Rad bi jo nazaj

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Po vseh teh letih, ce bi se iskreno pogovorila, bi sla po vsej verjetnosti ze zdavnaj narazen. Vecina parov drzijo samo otroci se skupaj, oz. za voljo otrok. Premisli pri cem si. Pa prekleto dobro premisli. Sigurno pa ti odgovor ne bo ponujen na forumu.
Kar se tice zakonskih dolznosti med rjuhami (pa nisem morbiden), nisem nikoli silil v stvar in se nimam cisto nic za pritozevat, prej nasprotno. Po 10ih letih bos neglede na situacijo bil navezan na neko osebo, tako kot so nekateri na svojo mamo. Nic hudega, tudi to se dogaja. Nekaj pa le vedi - svet se ni koncal. Tezko je obrniti nov list zivljenja. Z dolocenimi zadevami se lahko sprijaznis v zivljenju, z drugimi pa... Nadgradis svoj alter ego ali pa pades v neskocne frustracije.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Aja, da ne bo pomote - jaz je, kot kaže za razliko od drugih nočem nazaj. 10 let živciranja, psihiranja, slabe volje, šele sedaj vidim kaj pomeni dober partnerski odnos in kaj vse sem zamujal 10 let. Ja zelo težko mi je bilo (in mi je še) zaradi otrok, ampak mislim da je bolje za njiju da se jima oba posvečava, ju imava rada in se ukvarjava z njima, kot pa prej ko se večino časa nisva pogovarjala zaradi vsake bedarije, ki je bila pač takrat na vrsti. V glavnem moj nasvet: glavo gor in naprej v nove zmage
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Aja, da ne bo pomote - jaz je, kot kaže za razliko od drugih nočem nazaj. 10 let živciranja, psihiranja, slabe volje, šele sedaj vidim kaj pomeni dober partnerski odnos in kaj vse sem zamujal 10 let. Ja zelo težko mi je bilo (in mi je še) zaradi otrok, ampak mislim da je bolje za njiju da se jima oba posvečava, ju imava rada in se ukvarjava z njima, kot pa prej ko se večino časa nisva pogovarjala zaradi vsake bedarije, ki je bila pač takrat na vrsti. V glavnem moj nasvet: glavo gor in naprej v nove zmage
cheer.gif
zmaga.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
cheer.gif

Prvi del mam sam malo drugačen (razen hoteti nazaj), 100% pa podpiram in prakticiram drugi del. Moj nasvet odpiralcu teme: pusti ta del življenja za seboj. Naslednja bo sigurno boljša (zate).

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
Da neki mal razčistmo. Ni poti nazaj, pozabite toooo!

Lahko se pobotaš, te vzame nazaj pa jebeštrga tud če ti oprosti ti bo zmeri to naprej metala, ni je češple, ki bi to prežvečla.
Vsak začetek, mora bit iz NULE. Ker je drgač NO GO. Zmeri se neki najde da ni ok.

Glede otrok se ne sekiri, majo tebe majo njo in fertig debata.
Otroci naj ne bodo mejnik in kamen spotike, predvsem pa vidva ne bodita budale in na njih nikoli ampak res NIKOLI ne kupujta pik, točk al pa dobrikanja. Otroci niso uržah, če sta vidva scagala.

Postavi se na noge in začni živeti, to da jo imaš rad je blabla. Ni res, to kar čutiš, je samo nvezanost in občutek da ti nekaj manjka.
Psi lajajo, Karavana gre dalje .....
Nazaj, ne glede na to kaj je bilo in kaj bo, mislim, da samo z glavo skozi zid.

Boš videl, da čez čas, ko se stvari malo umirijo, boš velko več in lažje komuniciral, kot si v zadnjih treh letih zveze.

Problem je v tem, da smo začeli živeti na vzporednicah, ko pa pride križišče, se pa počmo, ker ni znaka, kdo ma prednost.

lp D

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.999
11.125
113
ksz

spomni jo, da ko sta se poročila, da ti je obljublja da ti bo stala ob strani in da naj zdaj ne serje.

če se nista poročila, oziroma ni bilo "zaobljub" pol spakiraj.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
@ sajkek,

Poroka en pildek, pa nč druzga drgač pa polni občinski proraču.

Opciji sta samo dve, AL JA al PA NE. in fertih deu.

Nikoli ne veš kdaj tebe čaka. Po drugi strani pa če maš debelo kožo: nije peecka / kuratz sapun, da se iztroši.

Poglej iz kere kol strani hočeš, rit je zmeraj zadaj. Lahko si jebach al pa jebena stranka.

lp D

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.999
11.125
113
ja, ampak vseeno se na poroki par zaobljubi, kaj ni to ravno smisel? hehe, itak da je potem 95% folka bleferjev in to tudi pred Bogom.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.078
-8.771
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja, ampak vseeno se na poroki par zaobljubi, kaj ni to ravno smisel? hehe, itak da je potem 95% folka bleferjev in to tudi pred Bogom .
Večina se ne boji tistega, česar ni
evil.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
Pa u cerkvi jo maš tud še 3 tedne pol cajta za blazno razglasit, pa se ti e šteje v zakonski stan, pa tud ponovno se lahko crkveno poročiš, brez problemov. Kar se matičnega urada tiče, je pa samo molzni organ.

Ko je mene moj dober prijatelj, ki je med drugim tudi župnik vprašal, če jo mojo ne mislim crkveno vzet sm mu iz srca poveda.
Pijemo ga lahko tud brez razloga, državi ne mislim dnarja metat vam pa tud ne, ga lahko bolj pametno potrošim. Če jo bi zarad tega mel kaj bolj rad pol takoj, če mi garantira, da bo ona mene kej bolj rada mela pol tud prec, če mi garantira da s tem bova bolj srečna... in še ti lohk naštevam.

Ne boš verjel na koncu mi je rekel kot prijatelju, na nič ti ne dam garancije, dal mi pa je nasvet, povej ji use u ksiht, ona pa teb pa bo funkcjoniral.

Pol smo se pa usedl in flaškon al pa dva po grlu pognal, pa še dobr jedl zraven.

In zaenkrat stvar funkcjonira več kot 21 let.

lp D

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Samo upaj, da ne bo tvoj skok čez plot obrodil kakšnih sadov...

UPAM da se je to nanašalo na odpiralca teme in ne name.

Na odpiralca teme je letelo ja
smile-1.gif

A maš tudi ti kaj za bregom?
grims-1.gif

Ne nimam nič za bregom, sem kar zvesta svojemu
smile-1.gif
samo drugič napiši KSZ pa ne bo nesporazumov.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ostani dober oče še naprej, njo pa pozabi. Čez čas boš našel drugo s katero se boš mogoče bolje ujel in ne boš počel pi*darij.
Je že razlog, da si jo prevaral ali pa da te je ona zapustila. Pač nista za skupaj.

Nikoli se ne splača vračati nazaj, ker se nikoli ne obnese (na daljši rok), tako kot je Maci rekla, taka veza ni nikoli več taka kot je bila.
Zato tudi še nisi prejel nobenega pametnega odgovora od nekoga, ki je to že dal skozi in bi ti lahko po petih letih rekel : "Ja, obneslo se mi je."

Sicer pa je stvar taka, cheater bo vedno cheater, pijanc bo vedno pijanc in alkoholik vedno alkoholik. Prej ali slej se zgodba ponovi.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Tako je, ostani dober oče njo pa pozabi. Če v postelji ne dobiš, stalno ti najeda, ne razume da rabiš morda tudi kdaj malo časa zase in te duši do konca... menjaj, najdi takšno, ki bo razumela tvoje potrebe in ne bo težila za čisto vsako malenkost. Sam veš kakšen tip človeka si in če ni vsaj približne kompatibilnosti (malo se seveda lahko vsak prilagodi) pozabi, ne bo trajalo...
uf-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Jah njim se najbrž to ne zdi malenkost a ne, ne vem saj pravim če ni določene kompatibilnosti je težko z glavo skozi zid.
evil.gif