Resno v dvomih

kajzerc

Zelenc'
11. jun 2013
25
0
1
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Poznam cheaters, sem gledal, bi jih poslal takoj za njo. Nevem res kako jo naj dobim, kako bi lahko prišla v kontakt s kom če ne preko telefona in ne preko računalnika..včasih že ko reče da gre, potem se skregava in ne gre nikamor. Tega potem ne sporoči nikomur, da je ne bo" zato sem izključil, da se s kom dobiva. Živci živci...

Najemi detektiva, da se zadeva razjasni.

Sicer mi je pa malo nenavadno.... zakaj ne gresta skupaj ven?
sprasujem se.gif

sej sem že napisal, da ko greva je hitr sr*anje.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Njej vedno drugi vse častijo, še pohvali se s tem.
Skor zihr ma enega sponzorja pa še ta je na standardni lokaciji tako da se ne rabi dogovarjat in menit prek sms-a.

kajzerc

Zelenc'
11. jun 2013
25
0
1
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Njej vedno drugi vse častijo, še pohvali se s tem.
Skor zihr ma enega sponzorja pa še ta je na standardni lokaciji tako da se ne rabi dogovarjat in menit prek sms-a.

To bo potem to. Na to sploh nisem pomislil

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Jst bi se vsedu pa probu pomenit,nalij ji čistega vina, al naj se zave da je mama in da ima obveznosti z družino al pa naj gre po svoje
in žura, ker škodi tebi kot otrokoma s tem. Nima smisla
crazy1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
ksz...

nisem vsega bral, tako da je mogoče že kdo to predlagal...na telefon, če ima androido, ji namesti kak "sledilni" program, če ni ravno nek velik geek, ga verjetno ne bo odkrila, potem pa spremljaš položaj preko GPS in točno vidiš, kje je...

kajzerc

Zelenc'
11. jun 2013
25
0
1
Takšne debate so bolj za hec, vedno se zmeniva in drži obljubo za dva tedna, mogoče 1 mesec. Tri dni po takih pogovorih je cela sladka, prijazna, vse bi naredila, kak se ta pogovor oddaljuje, se oddaljuje tudi ona, postaja drug karakter in gre na slabše. Skos je slabše volje, ne da se ji kaj več z otroci, ko se vsedeva je vse ok, ima slab dan, vsak dan.....ko pride do te točke, odnese smeti ali gre v trgovino in izgine, sledi pogovor in začaran krog.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
1. zasvojena je z igrami na srečo in bog ne daj še s čim
2. kot sem že napisala je verjetno call girl
3. razvajena baba
4. neodgovorna mama.

Predlog, v kolikor imaš rad predvsem SEBE, jo postavi pred vrata, pojdi na CSD in se začni pogovarjat o deljenem skrbništvu. Zveze tvoje partnerice gor ali pa dol.

In ja verjetno ima že kakšnega sponzorja, tebe ima samo še za BEDAKA!!!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Še ena ideja...a ko ima menstruacijo tudi hodi toliko okoli, ali je takrat opaziti kak padec "lumpanja" ?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Najd si kak fuš pa bod ti mal več zdoma pa ga zabluzi do 4-5h če že nimaš cojones narest kaj bl konkretnega
smile-1.gif

Btw: Ti maš šiht al si stalno doma?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Resno razmisli o kakšni psihologinji in pošlji punco k njej... Očitno ima neke težave, ki jih vidva sama ne bosta rešila. Vprašanje kakšna je tvoja vloga pri tem, mogoče za začetek gresta skupaj, da se razčisti zadeva.

Druge varjante ne vidim.

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
3. razvajena baba
4. neodgovorna mama.

Predlog, v kolikor imaš rad predvsem SEBE, jo postavi pred vrata, pojdi na CSD in se začni pogovarjat o deljenem skrbništvu. Zveze tvoje partnerice gor ali pa dol.

Ja res je, samo mogoče bi zaradi otrok prej poskušal zadevo rešiti na način, ki sem ga omenil jaz, če ne bi šlo pa vsekakor nekaj takega kot praviš tu.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Se priporočam, mene je mal psihologa samo njega ne rabmo - to so njene težave in posledično moje
grin1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Še ena ideja...a ko ima menstruacijo tudi hodi toliko okoli, ali je takrat opaziti kak padec "lumpanja" ?
Ni razlike, ker ima samo doma menstruacijo, po 3 tedne skup.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Resno razmisli o kakšni psihologinji in pošlji punco k njej... Očitno ima neke težave, ki jih vidva sama ne bosta rešila. Vprašanje kakšna je tvoja vloga pri tem, mogoče za začetek gresta skupaj, da se razčisti zadeva.

Druge varjante ne vidim.

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
3. razvajena baba
4. neodgovorna mama.

Ja res je, samo mogoče bi zaradi otrok prej poskušal zadevo rešiti na način, ki sem ga omenil jaz, če ne bi šlo pa vsekakor nekaj takega kot praviš tu.

Tole ni slab predlog, vendar jaz predlagam obisk družinskega/partnerskega terapevta. Iti morata oba. Ker tudi na CSD-ju prvo predlagajo razrešitev obstoječih problemov. V kolikor tvoja partnerica noče, da se med njeno stroke razve o njinih navadah in razvadah bo verjetno na tvoj predlog šla vsaj na 1. sestanek.
Srečno!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

Nisem brel vseh predlogov, ki so jih nekateri že podali, zato se opravičujem, če je že omenjeno.
Skratka. Jaz bi ti kot prvo svetoval, da se točno o vsem tem pogovoriš z njo. To je osnova. Ampak samo pogovro ni dovolj ampak ponudi rešitev. Vsajino dnevno rutino, kreganje in podobno morata presekati, stopiti korak nazaj, da greš potem lahko naprej. To pa ni enostavno, ko si enkrat v mentalno začaranem krogu, vsaj če je ena izmed oseb psihično nestabilna, labilna.
Torej, na tvojem mestu bi ji ponudil dve zadevi. Pojasniš da stvar ne pelje tako naprej, rad pa bi obdržal njo kot tudi družino. Če se strinja ji ponudi:
a) skupnega terapevta, kateri ji bo mogoče enako govoril kot ti ampak tukaj placebo igra ogromno vlogo
b) najami stanovanje ali pa pojdi drugam za vsaj mesec dni. Pa ne z namenom da se ohladi. Ampak da dejansko obnovita vajino zvezo. Začinita se ukvarjati drug z drugim tako kot pred leti. Povabi jo ven na zmenek. Kot včasih. Živita ločeno, dobta varuško, pojdita na zmenek zvečer, na kakšen izlet, skratka from skretch. Sprva je mogoče smešno. Ampak poznam primer, ko je ravno to svetoval nek znan terapevt poznanemu paru in zadeva je neverjetno dobro zalavala. Stopiš ven iz rutine, začenš se zopet pogovarajti še o čem drugem kot o dnevnih problemih in otrocih (na prvih zmenkih, ko sta se zaljubljaa se verjetno nista o prolbmetiki pogovarjala ampak vidiš zgolj lepe, pozitivne zadeve)...nekaj na tak način.
Skratka tak bi bil moj predlog. Niti približno pa nebi tako vse vzemal na negativo in iz tega izhajal, torej razni detaktivi in podobno. O please, s tem se samo nezupanje izraža in je konec koncev vedno štala, dejstvo. Izhajaj iz drugega zorenga kota in imata več možnosti za uspeh.
Pa srečno.