Referendum (anketa): Arbitražni sporazum

Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma med Vlado Republike Sloven

• Skupaj glasov
    322
  • Glasovanje je zaprto .
I

Izbrisan uporabnik #488

Škoda res, da nismo "potegnili" do Reke, bi se danes lažje pogajali.
Ni čudno da so Ivančka hitro odrezali s takimi idejami.

Pa tudi orožje te zanima... kot Ivančka, samo njega je še preveč zanimalo in ga je prodajal...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Lei...če bi bil ti bi namočil tebe...če bi bil jaz bi mene.....če Snecer bi njega......važno je kdo je bil v ozadju pa vlekel niti...ja? Namještajka
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
Pa še mal o tem kako se bo kupčkal z našo zemljo...da vam bo jasno!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lei...če bi bil ti bi namočil tebe...če bi bil jaz bi mene.....če Snecer bi njega......važno je kdo je bil v ozadju pa vlekel niti...ja? Namještajka
wink-1.gif
Namještaljka Velikemu strategu in taktiku JJ?
grims-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
takrat še ni bil...se je še učil...bili pa si srajce iz Kumrovške fakultete!
smile-1.gif

Zato mi je tudi čudno da se sedaj ne znajo/zmorejo zmenit okoli meje...... HDZ in pa KPS kader je kompletno skupi študiral!

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
ste se že kaj vprašali, zakaj ni nobenega glasu velikih borcev za slovenijo jelinčiča in podobnika s svojim starmanom in jorasom? Pa menda jih ni veliki vodja in demokrat utišal, da bi si potem lahko zmago pripisal samo sebi? Ne, ne, saj on vendar ni tak?

http://www.zurnal24.si/slovenija/sns-nimamo-botrov-zato-nas-ni-173185/clanek

Jelinčič meni, da se ta "referendum vrti okoli tega, ali bo Pahorju uspelo obdržati vikend na Sv. Ivanu pri Umagu. Ta je v celi vrsti vikendov, ki jih imajo v rokah nekdanji visoki uradniki Komunistične partije in ki so bili povečini zgrajeni ilegalno. Referendum se vrti okrog tega, ali bo vikend obdržal ali pa mu ga bodo zrušili. In zato je pripravljen prodati tudi Slovenijo."

Sicer z malo rezerve..pa vendar v vsakem hecu je malo resnice
wink-1.gif

"To morate pa vprašati vlado in medije, zakaj nas ne objavljajo," na opazke, češ da v kampanji pred nedeljskim referendumom glede arbitražnega sporazuma ni opaziti Slovenske nacionalne stranke, odgovarja predsednik slednje, Zmago Jelinčič.

Na vprašanje, da nekatere ostale stranke volivce pridobivajo tudi s plačanimi oglasi, SNS pa ne, Jelinčič odgovarja: "Edino SNS nima botrov v gospodarstvu, tako kot vse ostale stranke. Edino mi razpolagamo zgolj z denarjem, ki ga dobimo iz proračuna, in nič več. Ostali gospodje si pa delijo tako in drugače denarje in imajo seveda pod komando tudi tiste institucije, ki to počnejo, zato to lahko počnejo."

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
wink-1.gif

Zgrabli so se zato, ker je Ivan hotel za sebe vse obdržati..

Sicer pa je sedanje ravnanje Ivana posledica vrhunske komunistične izobrazbe in položajev, ki jih je kot zagret mlad komunist zasedal.

In kot učenec komunizma je Ivan premagal svoje učitelje.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
Kameleon, z delovanjem jj sem se strinjal samo takrat, ko je pred referendumom zagovarjal vstop slo v eu in nato, čeprav je bil v opoziciji, jelinčič pa je takrat ostro nasprotoval, sedaj pa se hvali kako močne pozicije imamo proti cro, saj smo v eu in hvali eu, da se vedno zavzame za svojo članico, čeprav je majhna. Pri dveh stvareh pa se strinjam z jelinčičem glede zagovarjanja nob, kjer ne spreminja stališč vsako leto in pri zelo nizki porabi sredstev za volilne kampanije, tu pa je vedno bolj pameten od levakov in desnice, ker ve, da četudi bo oblepil celo slo s plakati in obhodil vsako vas, ne bo dobil nič več glasov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj na Svetu govorita in Ivan kaže spet zemljevide ter laže kot je navajen iz kumrofške šole.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
janševiki vedno kažejo na skicah slovensko morje vse do obale savudrije. Torej, ko bo jj v prihodnosti dosegel sporazum s cro, bodo kopalci na savudrijski obali stopili v slovensko morje in bodo morali imeti dokumente zraven?

I

Izbrisan uporabnik #488

lame1.jpg

To sem danes videl v Hoferju, verjetno bo tu kar nekaj odgovorov, od nastanka sveta naprej.

Zanimivo, kako je Borut danes sesul Ivana v oddaji Svet. Ivan se je celo obrnil na Boga pri reševanju te zadeve (je dejal Bog pomagaj), nakar ga je Pahor zaključil.

V nedeljo bo travma že vidim.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Ne...sem bil prva generacija ki ji ni bilo treba it v vojsko pod mus! Smo bili samo na zdravniškem.....pa dobil smo vojaške knjižice......naj te razveselim če bi takrat šel bi bil v zračni obrambi (roland pa take fore) ......študiran kader ni bil namenjen za med prašinarje
evil.gif

cheer.gif
hysterical-1.gif

Si me nasmejal zdajle. Hvala lepa.

Drugače pa, gospod študirani intelektualec, bi lahko služil vojsko tudi prostovoljno. Tako bi se izobrazil v vojaških veščinah in bi lahko branil (širil ozemlje) Slovenije. Res škoda, da je Grizold tako na hitro ukinil naborniško vojsko, smo izgubili za sovražnika smrtonosno kombinacijo: inteligenten, šolan (btw: si že diplomiral?), vojaško izurjen, poleg tega pa te še zanima orožje. Manjka ti samo še diploma kumrovškega učilišča in bil bi reikarnacija še živečega JJ-a.

Kamele0N

23. jul 2008
42.554
5.689
113
ne-ne-1.gif

Zakaj se ti pa na Hondi koleščka nazaj vrtijo......kj v povezavi....?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Zakaj se ti pa na Hondi koleščka nazaj vrtijo......kj v povezavi....?
evil.gif

Neeee. To na CBR-ki v podpisu je Elvir. On je tako obvladal motor, da so se mu pri vožnji naprej kolesa vrtela nazaj. Človek je bil legenda.

Nazaj na temo: hitro pljuvati čez AS, čez eno uro se začne referendumski molk.