razbijanje gej parade u Beogradu!!!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Meni tudi grejo na nekaj (sploh s tem ker vseposod vidijo zarote itd.), ampak zid in strelski vod si zaslužijo predvsem navijaški debili. Jao kje so še toti zaplankani balkanci, naj kar ostanejo tam. Povrh vsega pa se tepejo kot babe..... jake zloglasne Delije in Grobari

hysterical-1.gif

Bi te rad videl na tekmi kako bi stisnil prpico. So že večji junaki pobrisali iz stadiona kot pa taki, ki pišejo za monitorjem ter se širokoustijo.

Moje mnenje je, končno nekdo, ki ima jajca pokazat kako se streže nekaterim stvarem. Zakaj te demonstracije vedno organizirajo neka združenja, ki sploh niso registrirana tam kjer potekajo demonstracije. Vedno prihajao iz "modernih" zahodnih držav, seri tam v svoji državi, ne pa na tujem ozemlju.
Dobro, da obstajajo nekje na svetu še nekatere vrednote, ki se spoštujejo.

Ajde udri!
evil.gif

EDIT

Samo Marko Milič se pa dobro brani. Ti barabin! Kako si drzne udariti človeka med tekmo.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Normalno da jo pobrišeš če se spravi 10 folka na tebe, ti nebi? Enega samega se pa nebi ustrašil, nisem ravno veliki pa je večine posameznikov pol manj skupaj kot mene

Ne vem, mene sploh ne moti da nekdo opozarja na sebe, tudi pedri in lezbijke ne, naj delajo kar hočejo, me ne briga, noben mi nič noče, tudi ta zbor mavričnih verjetno ni nobenemu nič žalega želel, niti si zaslužil kaj takega. To je isto kot pri posilstvu, da posiljeni punci rečeš da si je zaslužila ker je bila preveč izzivalno oblečena
bonk.gif

Jebiga, poraz na vidiku, pa še z komolcem ga je dregno. Sicer pa kaj imata ta dva petelina veze s tem.....

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Nekdo je v neki drugi temi napisal, da je take treba zatreti v kali. Ne mi čez 15 let jokcat, da to ni lepo za videt, da se ližejo vsepovsod. Ne mi čez 15 let jokcat, ko ti bosta Miloš in Darko v vrtcu pazila otroka....takrat bo prepozno...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Normalno da jo pobrišeš če se spravi 10 folka na tebe, ti nebi? Enega samega se pa nebi ustrašil, nisem ravno veliki pa je večine posameznikov pol manj skupaj kot mene

Ne vem, mene sploh ne moti da nekdo opozarja na sebe, tudi pedri in lezbijke ne, naj delajo kar hočejo, me ne briga, noben mi nič noče, tudi ta zbor mavričnih verjetno ni nobenemu nič žalega želel, niti si zaslužil kaj takega. To je isto kot pri posilstvu, da posiljeni punci rečeš da si je zaslužila ker je bila preveč izzivalno oblečena
bonk.gif

Jebiga, poraz na vidiku, pa še z komolcem ga je dregno. Sicer pa kaj imata ta dva petelina veze s tem.....

Da, seveda bi, tudi sem ko sem bil na tekmi Partizan:Zvezda, oceniš situacijo, da boš potegnil kratko ter se preprosto umakneš. Enako je pri tem shodu, glede na to da vedo kje so organizirali shod so takoj v rezervo lahko vzeli batine!

Žal je treba tudi demokraciji postaviti mejo, ker vsega kar se sproducira na "modernem" Zahodu tudi ne mislim in ne bom sprejl kot za nekaj vsakdanjega. Sem pristaš naravnega, se pravi tisto kar narava sproducira to je zame moralno sprejemljivo. Predvsem ciljam na to, da M:M ali Ž:Ž ne more imeti otroka, vsaj po naravni poti ne. Sploh si ne upam predstavljati kako bi istospolna partnerja vzgajala otroka.
Potem si tudi za gensko spremenjeno hrano, ki se bo v kratkem prikazala na naših trgovskih policah. Postajamo bolna nacija. Kombiniranje paradižnika ter ribe je res nekaj kar si želim ali pa vijoličnega krompirja, ker pač traja dlje. Kloniranje človeka, kloniranje živali vse to nas bo slej ko prej še teplo po glavi.

@Don Corleone
Ne seri, resno! Zdaj, ker se je to zgodilo v Srbiji so pa takoj primitvci. Kaj se je pa zgodilo na takoimenovani Marvrični paradi v MB? Seveda najlažje je druge označiti za nestrpneže, pred domačim pragom pa ne bi nihče pometel.

Še premalo so jih dobili, še tepst, da se mi ne bodo zgovarjali kako je to prirojeno. Prirojen je samo smeh, žalost, jok. Vse ostalo človek sprejema skozi vzgojo. Rojen [censored] ali lezbijka enostavno nisi!

iceman47

Pripravnik
29. jan 2008
194
0
16
89
dežela leda, brrrrrrrrrrr
VSE in POVSOD kjer se tako primitivno spravlja na nekoga je podn. Se strinjam da ni nobene potrebe po takih paradah, ker samo provocirajo take ... kot si ti, ampak še vedno se tisti primitivci brez kakršne koli pravice spravljajo nanje. A bi tebi pasalo če bi se jz pa 20komadov nate spravili pa te zbrcali ko psa? Ne bi ti. Tako da ne nakladaj.
crazy1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Če bi bila gay parada v Lj bi se zbrali z ekipico in šli malo batine talat, sproti pa še mesto razbit??
evil.gif

Saj ni čudno, da jih tako pogosto fašeš...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ne morem verjet, da več kot polovica v tej temi pišočih tako bolno razmišlja.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Lepo si popravil. Povsod treba gledati, označevati samo del ljudi, zato ker so bili izpostavljeni javnosti je grdo.

Če bi me zbrcali zato, ker sem [censored] ne bi nič imel proti. Jebiga kolesca je potrebno spraviti v neki normalen tok. Magari z batinami.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Še premalo so jih dobili, še tepst, da se mi ne bodo zgovarjali kako je to prirojeno. Prirojen je samo smeh, žalost, jok. Vse ostalo človek sprejema skozi vzgojo. Rojen [censored] ali lezbijka enostavno nisi!

Tudi kretensko razmišljanje ni prirojeno pa se ga z veseljem poslužuješ.

No no, dajmo ostati na nivoju izmenjve mnenj.
Kretenizem je bolezen, kot jaz vem pri meni ni postavljene takšne diagnoze.

Glede na to kako provociraš s kratkimi nevmesnimi sestavki bi prej to pomislil nate.

Pa napiši zakaj jih tako podpiraš. Ko se bodo popolnoma intergrirali v našo družbo jih boš videval v šolskih ter podobnih zavodih. Še duhovniki bodo imeli povod več, da nategnejo še kaj drugega kot samo......
Verjamem, da se tudi TI moraš integrirati v svojo družbo, delovno mesto. Vsak se mora prilagajati, naj se tudi ono.
Nikoli ne bom sprejel istospolno usmerjenost za nekaj normalnega ter vsakdanjega. Še nisem slišal argumenta, ki bi jih postavil v neki normalni luči. Aja, sej so živa bitja.
crazy1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
kaj pa je narobe z gayi?? No kaj? ... ajaaaa, garjavi so... pa okuženi... pa totalno v napoto... čis so nevarni... k te loh izza ovinka omamjo pa posilijo....

Kaj pa če bi bil TI otrok dveh gayev... pa bi bil TI tarča posmeha in napadov??

argument bi rad slišal, k bi jih postavu v dobri luči? ... ja, res da so ljudje... in itak da ne mormo za vse rečt, da so prjazni, zdravi, nobenmu nč nočjo... itak da ne... tok k za straight folk ne mormo tega rečt...

če se pa teb gravža lizarjenje dveh tipov al pa žensk, je pa tvoj problem in si ti SAM dopuščaš da ti zleze pod kožo!!!

Niti ne podpiram, ampak predvsem ne zatiram.

Še nisem slišal za primer da bi kakšen gay profesor nadlegoval svoje študente. Boš prej kaj takega doživel od straight profesorja, ki ima rad mlada dekleta.

Kam kdo rine svojega ni ne moja ne tvoja stvar dokler to proti svoji volji nisi ti.

Zagovarjam jih pa zato, ker jih poznam kar nekaj in mi še nihče ni storil nič žalega, nikoli namigoval na nič in sploh pazil na svoja dejanja in besede.

Me pa zanima kaj so vam storili hudega.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kužni so, to je dokazano.

Vidiš kako si lepo napisala. Žalostno je, da se otrok pojavi med dvema ognjema pa nič kriv. Bo kdo pomislil na otroka ali samo na njihovo potrebo po filanju suhih lukenj?

No, no da nobenemu nič nočejo to žal ne bo držalo. Že to, da delajo našo kulturo bolj bolno od bolne je zame povsem škodljivo, ker so kot zajedalci, ki jih kmalu ne boš mogle zatreti. Da ne omenjam še drugih stvari o katerih sem bral (posebna društva, lobiranje teh društev, itd.).

Vidiš pod kožo mi niso zlezli, ravno nasprotno s svojimi dejanji se mi gnusijo ter ustvarjajo vsesplošno neodbravanje. Vprašanje je, če tebi zlezli pod kožo, ko pa jih tako braniš.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Zatiram jih ne, vsaj fizično ne. Dokler se ne posega v mojo osebno oz. intergriteto mojih bližnjih potem se postavim tudi v fizični bran z vsemi potrebnimi sredstvi. Do takrat bo pa ostalo na verbalnem nivoju.

Se strinajm še nisem slišal za primer takega nadlegovanja. Kaj pa ko pridobijo več "moči"? Kaj pa vzgoja predšolskih otrok? Takrat, ko malčki sprejemajo zunanje informacije na polno? Osebnost se dela v zgodnji mladosti otroka.

Vidiš tukaj se pa jaz in ti razlikujeva, žal poznam nekaj osebkov, ki so to kar pač so, pedri. So na zelo dobrih položajih v naši družbi. S pomočjo svojega poklica so in še vedno izkoriščajo nič sluteče ljudi. To so primeri za katere jaz osebno poznam, kaj se šele dogaja drugje pa nihče ne spregovori, to je pa drugo.