Referendum (anketa): Arbitražni sporazum

Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma med Vlado Republike Sloven

• Skupaj glasov
    322
  • Glasovanje je zaprto .
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
ne-ne-1.gif
ne bereš...ne spremljaš.....bilo je že vse načrtovano pred referendumom......uradno od naše države....pa je sam prestavu za po da ne bo zbrk pred!

Evo ti našo dvoličnost...država dovoli odstranitev...ko hoče odstranit je napaden od lastnih državljanov
bonk.gif

Seveda sem spremljal zadevo, da se je človek pripravljal in da je pridobil ustrezne odločbe, gre le za tajming.
Gre za to, da je čisto verjetno, da se je po nedelji zvečer "s kom" pogovarjal
smile-1.gif

Kdo od naših državljanov pa ga je napadel? Naj prijavi policiji... Sicer pa mu ti pojdi pomagat odstranit prepreko, pa še orožje imaš rad si rekel, boš lahko pokazal svoje znanje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.571
5.670
113
Poglej si komentarje pod člankom! Človek lahko uradno odstrani vse kar mu tam hrvati preprečujejo......in kje je naša država? Če bi bla pravna jim pošlemo specialce na mejo pa nj se grejo hrvati pol živi ščit če jim paše.....pa k se zbunijo....pa da zarati pa nj si upajo napast europo....če se že take frajerje delajo!

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
To je "evropsko" obnašanje sosedov katere boste vi spustili v EU
bonk.gif
In spet so bile kamere čisto "naključno" tam.
64698687_joras.jpg

Če pa tole ni domenjeno s Hrvati, potem sem pa jaz Lojze.
cheer.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Evo, napovedujem prihodnost, naj me koklja sune, če to ne bo ravno tako:

Zvečer bomo na vseh naših televizijah (Dnevnik, 24 kur, Svet) gledali posnetek, kako se Joras sam pripelje z neregistriranim traktorjem, da razkoplje ta robnik, nato pa z mejnega prehoda pride četica izbranih hrvaških policistov in se Joras "začudeno" začne prerekati z njimi.

Seveda na mostu čez Dragonjo armada fotografov in snemalcev, most pa verjetno v tem času zaprt za ostali promet, da imajo snemalci plac za snemanje gledališkega teatra.

Na koncu še obvezna izjava Joška Jorasa, Danijela Starmana in Marjana Podobnika o sramoti za Slovenijo in/ali Hrvaško.

No, zdaj pa pobirajmo stave, kaj vse od tega se bo uresničilo.
Jaz stavim na 100% na zgoraj povedano
cheer.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A v potok pa ne bo padel? Vsakič ko vidim posnetek, kako izvede tisti "gimnastični" gib, ko se je že skoraj ustavil, me popade smeh.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne, danes ne, bi že bilo v medijih: "Hrvati nemočnega Joškota neusmiljeno vrgli v potok"

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Evo, napovedujem prihodnost, naj me koklja sune, če to ne bo ravno tako:

Zvečer bomo na vseh naših televizijah (Dnevnik, 24 kur, Svet) gledali posnetek, kako se Joras sam pripelje z neregistriranim traktorjem, da razkoplje ta robnik, nato pa z mejnega prehoda pride četica izbranih hrvaških policistov in se Joras "začudeno" začne prerekati z njimi.

Seveda na mostu čez Dragonjo armada fotografov in snemalcev, most pa verjetno v tem času zaprt za ostali promet, da imajo snemalci plac za snemanje gledališkega teatra.

Na koncu še obvezna izjava Joška Jorasa, Danijela Starmana in Marjana Podobnika o sramoti za Slovenijo in/ali Hrvaško.

No, zdaj pa pobirajmo stave, kaj vse od tega se bo uresničilo.
Jaz stavim na 100% na zgoraj povedano
cheer.gif
Jaz sem zraven pri stavi.
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sploh mi pa ni jasno, zakaj ima Joras težave.

Saj vsi nasprotniki sporazuma trdijo, da je trenutno stanje čisto v redu, da se nam nikamor ne mudi, itd...
Pa saj če pogledam tale zemljevid trenutnega stanja (po SDS-ovsko), je itak idealno. Problem je edino, ker bi moral Joras te robnike s traktorjem peljat taaaako daleč do Hrvaške. Po sliki sodeč je to več km.
Res mi ni jasno, kakšne probleme ima zato tam globoko na svoji zemlji.
17758-icon_confused.gif

zemljevid_osnova2.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nekaj me zanima.

Kje bi lahko našel rezultate referenduma za posamezna volišča. Mam občutek, da sem v naši vasi močno v manjšini.
grin1.gif

Na strani DVK najdem rezultate samo za okraje.