Meni se je že zdejle skeglal, ko sem tole brala, boljš da ne pomislim, kaj bi šele blo, če bi bilo res. Ta tip mora imet jeklene žiuce, ej alamuvera.
majč
majč
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Imela sva pogovor, povedal sem ji vse kar mislim in je padla obljuba, da se bo poboljšala. Iz včeri na danes je šla ven oz. je hotela it, ko sem prišel s šihta je rekla adijo. Klical sem jo takoj ker sem bil zmenjen s sodelavcem in štev. nedosegljiva, se mi je pa odpeljal, otroka sem zbasal v avto in šel za njo, me je pa kak sem speljal poklicala in rekla, da bo takoj doma, da je šla sam do bencinske po kavo. Kot da bi imela koga, nevem soseda morda ki bi ji takoj sporočil.....Pregledal sem ji telefon, spet nič, pregledal online zgodovino klicev, nič. Ker je bila tole preočitna fora mislim, da ima nekje odzunaj skrit še en telefon oz. še eno sim kartico ki jo menja, to bi pojasnilo izklopljeno številko na vsake tolk.
p.s pozabil sem dopisat, a se na android telefonu vidi če je brisana zgodovina?
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Kar včasih sploh ni slabopač več za nas ostane... he he
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Kar včasih sploh ni slabopač več za nas ostane... he he
No ja...sej take ženske so za one night stand, pa še lepa mora bit...pol pa ajd čao.
Citat:
Uporabnik feler pravi:
ksz...
Keri faking psihiči ste....kakšen tracker pa nadzor....jao bože moj...kam smo prišli....pomilovanja vredni.
Če ne zaupate (vsaj kolikor tolikor) svoji ženski, se jo pusti in se najde drugo....al se bojite ostati sami, in kljub temu da vam take zganjajo, še vedno vstrajate ob njih??? jebo kolk je copat po svetu...takim se ženske še največ okol gonjo....ni čudn.