Psiho testi

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Nekaj malega sem že izvedela, kakšni so, ampak mene zanima več oz. kr vse kolikor se da. Nekaj sem gledala na netu, da bi dobila te teste, pa jih ne najdem
frown-1.gif
Mi kdo lahko kaj pomaga, tudi kakšne knjige v tej smeri pridejo v poštev.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Maš več testov za več stvari...kaj bi pa rada dosegla z temi testi ?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
Maš več testov za več stvari...kaj bi pa rada dosegla z temi testi ?

jst nč, za šiht jih bom mogla delat, da se ugotovi kakšen profil sem in če sem primerna za to delovno mesto, kjer bi rada delala.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kaj hočeš rečt, kaj bo potem šele z delovnim mestom? delam tuki že od začetka oktobra
smirk-1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Več vrst teh testov maš in je skor nemogoče ugotovit kerge teste ti bojo dal, ker ne veš na kakšnem področju te bojo testiratl.

če boš dobila takšna vprašanja da bo treba odgovarjat z da ali pa z ne je pomembno da se ne lažeš ali pa da zelo dobro lažeš, ker gre za ocenitev osebnosti kar pa včasih lahka postreže z zelo tricky vprašanji. -no seveda se razlikuje al boš delala na inštitutu jožefa al pa kot kelnarca, pa čeprv ti v nobenem od teh primerov ne bi dal phihoteste, tak da more bit neki kao pol-privat administrativni job.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.610
4.564
113
50
Na sončni strani ALP
hmmm... že nekaj časa nazaj kar sem joh pisal. 1vič na naboru za SV, 2gič na zdravstvenem za kamion.

Spomnem se še, da smo prerisovali like iz ene knjige na list papirja, sestavljali predmete na palčke, gor grejo samo
pravilno obrnjene, potem pa še klikanje po enem avtomatu, kjer so se prižigale lučke. Za eno vrsto moraš klikat z nogami,
če pa je lučka v drugi vrsti pa z rokami. Potem še pogovor s psihologom in v glavnem je to bilo vse. Vsaj toliko se spomnem.
Aja pa še en test rešuješ z možnimi odgovori A,B,C. V smislu, a se čutiš sposobnega vodit mafijsko tolpo - DA, Ne ipd.

Mogoče še kdo ve kaj se tam rešuje? Rudarji in tisti ki delajo z razstrelivom imajo tak test na vsake 1/2 leta...

U glavnem, nič bat. Vsi smo po svoje "neprilagojeni"...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Sam je full zanimivo, da je moja mat mela enake teste tri leta nazaj, kot moje sodelavke, s tem, da je čist druge vrste šiht, kot tu. Vem samo da testi trajajo 3 ure, da imaš nekaj besed, iz teh besed moraš izbrati lastnost, ki te označuje, s tem, da imaš na izbiro samo dobre ali samo slabe, nikoli mešano, je pa A4 list. Potem imaš trikotnike, kvadratke, krogce, različnih barv, ki so kot neka legenda, zraven dobiš besedilo in moraš potem nekaj vstavljati. Potem je labirint, pa moreš vlečt črto, s tem, da se ne smeš dotaknit že narisanih črt,... na koncu maš pa par računov, ki jih moraš vse zračunati v mislih in tudi rezultate med seboj ali sešteti, odšteti,... vse brez pomožnih računov.

@Denis: niti mal ni povezave z delom, ki ga opravljam

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
mah s temi psiho testi posiljujejo in posiljujejo... u bistvu pa niso kaj prevec uporabni... najbolj jih imajo pa radi nadebudni "kadrovniki" ki mislijo da bojo s tem vse rešil... seveda se v veliiiiko primerih pokaže da so tudi v teh testih "napake"

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Kar se jaz spomnem iz psiho testov z nabora, je to, da te večkrat vprašajo "isto stvar". Recimo pri vprašanju 11. - Kako pogosto pijete? potem pri vprašanju 43. Kdaj ste nazadnje pili? (Vprašanji in zaporedni številki sem si zmislil, da ne bo kdo šu preverjat
wink-1.gif
)
Če na oba odgovoriš tako, da se ne izključujeta, je v redu. Ne "smeš" pa pri prvem napisat, da nikoli ne piješ, pri drugem pa da si nazadnje pila pred tremi dnevi. Skratka, poskusi čim manj lagat.
evil.gif

(Vprašanji in zaporedni številki sem si zmislil, da ne bo kdo šu preverjat
wink-1.gif
)

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mah s temi psiho testi posiljujejo in posiljujejo... u bistvu pa niso kaj prevec uporabni... najbolj jih imajo pa radi nadebudni "kadrovniki" ki mislijo da bojo s tem vse rešil... seveda se v veliiiiko primerih pokaže da so tudi v teh testih "napake"

Jaz se s tem nikakor ne morem strinjat, ker so kar uporabni.

Skorpy si mi dala občutek, da bi rada plonkala
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja mojo mat so zadel v nulo, psiholog je celo ugotovil eno stvar iz preteklosti, kar je bla čist šokirana. No sej več ali manj padajo nasveti, da ne prehitr, ne prepočas reševat, ne lagat, pa ne povedat čist vsega, samo tisto kar sm vprašana
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tale tvoj psiho test spominja na banko.

tisti iz nabora SV so čist mimo in nimajo veze s službo. sem po 50 vprašanjih odšel, ker je bilo tok neumno. dobil sem pogovor s psihičem for free.

maš psihote, ki te opisujejo. če lažeš, laži dobro.

rezultati so pa po moje vedno bedni, ker če veš kako lagat je to to.

B81

22. jul 2007
37.714
10.978
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tale tvoj psiho test spominja na banko.

tisti iz nabora SV so čist mimo in nimajo veze s službo. sem po 50 vprašanjih odšel, ker je bilo tok neumno. dobil sem pogovor s psihičem for free.

maš psihote, ki te opisujejo. če lažeš, laži dobro.

rezultati so pa po moje vedno bedni, ker če veš kako lagat je to to.

Malo si se zmotil, oni je bil psiholog, psihič si bil pa ti
cheer.gif