Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zakaj že?Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
tolk o tvoji zdravi prehranipol pa pije polnomastno mleko
Je pa kljub toliko maščobe še vedno domače bolj zdravo,
A ker je domače?
Ker tole je isto blesava trditev, kot da je fino masten kremenatelc od domačega pujsa bolj zdrav kot pa pust kremenatelc od pujsa iz farme.
Ne ti mene hecat.Citat:
Uporabnik garner pravi:
Si ne moreš mislit, kako jaz hitro pogruntam, da je domače in kupljeno, kot dan in noč razlika.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
garner: mislim da tvoji bližnji mislijo o tebi sledeče: "sedaj se mu je pa čisto odpeljalo"
Če ta projekt finančno ni donosen, potem ti melkomati ne bi po Sloveniji rasli kot gobe po dežjuCitat:
Uporabnik keber pravi:
Saj mleko je isto, le da je trajno pač pasterizirano in homogenizirano. Samo očitno ne poznaš kmetijstva dovolj, pa misliš, da je tisto izpod krave najbolj zdravo. Hja, to se bi ti še kmet smejal.
Razlika je samo v provizijah: mlekarne kmetu zagotavljajo odkup vseh količin, ampak za nižjo ceno. Pri mlekomatu pa mora kmet plačati ohoho tehnike in vzdrževanja, zato je mleko pač dražje. Če ima veliko prometa, potem se mu splača, če ne, pač še eden od propadlih projektov. Mimogrede, cena takega mlekomata se šteje v več desettisoč evrih, najemnine v trgovskih centrih pa tudi niso ravno bakšiš.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Stroški z mlekomatom so: mleko je lahko v njem (mislim da ) samo 48 ur. Po tem času mora mleko iti v uničenje.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Madona, koliko problemov.
Še dobro, da žlampam samo riževo mleko.
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Madona, koliko problemov.
Še dobro, da žlampam samo riževo mleko.
LP,
PIC