razbijanje gej parade u Beogradu!!!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik NeGrA pravi:

Kaj pa če bi bil TI otrok dveh gayev... pa bi bil TI tarča posmeha in napadov??
od kdaj imajo istospolni ljudje lahko otroke?
confused-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Si gledal American Beauty? Tam je en stric, ki razmišlja podobno kot ti, na koncu pa se izkaže, da je sam gay. Saj po navadi je res tako. In ti zveniš, kot da bi imel fobijo pred njimi. Zakaj? Te je strah, da bi te lahko potegnili med sebe? Naredil ti tako ali tako ne bo nihče nič. Najbolj glasni so večinoma tisti, ki imajo pred svojim pragom najmanj pometano.

Pa še absurde pišeš ... Tista, da so prirojeni jok, smeh in nevemkajše, je bosa, da bolj ne bi mogla biti. Vidiš ti slučajno kakšno karakterno podobnost med tabo in fotrom? No, če je ne, začni iskati fotra po poštnih uradih.

Danes v demokraciji in liberalizmu takšno nasilno in napadalno obnašanje ni več družbeno sprejemljivo. Oziroma je po mojem mnenju manj kot sama gay parada! Očitno imajo te pojme v Srbiji razčiščene le policaji.
bonk.gif

iceman47

Pripravnik
29. jan 2008
194
0
16
89
dežela leda, brrrrrrrrrrr
Kdaj so ti pa tile gejčki ritno luknjo spucal, da so se ti tako zamerli? Jaz poznam vsaj enega geja, pa je prov faca. Vsaj ne dela sramote, ko je pijan. Ne pa kot nekateri žešæi zajebanci, ki mislijo da so najlepši na svetu in da si jih vsaka ženska želi.
stupid-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kaj pa tebi trava dela poba. Kombinacija praškov za fitnes ter trave resno škodi tvojemu zdravju.

Pa prosim ne mi zdaj s to reverese psychology sranjem streljat zdaj.

Poba namesto, da preveč gledaš TV ti svetujem, da si prebereš kakšno knjigo. Lahko začneš kar s psihlogijo osebnosti, mimiko telesa, itd. Ti sploh veš kaj je karakter? Jok je karakter?
hysterical-1.gif
Ne morem več, kvazi pravnik mi dela psihološko analitičnost. Kloško pojdi delati nekaj pametnega ter primernega tvojim letom.
Pyzda ti smotana. Ko si bil malo derište kako si začel jokati? So te krči prijemali si se smejal. Vreščal si, ko mala pi.čka.

Ti bodi liberlane kot želiš, samo ne jokcajo, ko nas bo to začelo tepsti oz. nas že.

Nazadnje urejeno:

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
napisala bom sam to, da bi lahko dali vsakmu človeku prložnost, ne glede na to, al je gay, črnc, kitajc... musliman al pa prtlikovc... marsikdaj ugotoviš da so to čis preprosti ljudje.... in stojim za tem, da ni treba metat "skupine" ljudi v isti koš...
js tut ne maram da mi kdo svoja stališča vriva nekam... ti misli svoje, js svoje...
tok da tut teb in tebi podobnim ne mislm pameti solit...
ti tok razmišlaš, js pa tok... pa je...
smirk-1.gif

no arguing!!
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lej, dedi, moja mama je perfektna psihologinja (če ne verjameš, PM) in nekaj stvari tudi ve. Imeli smo psiho v 2. letniku in vsaj v grobem delno že vem, kako stvari tečejo, lahko mi pa verjameš, da celo življenje živeti s psihologom tudi ni najbolj prijetno (ker se ves čas počutiš kot predmet preučevanja) in nekaj tudi sam potegneš iz tega.

Sicer pa tvoj post ni nič drugega kot očitki, ki jih nimam kaj citirati.
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sicer pa glede homoseksualnosti verjetno ne bova našla skupnega zaključka, ker si tukaj niti psihologi niso enotni. Kot pri ostalih znanstvenih disciplinah obstaja tudi pri psihologiji več teorij. Različni avtorji pravijo o homoseksualnosti različno:
- ena izmed teorij trdi, da je spolna usmerjenost povsem genska (to utemeljujejo recimo s homoseksualnostjo pri živalih)
- drugi trdijo, da je spolna usmerjenost posledica odnosa mati-sin, oziroma oče-hčerka
- spet tretji trdijo, da je človek po naravi biseksualec in se končna usmerjenost razvije šele v procesu vzgoje

Ti najbrž meniš drugače kot jaz. Vseeno pa bi jaz genetiki (oz. naravi sami) priznaval malce večji pomen kot ga dandanes marsikdo pripisuje. Ni vse privzgojeno.

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
V tem primeru pa bi prav rad bil policaj s kalašnikom in pravimi naboji. Bi mimogrede po nesreči sprašil šaržer ali dva v prepotentno drhal. Kaj so dosegli s tem, ko so se spravili na en (predvidevam) miren shod drugače usmerjenih? Kaj so jim ti hoteli? Če se je že hotel kateri izmed njih branit in usekat katerega, se ni mogel, saj jih je naenkrat dobil po glavi od vsaj treh "pogumnežev". Ja, kaj čemo...takle imamo. Konec koncev se takšna južnjaška drhal tudi pri nas obnaša podobno...tropski nagon pa to...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
men ni jasno zakaj jih policaji niso začel strelat?
confused-1.gif

Temu se pa reče "ravnati v skladu z zakoni"...po domače povedano...dokler drhal koga ne ubije, ne smejo pomislit na strel. Nekaj v zvezi s človekovimi pravicami pa to...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Glej, prvo kot prvo jaz ti nisem ničesar očital, ampak ti naštel nekaj osnovnih dejstev za katere si ti trdil, da so nabuloze (potem se je to izakazalo kot resnično), zatem si odprl mamine knjige ali pa celo šel mamo spraševati kako mi replicirat in mi podal različne teorije. Je še nekaj teorij, vendar v grobem to je to in jaz osebno sem si naredil svoje mnenje, ki pa izhaja iz teorij, ki jih že omenjaš.

Naslednje, preberi še enkrat moje poste in boš videl, da strogo ločujem kaj pomeni privzgojeno ter kaj pomeni prirojeno, je velika razlika katere ti očitno še ne ločiš. Povej mi, te je mama naučila jokati? Te je ata naučil smejati? Mislim, da ne.
Kar se pa tiče narave. Razloži mi povsem preprosto, zakaj se M:M ali Ž:Ž ne moreta naravno reproducirati? Meni že to dovolj pove.

V knjige se pa podaj zaradi svoje lastne splošne razgledanosti, ne pa zato, da boš potrjeval moje poste. Rad preberem kaj novega. Še lepše bi bilo, da napišeš kaj pametnega iz tistih knjig, ki jih omenjaš kot pa da mi poskušaš prodajati zgodbice iz filmov, ki mimogrede sploh ni slab.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
men ni jasno zakaj jih policaji niso začel strelat?
confused-1.gif

Temu se pa reče "ravnati v skladu z zakoni"...po domače povedano...dokler drhal koga ne ubije, ne smejo pomislit na strel. Nekaj v zvezi s človekovimi pravicami pa to...

nekako upam rečt, da se tista drhal kratko malo požvižga na človekove pravice. če bi biu jz tm, bi spraznu par sržerjev na te drhali.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Lepo si popravil. Povsod treba gledati, označevati samo del ljudi, zato ker so bili izpostavljeni javnosti je grdo.

Če bi me zbrcali zato, ker sem [censored] ne bi nič imel proti. Jebiga kolesca je potrebno spraviti v neki normalen tok. Magari z batinami.

Se ti sploh zavedaš kam lahko tako razmišljanje pripelje?