Rad bi jo nazaj

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
Hvala Pepe.
Edino ti slediš bistvu.

Z izjemami, ki sem jih napisal sem bil in sem še zelo ljubeč oče, ki se otrokoma posveča in preživlja z njima čas. Tudi otroka sama me imata resnično rada in se rada družita in zabavata z mano.
Tudi kot "mož" sem bil ok, razen v "tistem" obdobju. Tudi pretepal jo nisem. Ja, sem pa jo klofnil recimo 2x letno (se sliši statistično, samo naj bo, zaradi predstave).
Drugače pa sem ji kazal tako ljubezen kott tudi naklonjenost. In seveda sem bil tudi nežen (ne se mi zdej obesit na to, da sem jo klofnil) in pozoren. Tudi finančno sem bil pozoren so nje, saj sem zaslužil 3x toliko kot ona, tako da sem poleg običajnih in neobičajnih stroškov, poskrbel tudi za kakšen njen ekstra luksuz....

IN SEDAJ PONOVNO: JA, NISEM POČEL PRAV, AMPAK RAD BI JO NAZAJ!
(pustimo zdej, da bi jaz sam moral vedeti kako - to se jaz že trudim; zanima me tudi izkušnje in razmišljanja drugih kako to...)

Komu re ne da, naj ne sodeluje v temi.

Hval za upoštevanje.

Ma, ti nas malo hebeš, a? In samo Pepe ti pomaga ... ne,ne, trenutno ti ne pomaga nihče, samo Pepe ti je najbližje, saj ti le on daje upanje. Vsi ostali pa vemo, da iz tega pač ne bo nič ... Že prej ti je nekdo zgoraj napisal, da spreminjaš svojo zgodbo (oziroma dodajaš in odvzemaš stavke, besede). Najprej jo (sicer izzvano, to razumem) nagoniš, spet drugič jo mal oklofutaš, vmes se malce zgoniš (upravičeno ali ne, to tu ni pomembno), .... zdaj, če kdo iz vsega skupaj razbere, kaj je resnica, potem je Hawkins na kvadrat.

Torej, pomagal ti do zdaj še ni nihče, pa tudi nihče ti ne bo, ker za tvojo težavo ni nekega navodila, postopka za rešitev problema.
Tvoja težava je samo tvoja in žal povsem unikatna.
Kako pa se bo vse skupaj rešilo, pa ni več odvisno od tebe. Ti si pač zasral (enako, kot vsi kolegi in znanci od alterjevcev, sami itak da ne), stopil si v drek, iz tega te lahko potegne samo tvoja polovica, če je seveda pripravljena.
Iz lastnih izkušenj (jebiga, tud jest sem že zasral) pa ti lahko povem, da v tem primeru "po toči zvoniti je prepozno" definitivno drži.

Če je prihajalo do nasilja, varanja in ostalega sranja, je edina PAMETNA rešitev le ta, da greš naprej in da se ne oziraš nazaj, ker:
a.baba je neumna, te vzame nazaj, zgodba se bo prej ali slej ponovila (greva stavit tud za Rooneya, da bo spet enkrat "padel"?
grims-1.gif
)
b. baba je pametna, pa te sploh ne vzame nazaj, ti pa greš naprej

Če vse spet "zaloopamo", bo baba slej ko prej skontala in vzela varianto b.

Torej je samo na tebi, da se odločiš, kdaj boš šel po novi poti ...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:zanima me tudi izkušnje
Konkretno takih izkušenj še k sreči nimam. Ampak glede na to, da imam malo več staža kot 10 let, imam tudi nekaj izkušenj, kaj delati, da se par ne oddalji preveč. Iluzija je, da bosta dva funkcionirala skupaj kar tako nekaj desetletij. Treba se je truditi na obeh straneh in treba je znati iz skupnega življenja potegniti najboljše. Še večja iluzija pa je, da je menjava neka huda rešitev. Praktično ne poznam konkretnega primera z zelo srečnim koncem. Tako da te podpiram, da se trudiš. Če ti rata, pa se zavedaj, da pot, ki sta jo hodila prej, očitno ni bila dovolj dobra in se na kakem področju morata obrniti za 180 stopinj. To bo pa veliko lažje, če bosta našla pomoč. Midva se poslužujeva skupine parov, ki se sestajamo enkrat mesečno po domovih in vsakič obdelamo eno temo, ki jo predlaga gostujoči par. Razen tega se tudi sicer ciljno precej druživa s poročenimi pari (torej "sotrpini"). Konec koncev imamo vsi enake težave.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Men ne gredo klofute iz glave. Mene da bi dec klofnu, mu 100 % ne ostanem dolžna, potem mu pa sama kufre spakiram in adijo. Brez opravičila

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Men ne gredo klofute iz glave. Mene da bi dec klofnu, mu 100 % ne ostanem dolžna, potem mu pa sama kufre spakiram in adijo. Brez opravičila
Ti pa si butara! Najprej te stolče, potem pa boš še kufre pakirala namesto njega?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:Men ne gredo klofute iz glave. Mene da bi dec klofnu, mu 100 % ne ostanem dolžna, potem mu pa sama kufre spakiram in adijo. Brez opravičila
To se bo ona odločila. Jaz mislim, da če jo je že nekajkrat klofnil, jo še tudi bo. Tako "razvado" in naval besa človek verjetno težko odpravi sam. Mogoče obstaja kaka pot zdravljenja in če je resen, bi jo moral takoj iskati.
Jaz sicer take "napake" nimam, imam pa kako drugo, ki mogoče ni nič milejša. In vem, da si sam težko pomagaš. Pri nekaterih napakah ti lahko pomaga partner, da ti reče: "glej spet si zapadel v tisto stanje in veš kak bo rezultat". Da se z vso močjo razuma ob pomoči drugega zaveš, da ga spet ser.ješ. V vsakem primeru mora biti volja in želja, da ljubiš partnerja kljub njegovim napakam. S temi se sicer nikoli ne sprijazniš, veš pa, da nekatere ne bodo nikoli izginile. Vsaj največje pa poskusita skupaj odpraviti.

jancha

Zelenc'
1. feb 2010
17
0
1
ker dedc 1x oklofutne ženo jo bo vedno...ti pa kot so že rekli res sam spreminjaš to tvojo zgodbo...če bi bil tko pameten ne bi svojga časa porabil za sednje pred rač amapak bi jo skušal dobit nazaj ne pa da rabiš nasvete itd

si sploh dedc

drugače pa ženske smo res bloj čustvene ampak tudi moški niste z kamna ..in ker dedc vara je za žensko prasec, prevarant ki si ne zasluži nič druzga kot da se obrneš in greš svojo pot pa tut v tvojem primeru je boljše za otroke da ostaneš sam oz z drugo beybo ki ti bo dala večkrat kot 2x na teden če ti ni zadost ampak če si oklofutal svojo ženso sam "2x" letno pol boš use druge ženske tut
tvoja žena pa je PAMETNA da te je pustal kdo pa je skup s tako osebo ki laže, vara, in se nasilno izraža ..NIHČE ....

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Mogoče, če bi ona več grgrala vodo, tud batin nebi fasala. (sej poznate tisti vic).
Vsak človek ima neko določeno mejo, pri kateri popustijo živci. To velja tudi za nenasilneže. Ni pa mi jasno, če ženska ve, kaj sledi če je glasna, zakaj še naprej provocira. Naj spoka kufre če ji kaj ne paše, ne pa da sika.

Edit: nisem zagovornik nasilja, tudi sam še nikoli nisem prtisno babnce, vem pa za mnogo teh, ki bi si zaslužle kako okoli kepe.

On:
Ne krivit zdaj samo moškega. Kriva sta oba. Jaz pa vem da v vezi nebi vztrajal. Če lahoko mene nekdo tak rasp. da ga prtisnem, prevaram, vem da sem tega pri isti osebi zmožen še enkrat.

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
KSZ
eni imate res IQ na višini sobne temperature
jaz bi z veseljem vsakega od vas ko babo tako malo okoli ušes, ker gobezda tudi okoli ušes. pa da visimo kako bi to bilo.
no mogoče bi ga raje z nogo v glavo ali pa trebuh, ali pa pest v pleksus... tako samo za razvedrilo malo, ker sem pač netoleranten do nasilnežev
fizično nasilje nad žensko samo kaže pomanjkanje IQja s trani nasilneža.
če ti žena/ljubica/... "ne da" potem je pač ne znaš pripraviti do tega. ni zadosti samo daj noge narazen pa navali narode.
seveda je ona kriva, ker te ne zadovolji in ti si pa revček. pa batine potem, tudi ne pomagajo , razen če je ona mazohistka ti pa sadist

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
še N tič:

Da smo si na jasnem: jaz je nisem pretepal in nisem je konstanstno VARAL. Zgodilo se je 1x, da sem se družil z neko deklico. Ja bil sem zaljubljen in sem se nekajkrat v 2,5 letih poljubljal, nisem pa sexal z njo. Sej varanje ne pomeni samo sexat z drugo. Varanje je na čustveni bazi in to sem pregrešil. Vendar pa sem svojo ženo vzljubil nazaj na prejšnjo stopnjo, torej do tja, da sem jo RES imel rad. Vendar pa je ona, ko sem se nehal družit s to deklico (ker sem se odločil za svojo družino in za mojo ženo, ker sem jo imel rad) obljubila, da mi je ne bo več naprej metala.
In je to počela v najneprimernješih trenutkih in to na ne lep način. In iz nemoči (psihično/mentalne) sem jo utišal lahko le z klofuto.
frown-1.gif

Žal mi je za to! Neskončno!
frown-1.gif

JA, VEM DA SEM STORIL NAPAK, VEM, AMPAK TEGA ZA NAZAJ NE MOREM POPRAVIT, LAHKO PA ZA NAPREJ IN BI TO RAD IN SI TO ŽELIM!!! IN NE, NE BI JO NIKOLI VEČ UDARIL!!!! ZAGOTOVO NE, KER ČE NE IZ DRUGEGA RAZLOGA, PA IZ TEGA, KER BI JO ZAGOTOVO IZGUBIL PONOVNO!!!

IN PROSIM VAS ZA IDEJE IN NASVTEE KAKO NAJ JO DOBIM NAZAJ. TO VAS PROSIM! SEJ TISTI, KI MENITE DA SI TEGA NE ZASLUŽIM NI POTREBNO DA SODELUJETE.

TISTI, KI PA BI RADI POMAGALI, PA VAS TO LEPO PROSIM.

HVALA.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Pa verjetno ti je jasno, da je to majčkeno pretiravanje iz strani uporabnikov? Ali ti ni?....Mi smo tu lahko pametni, naredo bo pa itak po svoje....

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
@hopefull

A si od odprtja teme, pa do danes že kaj storil, da bi jo dobil nazaj?
Kar sem prebral, se mi dozdeva, da še zmeraj zbiraš predloge...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
seveda, seveda, ampak batine niso rešitev. greš na pir ali pa na joint oz na čik, sprehod.. kaj ti pač leži.
in ko ugotoviš da nista kompatiblna se lepo poslovita drug od drugega.
in če hopefull nima sodne prepovedi približevanja svoji bivši potem pač lahko proba s kakim povabilom v gledališče, kino, izlet....
in če ona vedno reče ne potem siliti z glavo skozi zid verjeno nima smisla. pač probaš 1xmesečno potem pa na pol leta potem pa te bo že minilo če se ne otopli
čas pozdravi vsako bolečino

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
če bi še tebi kakšna ene 2x na teden dala bi bilo tudi vredu, da nebi bil skoz tako "nadrkan"
grin1.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
še N tič:

Da smo si na jasnem: jaz je nisem pretepal in nisem je konstanstno VARAL. Zgodilo se je 1x, da sem se družil z neko deklico. Ja bil sem zaljubljen in sem se nekajkrat v 2,5 letih poljubljal, nisem pa sexal z njo. Sej varanje ne pomeni samo sexat z drugo. Varanje je na čustveni bazi in to sem pregrešil. Vendar pa sem svojo ženo vzljubil nazaj na prejšnjo stopnjo, torej do tja, da sem jo RES imel rad. Vendar pa je ona, ko sem se nehal družit s to deklico (ker sem se odločil za svojo družino in za mojo ženo, ker sem jo imel rad) obljubila, da mi je ne bo več naprej metala.
In je to počela v najneprimernješih trenutkih in to na ne lep način. In iz nemoči (psihično/mentalne) sem jo utišal lahko le z klofuto.
frown-1.gif

Žal mi je za to! Neskončno!
frown-1.gif

JA, VEM DA SEM STORIL NAPAK, VEM, AMPAK TEGA ZA NAZAJ NE MOREM POPRAVIT, LAHKO PA ZA NAPREJ IN BI TO RAD IN SI TO ŽELIM!!! IN NE, NE BI JO NIKOLI VEČ UDARIL!!!! ZAGOTOVO NE, KER ČE NE IZ DRUGEGA RAZLOGA, PA IZ TEGA, KER BI JO ZAGOTOVO IZGUBIL PONOVNO!!!

IN PROSIM VAS ZA IDEJE IN NASVTEE KAKO NAJ JO DOBIM NAZAJ. TO VAS PROSIM! SEJ TISTI, KI MENITE DA SI TEGA NE ZASLUŽIM NI POTREBNO DA SODELUJETE.

TISTI, KI PA BI RADI POMAGALI, PA VAS TO LEPO PROSIM.

HVALA.

treba je sam tebe prebutat da prideš k pameti !!!!!!!!