Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Samo 14 jih vidim? Pa še tle so jih prehitr retuširal in pozabili zvezde narisat zadaj?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Samo 14 jih vidim? Pa še tle so jih prehitr retuširal in pozabili zvezde narisat zadaj?
Ja za vse ostale pa predvidevam, da bo treba pa mal pobrskat naokoli. Kar se pa "manjkajočih" zvezd tiče je pa vse točno tako, kot mora biti. Saj veš svetloba pa fokus pri fotografiranju pa te fore.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Ja za vse ostale pa predvidevam, da bo treba pa mal pobrskat naokoli. Kar se pa "manjkajočih" zvezd tiče je pa vse točno tako, kot mora biti. Saj veš svetloba pa fokus pri fotografiranju pa te fore.
tudi na Zemlji podnevi ne vidimo zvezd...Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...
Kar se pa manjkajočih zvezd tiče sem ti pa tu obkrožil 4 najbolj očitne, zakaj jih pa ni več sem ti pa napisal že v prejšnjem postu, fokus ima nekaj veze tudi pri svetlobi veš, sploh pri različno oddaljenih predmetih. Tako da ja, lahko greš po očala, brihta.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
zako ker se v gorivo raketnih motorjev ne da namešati chemtrail
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:...
OK in kaj zdaj to pomeni? Če začnem verjeti teoriji ploščate zemlje fizika zame v praksi ne obstaja več? Al kako?.
Mene bolj zanima zakaj se verniki tako trudijo dokazat ploščato zemljo, kaj se bo zgodilo oziroma spremenilo, če vsi začnemo verjeti in sprejmemo to teorijo? Bodo plače večje? Bo slovenija dobila dobre, sposobne in poštene politike?... Bo kakršnakoli sprememba na bolje za navadnega človeka... Karkoli...?
...
razlika je ogromna. kot prvo, trenutno plačujemo ogromne količine denarja za NASA, ESA, CNSA, ... in druge vesoljske agencije, katerih naloga je samo prikrivanje resnice. plačujemo za satelitsko navigacijo in telekomunikacije, ki so nateg, saj se vse oddaja z zemeljskih oddajnikov. plačujemo za premnoge raziskovalne inštitute tipa CERN in podobni, ki nam prodajajo krivo vero o gravitaciji, čeprav gre pravzaprav zgolj za pozitivno elektromagnetno energijo sonca in negativno elektromagnetno energijo lune. plačujemo za molk milijonov ljudi, ki so iz letala videli ravno Zemljo, pa nam prikrivajo resnico.
in ne nazadnje, če bi ti le vedel, kakšna bogastva se skrivajo onkraj meja Antarktike, pa nam jih svetovne vlade prikrivajo.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
tudi na Zemlji podnevi ne vidimo zvezd...Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...
Kar se pa manjkajočih zvezd tiče sem ti pa tu obkrožil 4 najbolj očitne, zakaj jih pa ni več sem ti pa napisal že v prejšnjem postu, fokus ima nekaj veze tudi pri svetlobi veš, sploh pri različno oddaljenih predmetih. Tako da ja, lahko greš po očala, brihta.
potem ti je lažje vedet, zakaj voda ne steče dol po krogliKaj pa je razlika, če misliš, da je Zemlja ploščata in veš, da je okrogla? Čemu polemika in drama?