Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
p.s.: pa da še pogrejem prvotno vprašanje... ne le, plačal, še napitnino bi ji lahko pustil, ker je ustregla mulcem(da je pa cena pljunka sladkega greha cca enaka žlički kakava pa mislim da je že bilo rečeno)
Isto mislim, punca je hotela ustreči otrokom po moje, pol pa taka reakcija.
Zato stranka ni kralj, skoraj nikoli.
Ja najbolš da se plača kar za flašo viskija, kljub temu, da jim je prinesla mleko pol pa še napitnino čez in to zato, ker je ustregla mulcem. Mislim no, saj cenim ta trud, definitivno ampak kdaj boste dojeli, da me je zmotilo to, da je na računu naveden kakav, ki je na menuju ampak se ga pa ne da dobiti, zaračunati se ga pa da? Popolnoma brez problema bi se vse izšlo, če bi za enako ceno kot je kakav, zaračunala tiste par deci mleka s sladkim grehom, če bo to zdaj kaj pomagalo pri razumevanju marsikomu. Glupo mi je to, da se prinese eno, zaračuna pa drugo.
Ni. Point. V. Denarju.
Nič čudnega, da skoraj nič v državi ne štima, če pa folk še tako osnovnih stvari ni zmožen speljati in je treba že pri takšnih malenkostih nekaj mutit pa bluzit, kot da nebi bila zmožna na račun navesti dejansko prinešeno, kar je tudi bilo na menuju (mleko namreč), sladki greh se pa navede kot prilogo. Ne, dajmo se špilat budalo in navesti na račun zadevo, ki je na menuju, ni je možno dobiti, zaračuna se jo pa lahko zgolj zato, ker natakarica ubožica ni vedela kot kaj navesti prinešeno in je "zato pač napisala kakav" (dobeseden citat natakarice). In takšnega izgovora ne sprejmem. Če se tako mentaliteto potem prenese še kam drugam, dobimo popolno zmešnjavo (ki jo dejansko tudi imamo). Zato me to tako moti.