Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Model, ni tako preprosto, če želiš EV v vsak dom. Fanatiki.
Citat:
Kako, da ne, če vsi (navdušenci) pišete, da so to vozila prihodnosti?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Kako, da ne, če vsi (navdušenci) pišete, da so to vozila prihodnosti?
Prosim, nehaj se smešiti, ker mi je dosti, da se moram znova in znova ponavljati.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Model, ni tako preprosto, če želiš EV v vsak dom. Fanatiki.
Tako je, ne bo šlo. V balkanistanu mislim da za našega življenja ne bo nič. Mogoče bo zlezlo na ene 10 %. Vozil mislim, ne koles in tistih escooterjev z mercatorja.
Standard praviš Andy je že določen OK. Kdaj bodo vse polnilnice v SLO ustrezno zamenjali, dopolnili. Še nekaj Save bo preteklo mimo mene. Dobro da sploh imamo tolko polnilnic v SLO, ko sem zadnjič neki na netu gledal. Čeprav najbližja je od mene oddaljena 45 km.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Zakaj bi jih bilo potrebno dopolniti? Schuko vtičnica je najnižji imenovalec in so vse že obstoječe polnilne postaje čisto ok. Nove se pač postavljajo z vgrajeno Mennekes vtičnico.
Ti še vedno živiš v mentaliteti fosilnih goriv, kjer si lahko tankal le na bencinski črpalki. Tvoja najbližja polnilnica je pri tebi doma.
Citat:
Delno to sicer drži. Ne vem kako bi moj enofazni tok v 6. nadstropju stanovanja napajal cca slabih 100 metrov super kabla, katerega bi imel skozi okno speljanega k vozilu. Na koncu bi še blok zažgal. Dokler pa občini ni v interesu, da bi na parkirni prostor, ki je v njeni lasti in ga uporablamo vsi, ne samo stanovalci pripeljali vsaj eno vtičnico s te moke ne bo kruha. Samo za primerjavo. Optični kabel je cca 30 metrov od bloka, pa se ne morjo zment, če bojo prekopali državno cesto. Ko bi jo enkrat prekopali, bi imeli na cca 100x100 m2 velikem zemljišču cca 400 stanovanj in odjemalcev, zraven so pa še hiše. V bistvu ne občina, ne ponudniki interneta, ki bi z minimalnim vložkom, zaradi gostote gospodinjstev na določenem prostoru lahko lepo služili. Njim se pa jebe. To je pač naša mentaliteta, večje mesto še kje kej dobi, ostali nič. Da pridem danes na občino z to idejo o električni vtičnici me takoj prisilno hospitalizirajo k vam v prestolnico.
Citat:
Življenjsko vam poskušam predstaviti problem s težavami. Mama ti trola.