnikov? Ker že gre preko meje zakona...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Pa še vedno mi nisi odgovoril, kaj porečeš na tole zavajanje javnosti iz strani nasprotnikov? Ker že gre preko meje zakona...
Ma to so posebna branža ljudi......rusi so jim rekl boljševiki........kako bi ti to razložil po domače....aha lei maš navadnega Wermacht vojaka.......pa maš WaffenSS.......no ta SS pr nemcih ti je bil boljševik pr komunistih!
Boljševike ne zanima kaj meni ljudstvo...al se mu dobro godi....gledajo na osebni interes in profit....kanalizirajo si medije....in se ti smehljajo iz njih vn...in ti pripovedujejo pravljico za lahkonoč.....
....prvič se strinjam s tabo! Čist preko meje zakona
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Danes pa imamo namesto boljševikov Janševike.