rally saturnus 08

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
gre kdo?

http://www.rally-saturnus.si/informacije/zemljevid-dirke/

Mi gremo v soboto v Trbovlje. Pa me zanima če je kdo iz tistega konca, da mi pove, kje je dobra lokacija za gledanje.
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kukr se poznam bo mesto... tvegano...
grin1.gif

tko k na hokeju, k me je en avstrijski fotkar parkrat s poti paka zrinu... edina dva pogumna...
wink-1.gif

ima, da fotka rata, pa tud ce ksnmu mal u napoto pridem... sej dobr zlajfajo...
wink-1.gif

nc bat, bom pazu, bom... ze zrd fotica...
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
še moje:
grin1.gif

Kaučič/Zorenč, zmagovalca v slovenskem delu Saturnusa
kaucic.jpg

img6032.jpg

Začetni del HP Janče1 - makadam res popestri zadeve, prahu je pa tudi toliko...
tongue-1.gif

img6335.jpg

Na temle delu so letele tudi iskre...
img6754.jpg

S temle avtom (voznik Rihtar) sva imela bližnje srečanje - če ne bi bilo med nama na poti kozolca - ne vem, kdo bi bolje odnese...
wink-1.gif

img6706.jpg

obsežnejša reportaža pa upam, da še danes na mojem blogu (juretov.blog.siol.net).

lp

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bil na Kleku. Pri gostilni. Je bilo kar zanimivo, posebej "makedamski" ovinek, kjer so ga kar fajn lovili. En zlet s ceste je pa le bil.
Smo yugeca porinli nazaj na cesto.
cool-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
A to si bil tam nekaj višje od štarta, ko je na desni nek dom, pol pa en dolg "makedamski" ovinek(ki je bil pravzaprav asfaltni, ampak je blo tolk peska, da človk ne bi vedel
grin1.gif
) pol je pa že gasilski dom naprej?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Jaz sem bla drugo rundo gor na Kleku (una k je bla okol dvanajstih), parkirana sem bla pa malo naprej v travi
cool-1.gif

Pol k sem se premaknila naprej, mi je blo mal žal, ker sem slišala, da se je na tistem ovinku dost dogajalo, sploh ko slišiš avto, pol pa kar naenkrat tišina. Ko je 71-ka zletela s ceste, je blo pa tut zanimivo za videt. Je model že mimo gasilskega doma zelo nestabilno priletel, pol mu pa ni zneslo
tongue-1.gif