Glej, prvo kot prvo jaz ti nisem ničesar očital, ampak ti naštel nekaj osnovnih dejstev za katere si ti trdil, da so nabuloze (potem se je to izakazalo kot resnično), zatem si odprl mamine knjige ali pa celo šel mamo spraševati kako mi replicirat in mi podal različne teorije. Je še nekaj teorij, vendar v grobem to je to in jaz osebno sem si naredil svoje mnenje, ki pa izhaja iz teorij, ki jih že omenjaš.
Naslednje, preberi še enkrat moje poste in boš videl, da strogo ločujem kaj pomeni privzgojeno ter kaj pomeni prirojeno, je velika razlika katere ti očitno še ne ločiš. Povej mi, te je mama naučila jokati? Te je ata naučil smejati? Mislim, da ne.
Kar se pa tiče narave. Razloži mi povsem preprosto, zakaj se M:M ali Ž:Ž ne moreta naravno reproducirati? Meni že to dovolj pove.
V knjige se pa podaj zaradi svoje lastne splošne razgledanosti, ne pa zato, da boš potrjeval moje poste. Rad preberem kaj novega. Še lepše bi bilo, da napišeš kaj pametnega iz tistih knjig, ki jih omenjaš kot pa da mi poskušaš prodajati zgodbice iz filmov, ki mimogrede sploh ni slab.