razbijanje gej parade u Beogradu!!!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kužni so, to je dokazano.

Vidiš kako si lepo napisala. Žalostno je, da se otrok pojavi med dvema ognjema pa nič kriv. Bo kdo pomislil na otroka ali samo na njihovo potrebo po filanju suhih lukenj?

No, no da nobenemu nič nočejo to žal ne bo držalo. Že to, da delajo našo kulturo bolj bolno od bolne je zame povsem škodljivo, ker so kot zajedalci, ki jih kmalu ne boš mogle zatreti. Da ne omenjam še drugih stvari o katerih sem bral (posebna društva, lobiranje teh društev, itd.).

Vidiš pod kožo mi niso zlezli, ravno nasprotno s svojimi dejanji se mi gnusijo ter ustvarjajo vsesplošno neodbravanje. Vprašanje je, če tebi zlezli pod kožo, ko pa jih tako braniš.

Kužni so.
hysterical-1.gif

Kdo je po tvoje še kužen? Prostitutke, narkomani, črnci? Morda raverji? Metalci? Klošarji?

Bos

Zelenc'
6. sep 2007
27
0
1
Ptuj
Pa kaj je to čudno ?????

Balkanci pač, evropa jih pričakuje
hysterical-1.gif

Ma to je južna balkanska drhal, ko so v premoči se nikogar ne bojijo hehe
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Da ne boš doktoriral na mešanju megle bom samo zate počasi pisal, ti pa počasi beri.

Kužni v smislu, da so najpogostejši prenašalci spolno nalezljivih bolezni.

Pred kratkim je bila objavljena letna raziskava o AIDSu. Ugani kdo prevladuje.
crazy1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Da ne boš doktoriral na mešanju megle bom samo zate počasi pisal, ti pa počasi beri.

Kužni v smislu, da so najpogostejši prenašalci spolno nalezljivih bolezni.

Pred kratkim je bila objavljena letna raziskava o AIDSu. Ugani kdo prevladuje.
crazy1.gif

Torej jih je treba zapret v taborišča, kajne? Da te ne bi slučajno kdaj kak fegi slučajno pičil in te okužil z virusom HIV.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Zagovarjam jih pa zato, ker jih poznam kar nekaj in mi še nihče ni storil nič žalega, nikoli namigoval na nič in sploh pazil na svoja dejanja in besede.

ma kokr koli to obrneš..... ti si sumljiv.....

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Prirojen je samo smeh, žalost, jok. Vse ostalo človek sprejema skozi vzgojo. Rojen [censored] ali lezbijka enostavno nisi!

Se pravi so tvoji starsi krivi, da so vzgojili amebo...

lp

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
če bi se mal manj folka ukvarjal s tem, kaj drugi počnejo in predvsem pustil, da vsak izraža svoje mnenje (kakršnokoli že pač je) na način, ki ne škodi drugemu, bi blo pol manj težav na temu svetu...ah utopični idealizem...
smirk-1.gif