Rad bi jo nazaj

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
Nisem prebrala vseh odgovorov, zato se opravičujem, če je bil kje že podan zaključek. Sama menim, da glede na napisano skorajda ni možnosti, da bi punca /žena hotela fanta/ moža nazaj. Sama nikdar ne bi storila te napake, saj se mi je nekaj podobnega že zgodilo, a v precej alažji obliki. Udaril me ni nikoli, niti ni bil nasilen. Se je pa zgodilo, da ni znal pojasniti nekaj čudnih klicev. K sreči sva bila skupaj bolj malo časa, tako da življenje ni šlo mimo mene ...
Me je pa seveda še dobro leto prepričeval, naj se vrnem k njemu. Moj jasen odgovor je bil NE. Menda nisem njegova lutka?
Le kaj si tipi domišljate s tem, ko mislite, da vam je vse dovoljeno?

Če bi tale tvoj prispevek prebral bi mu bo bilo gotovo žal za tisto leto.
bonk.gif

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
In kaj ti ni jasno? On ve vse, tole je bilo napisano v razmislek takim, kot si ti. Je tudi tebi vse dovoljeno?
Ne vem, v čem bi bil problem napisanega? Mogoče v tvojem nerazumevanju teksta? Sem napisala karkoli nesmiselnega?
In še dodatek: če bi sama tako hotela, bi ga lahko dobila nazaj. O tem sem prepričana. Ampak ne hvala !!!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
sej tebi je tudi dovoljeno vse (preveč če mene vprašaš), samo ne potem jokat.
grims-1.gif

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Morda se pa ne razumemo. Nisem eksplicitno rekla, da nekaj ni dovoljeno, pomembno je, da za to prevzamemo odgovornost.
Ravno zato se mi zdi prav, da ga je dekle /žena /karkoli nogirala, ker jo je:
- udaril
-večkrat udaril
- prevaral.
In kaj naj sedaj pričakuje od nje? Da ga ponižno vzame nazaj? Ma, saj ni nora !!!
Najdejo se seveda tudi take, žal. Ni jim dovolj, da jih tip tepe, vara ... potem si dobesedno želijo še ponižanja.

Poglej, nič nimam proti varanju (proti klofutam pač da), če se zgodi spontano. Ni faktorja, ki bi komurkoli zagotavljal, da "to se pa meni ne more zgoditi". V to sem prepričana. Ampak, za vse storjeno je pač potrebno prevzeti odgovornost, ni tako?

In kako že pravijo? Kar ne veš, ne boli? Bo že držalo. In ja, da ne bom kot mati Tereza. Tudi sama sem že prevarala ...

Torej upam, da se sedaj razumemo. Je dovoljeno, če znaš prevzet odgovornost za svoje dejanje. Ampak kasneje pričakovati, da bo preostala polovica to mirno spregledala? To pa ne !!!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pridna da si varala..

zdaj pa sliko nalimaj, svojo, da vidimo če je to to.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ne, res nima smisla..nisva na istem intelektualnem nivoju. pa lep vikend. in lajf.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
ksz ..

Sicer bo traaajalo, da jo RES preboliš, ampak bosta ostala prijatelja, saj vaju nenazadnje družijo vajini otroci in to, no shit, ni kar tako.

Svetujem čim manj zamer, sčasoma se boš spomnil le na lepe trenutke, pa naj ti ne bo žal časa, ki si ga preživel z njo.

Bo pa prišla druga, nč bat... sej jih je na milijone, madona!
smile-1.gif

P.S.: pa če misliš, da te po 10 letih nima več rada in da ji trenutni tip pomeni isto kot ji ti - no, potem pa se imaš še veliko za naučiti.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
mojstr ne žel si kurve nazaj. enkrat kurva vedno kurva. kurvala se je prej. zato ti nis dobu. kurve iščejo izgovore da te lahk žalijo. na koncu te predstavijo kot nasilneža te slečejo. še sam ne veš kaj je res te čist zmešajo... tko da padš še v krizo identitete. a si res nasilnež kot te hočjo predstavt al ne...
tko da majo izgovor kdo je kriv... itak se pa ve da enkrat je bla kurva in bo kurva tud ustala...

sam počaki te bo nazaj poklicala (po možnosti boš očka "čudežno spočetega" otroka)... tko je to.

jih dost poznam k so bivše, prou fejst fante, obsojale da so jih pretepal... ja seveda jo je nadru ker je pršla ponoč pjana domov, vsa pojebana... a je kej čudnga? seveda je biu na koncu dedc nasilnež

počaki take majo še "arcnije" v obliki "pedofil je" "nasilnež" "slab očka"... pa boš vidu še brez otrok boš ustou če bo hotla...

kurva enkrat kurva zmeri...

tko je to...

Tole je pa čist res! Smo tud to doživel.
Sam kaj češ, te ženske nimajo spoštovanja do sebe, zato pa se to dogaja.