Rat Rod

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Povprečen styling ricer, še nikoli ni slišal za to zadevo.

No v tujini je to malo bol poznano ljudem, kot tukaj pri nas.....tu je res podn.

Zadnič je en pripelal, na en tak povprečni šov golf 2 rat style. Folk ga je gledal, ko da je ded avto iz marsa pripelo...... Tam tisti japončki plastični, še čuli niso za to...

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
takle je zame idealen
oldsmobilehotrod.jpg

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Dokler me lahko po New York-u vozijo z leseno ladjo, ki ima volan, luči in kolesa, vse legalno seveda, se lahko tudi s takim Rat-Rod-om...
Hej, eno je plovilo - glavno da ne potone. Ampak pri avtu se pa moraš celo bolj ozirat na varnost drugih! (Pa po New Yorku tudi ladje ne vozijo...)
Sicer sem pa prepričan, da se noben lastnik rat-dog vozila z njim ne prevaža, ima ga samo za postavljanje, saj je točno samo za to.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma zmeraj bolj me mika, da bi nabavil nekaj starega ameriškega, tako za vikendaško "šraufanje"

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Uuuu.......ko in če boš kaj nabavo.....veš, da moraš pripelat pokazat v mb
wink-1.gif

Drugače pa, pozanimaj se malo pri pubecih, ko že vozijo osmake takve in onake, kak je z certifikati in homologacijo...itd

Lep in drag hobi si izbiraš
wink-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
A je že najdu kupca zanj? Ker ta Camaro bo kar investicija.
Kar se pa nabave avta tiče pa... sej bi, sam ni garaže, pa še trenutna gospodarska situacije me nekako prepričuje, da pleh ni najboljša naložba.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Dokler me lahko po New York-u vozijo z leseno ladjo, ki ima volan, luči in kolesa, vse legalno seveda, se lahko tudi s takim Rat-Rod-om...
Hej, eno je plovilo - glavno da ne potone. Ampak pri avtu se pa moraš celo bolj ozirat na varnost drugih! (Pa po New Yorku tudi ladje ne vozijo...)
Sicer sem pa prepričan, da se noben lastnik rat-dog vozila z njim ne prevaža, ima ga samo za postavljanje, saj je točno samo za to.
Če ti praviš, da po NY ladje ne vozijo, potem bo to že držalo...
IMG_7914.jpg

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
To se v ZDA samo hvalijo. Tisoč razlogov ti bodo našli, da ne boš dobil tablic.
Zanimivo torej, da ima kup tovrstnih vozil čisto legalno registracijo ...
Videno na lastne oči, seveda

Prav zanimivo! Tudi jaz sem bil tam (ne samo enkrat), pa pri vragu na cesti nisem videl nikoli nič podobnega. Razvaline že, kaj takega pa ne! Ti pa kar na kupe?
Že nisi bil na pravem kraju ob pravem času. Skoči na kako dirko v ZDA (še posebej v kaliforniji), pa poglej okoli sebe.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Drugače bi takoj imel kak hot rod za sončne nedelje... recimo kak Volvo...
Volvo_Hot-rod-jakob_337.jpg

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ne vem kako je s tem Camarom samo verjetno še ni prodan glede na to, da je cena napisana gor. Zanimiva je tista bela Corveta, zelo lep avto.