Redna zaposlitev

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
delavke v tušu so 130 jurjev takratnih, kar je več kot 500 €, dobile pred 4 leti, edino boge so ker morajo na blagajni stati, ni stolov.

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
No no dvomim, da dobijo toliko ker poznam nekaj, ki jih dela pa mislim, da ne dobijo toliko
confused-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
No jaz pa sem preko študenta delal tam in videl plačilno listo ene izmed prodajalk. Zdaj pa imajo verjetno večje plače kot takrat

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Papir prenese vse, realnost pa je bila čisto nekaj drugega.

KSZ
Če sem dobila kakšno lekcijo v svojem službovanju, je to ta.
Navzven najbolj fancy firme so ponavadi navznoter najbolj zanikrne...
Drugač pa sem v le nekaj letih zamenjala 3 službe (redne), tako, da ziher so minili časi, ko so delali od začetka do penzije na enem delovnem mestu...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
sam delam od srednje šole. zdej je to ene šest let redno. morm rečt da mi ni niti najmanj žal da sem se takoj zaposlil. tud s službami sm mel od sedaj srečo ( zdej sm v drugi), saj sem vedno prišel v dobro podjetje. drgač pa vidm, da če ne bi začel takoj delat bi bil še vedno na začetku. tko se mi pa šele po petih letih rednega dela odpirajo velike priložnosti. od tega da dobim službo za res dobr dnar, al pa grem furam svojo firmo. v tem času sm v miru naredu faks in se družil tudi s študenti. od študentskega življenja nism zamudu dost, razn jutranjih poznih vstajanj(to res mogoče mal pogrešam) pa kakšen podaljšan vikend. drgač mi pa sedenje v predavalnicah čist nč ne diši.

lp