Dejstvo: sem v škripcih, doma ni vse v redu, s partnerico imava probleme, otroci me ne ubogajo, etc. Res neprijetna situacija.
Nimam prijateljev, ki bi jim zaupal, ne staršev, da bi delil bolečino z njimi. Nihče me ne razume. Edini izhod v krizi je ali psihoterapevt (kamor partnerica noče) in pa internet, kjer mi MOGOČE lahko kdo svetuje. Tu se dejstva nehajo, začne pa se pravljica:
sem nov in izberem forum, katerega sem prej zagotovo spremljal, saj vem, o čem pišejo. Prebiral sem teme in v veliko primerih so svetovali pravilno. Sploh, kar se tiče medosebnih odnosov. Forumov v SLO je kar nekaj, celo takih, ki rešujejo družinske težave, adolescenčne težave, odvisnost, partnerske odnose ... eden izmed takih je zanesljivo M.O.N. Uspešen, zanesljiv forum z minimalističnim tonom neresnosti. Torej nasplošno kredibilen forum. Nenavsezadnje na njem sodelujejo resnični doktorji, psihoterapevti, ...
Kot sem že omenil, sem povsem nov uporabnik. In ta se z zelo resno (! ne pozabite, tole res ni hec !) vsebino prijavi na Alter in postavi zelo kočljivo vprašanje, na katerega še strokovnjaki včasih ne znajo odgovorit !
In zdaj jaz vas fprašam: kako, za vraga, sem prišel do Alterja ????? Dejte se no mal ozavestit in razmislit, saj niste teleta ...
Zdaj imam pa res DOVOLJ !! Avtor je pa itak na *ignore*
Pa lep dan naprej vam želim (lahko me upoštevate, lahko pa me pošljete v .... )