rally saturnus 08

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Reportaža 31. Rallyja Saturnus je na temle linku, če vas zanima. spet so male slike, ampak nimam časa na blog dat, upam, da bo zvečer.

tisti Lancer, fotkan od zadaj, kateremu manjka oz. ima rabit zadnji odbijač, pa bi kaj kmalu imel bližnje srečanje z mano, če ga ne bi rešil manjši kozolček...
grin1.gif

grem na sprehod z mojo drago, da ne bo preveč lubosumna na mojga Canona (sm skor več z njim, kt znjo...
tongue-1.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Kul reportaža
smile-1.gif

Kar se pa fotk tiče...pri nekaterih bi lahko uporabu daljši čas (1/200 in daljši), da pride mal bl dinamična fotka (tista z yugom mi je všeč)
wink-1.gif

Mal si poglej fotke na rally magazin forumu
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mal sem bil obsojen na teleobjektiv, ker imam širokokotnega na popravilu. mislim, imam še enega širokokotnega, samo je vseeno premalo da bi prišel do izraza za te zadeve.

naslednjo rundo definitivno delam tako "portrete" avtomobilov, ker se tudi ti rabijo (tudi naročilo je bilo tako) kot panninge...

morš pa vedeti, da je bil to moj prvi reli, k sm ga delal... in gotovo ne zadnji...
grin1.gif

p.s.: pr yugotu je čas cca. 1/50...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ooo, hudooo, wrc!!
grin1.gif

ja js upam, da letos grem v Nemčijo, oz. če bo še večja sreča, na Finsko... odvisno od €.

to si mel akreditacijo, ali kako?
prišel, fotkal, šel?
grin1.gif

sem pa imel možnost iti na Sardinijo ta vikend, samo se mi neki prekriva, pa nisem mogel...
cry12bpy.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Ja nisem bil lih tolk blizu kot v španiji
tongue-1.gif
edino na ceremonialnem startu in cilju so ble posebne tribune sam za akreditirane fotografe

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
UUU, @mm46 te bi prosil za eno ali dve sliki v največji resoluciji, če se bi dalo dobiti?