saj si si odgovoril, NEKATERI imajo.. Torej: če boš kupil, močno UPAJ, da boš med "nekaterimi izbranci", drugače pač generalkaSaj teh 1.0 motorjev ni tako malo pa jih ima kia, audi, vw, škoda, peugeot... pa sigurno majo nekateri veliko več kot 200k in nimajo obnove motorja.
Zdi se mi, da imajo druge znamke tudi napisano precej veliko porabo olja. Se zavarujejo, čeprav večina motorjev take porabe nima. Nekateri VW motrji imajo senzor nivoja olja, tako da pravočasno javijo kdaj je treba dolit. Hudič je če je motor brez tega in za nizek nivo zveš ko pade tlak na črpalki. Takrat je pa večinoma že prepozno. Potem imamo zopet v igri 0w20 olja, ki so kot voda, valda pronica skozi vsako tisočinko milimetra.''VW considers normal at up to 0.5 quarts every 600 miles, or 0.5 liters per 1,000 kilometers''
To je za malo vožnje - 15 000 - 7l.
2x količina, ki je v motorju
Vsak mesec dolivat![]()
Na max črtici ni nič narobe. Še vedno ojnica ne doseže nivoja olja. Saj je razlika samo pol litra olja. Je pa pri večji količini olja, manjša možnost da se le to pregreje.Ali ni najbolje da je nekje med sredino in max?
Če ti olje smrdi po bencinu ga menjaj po severe service intervalu....torej na 7500kmKok pa na 2.0 TSI lahko olje smrdi po bencinu? Meni kar fajn bazdi. Res pa je, da delamo z avtom samo kratke voznje.
Mislil sem da je cca pol litra razlike med max in polovico kot je napisal Gemaro.Razlika med min in max je od 0,5 do 1,5 litrov....tako da ne po domače. Vedno je bolje da je olje na min kot čez max. Če ti smrdi po bencinu ga probaj enkrat dobro pregonit. Jaz moram vsaj 2x mesecno na AC da nažgem na 7k obratov, da shlapijo vse vlage iz vseh (5) različnih olj.
Smrdijo vsi kar sem jih testiral, in ja je očitno. Specifika vbrizga pomojem.Kok pa na 2.0 TSI lahko olje smrdi po bencinu? Meni kar fajn bazdi. Res pa je, da delamo z avtom samo kratke voznje.