Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Meni se zdi to za 1.4 bencinski motor velika poraba. Sam imam 1.8 bencinarja (125hp) in če se vozim normalno mi pije DO 7.5l /100km. Za kaj več ga pa že moraš malo bolj pritiskati. Običajno pa tam 7.0-7.3l /100km pri normalni vožnji.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj avto more bit pri hiši en mesec +, da nerabiš več "zaenkrat" zmerno vozit?
Veš kaj jaz naredim novemu avtu? Iz garaže avtohiše prva pa do blokade, pa druga isto. Meet your new owner.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Moja poraba na tem avtu s 195/50 gumami je bila na relacijah 6.2L, avtocesta pa slabih 7L.
Ja, na 75 kilometrov.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Meni se zdi to za 1.4 bencinski motor velika poraba. Sam imam 1.8 bencinarja (125hp) in če se vozim normalno mi pije DO 7.5l /100km. Za kaj več ga pa že moraš malo bolj pritiskati. Običajno pa tam 7.0-7.3l /100km pri normalni vožnji.
Kar se tiče 1.4 motorja od R19 je to čist normalna poraba.....nevem kaj paničiraš....klima pa obtežitev nardita svoje! Kolk cliotov pa twingotov tastarih ma z 1,2 mašino porabo 10-12litrov
Kar se pa mondeotov z 1.8 mašinami tiče pa porabo 7-8.....a se lahNe prbijite da lah 1.8 mašina z 125hp požre 7!
Meu sodelavca k mi je to bluziu pa sm se mu sam smeju! Sam mam Lantro 1.8 130KM pa če hočš da ti na relacije kur 8,5 se temu že ne reče vožnja več ampak cijazenje pa gledanje na vsako šaltanje....še huj k dedi stayl
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kar se pa mondeotov z 1.8 mašinami tiče pa porabo 7-8.....a se lahNe prbijite da lah 1.8 mašina z 125hp požre 7!
Citat:
Zdaj mi pa še povej razlog zakaj bi si zmišljeval? Sicer pa če verjameš potem verjameš, če ne pa ne. Aja, pa nimam Mondeota.
Avto mi ob normalni vožnji pije tako kot sem napisal. To ni penzionistična vožnja ampak normalna. Malo kombinirano relacije, AC in gužva. Tako pač je...
Citat:
Aja, pa brat se občasno vozi s tako lantro kot si omenjal pa avto dejansko malo bolj žre bencin pa še en drek je za vozit.