Rad bi jo nazaj

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
Po dobrih 10 letih sva se razšla zaradi razlogov na moji strani. Imava 2 otroka.
Mislim, da nisem izgubil vseh možnosti.

Imam jo rad. Zelo. Želim si biti z njo. Ne sprašujte zakaj prej nisem bil tak kot moram; pač sem bil neumen.
Sedaj vem kako bi moral in VEM KAJ BI RAD!

Prosim pomagajte z nasveti kako naj jo osvojim nazaj oziroma kako naj poskušam. Kako ste vi našli pot nazaj do srca izgubljene osebe. Predvsem računam na tiste, ki ste imeli izkušnje s tem.

Sem dober pozoren in ljubeč oče. Nisem nek [censored].

Hvala.

Ponavadi poti nazaj ni. Sploh če si močno zajebal.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Raje se vpraši, zakaj bi ti verjela, da ne boš več tak?

nebo kej ! Enkrat k.ur.ba, vedno k.ur.ba
uf-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.619
3.069
113
v lokalni ostariji
mojstr ne žel si kurve nazaj. enkrat kurva vedno kurva. kurvala se je prej. zato ti nis dobu. kurve iščejo izgovore da te lahk žalijo. na koncu te predstavijo kot nasilneža te slečejo. še sam ne veš kaj je res te čist zmešajo... tko da padš še v krizo identitete. a si res nasilnež kot te hočjo predstavt al ne...
tko da majo izgovor kdo je kriv... itak se pa ve da enkrat je bla kurva in bo kurva tud ustala...

sam počaki te bo nazaj poklicala (po možnosti boš očka "čudežno spočetega" otroka)... tko je to.

jih dost poznam k so bivše, prou fejst fante, obsojale da so jih pretepal... ja seveda jo je nadru ker je pršla ponoč pjana domov, vsa pojebana... a je kej čudnga? seveda je biu na koncu dedc nasilnež

počaki take majo še "arcnije" v obliki "pedofil je" "nasilnež" "slab očka"... pa boš vidu še brez otrok boš ustou če bo hotla...

kurva enkrat kurva zmeri...

tko je to...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Pojdi naprej, ko se bos cez leto ozrl nazaj, bos se vsem mogocim zahvaljelval da se je skinla s kurca.

Tebi manjka "nekdo" ne pa ona, to samo tvoj ego v krizi asocira. Pac navajen si bil na neko zensko (kvazi) ljubezen, zdaj tega ni in ti manjka, ceprav je bilo vseskupaj ena velika zalost. 99% bi v primeru povratka bilo vse jovo na novo.

srecno.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.619
3.069
113
v lokalni ostariji
vesel boš da si se kurve rešil. vsi so jo fu...ka...l sam ti si bil na suhem. verjem kurva ostane kurva. je težko k mata otroke samo vseeno. tud otroc bojo pobgruntal da je kurva (če prej ne takrat ko bo vsak tedn/dan spoznal novega "očija") pol bojo pa k teb hotl. tko da ne sekirej se

kurva ostane kurva...

sad

Guru
24. avg 2007
21.157
9.794
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj pa ene res težijo za vsako malenkost?
confused-1.gif
Kdor bi to vedel, bi bil že milijarder...
evil.gif

Ergo, brez veze sploh izgubljat besede o tem.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
ksz

Priznam, da nisem bral celotne teme, mi pa nekaj ni jasno. Na začetku teme piše, da je on kriv, da ni bil tak kot mora biti in da se bo sedaj poboljšal. Tu na zadnji strani teme, pa se že ugotavlja, da je ženska kurva in hvala bogu, da se je rešil tega hudiča.

Kdaj je prišlo do takega obrata v temi/zgodbi, ker se mi res ne da iti vsega po vrsti brat?
tongue-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.619
3.069
113
v lokalni ostariji
dej dobr preber kaj sm jst napisu. kurva te tok preparira da misliš da si ti kriv. pa nisi. kurva se kurva okol pa tebe obtožuje da si kriv.
zato je pršl do preobrata.

una njegova mu ni dala... sevede k se je drugje kurvala. on je biu napet živčn ona je pa že govorila da jo mlati (po moje pa še po miz ni udaru) tko da se je kr zgubu.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Moški ste v vsakem primeru zelo ogroženi zaradi obupno nesramnega spola, ki mu rečemo ženska:))))
Moški ste trdni, zanesljivi in zvesti...ja težko vama s nama:))

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Rad bi jo nazaj ha ha ha. Pa če niste tipi v večini trčeni, razen par svetlih izjem, ki vam zvišujejo povprečje. Večino vas je možakarjev s trenutnim navdihom brez posledičnega koncepta. Kar pomeni, da tud 5 minut v naprej ne znate razmišljat, le zakaj bi, k se vam trenutno ful kul dogaja. O posledicah vašega dejanja boste pol razmišljal k bo že prepozno. In tale odpirač teme je tipičen primerk trenutnega navdiha. Če bi bila jaz tvoja bivša, bi te še ene 2x v rit brcnla stari, ne pa da bi te hotla nazaj. Pa teb res ni jasno, da ne znaš sebe kontrolirat?

In pol se najdeta dva taka (tud bejbe znajo bit s trenutnim navdihom) in pol se folk čud zakaj je tolk razvez.

Prosim, vsaj preden naredite neumnost, pomislite kaj boste povzročil s tem punci, ženi, otrokom....pa probite se zadržat...uspešno vezo vam želim vsem!

majč