prvi Alter cyber žur

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Softi, na zdravje.
nahrung002.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni muce..tut leva ni..nismo pil lav pivo..

pil smo jelen..sam nismo..no..sej veš..je blo mal premal..

bo pa tebe krvoses enkrat prpelal, da se ga še midva ubijeva pošteno.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bo pa tebe krvoses enkrat prpelal, da se ga še midva ubijeva pošteno.
Japajade. Krvoses ga bo pripeljal takrat, ko ga boš dobil s kufri vred.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Prpelem se že lahko sam, bolj problem se je potem odpeljat.

Krompir kupujem v trgovini, tako, da ti ne morem pomagat.
tongue-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Mesečna zaloga je šla? Zgori pa napisu, da je blo premal za ....mucka....
crazy1.gif

Majhna zaloga al .............
shocked-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik softi pravi:a sem glup...mi smo vedno metal v kot..da se ne ranira parket..požvižgam se na parket.

Mislim ... in potem se ljudje čudijo zakaj mali privatniki propadajo .. ko jim južnjaki delajo škodo na tuji lastnini ...

Meni bi samo en na parket vrgel nekaj na lašč ... jih takoj natiram in najdem druge delavce, štef pa vam naj da plačo kakor vam bo lahko ...

Softi ... kak se bi ti počutil, če bi pri tebi kdo nekaj delal, pa ti uničeval lastnino? Na primer, da bi nalašč po parketu ali laminatu vrgel nekaj težkega (na primer, kladivo) pa bi se poznalo ... glede na to kako vseeno ti je za druge, bi se temu smejal in mu še za pivo dal? ...

Ko so lastniki okna pred leti menjavali na hiši, je en šiptar (vsaj tak je zgledal pa govoril) stopil in hodil z blatnimi copati po najini postelji, da je nekaj lahko delal ... takoj sem ga zgrabil ... temu pa se je jebalo ... Ampak sem ga hitro na politični način zrihtal ...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Na dobrem žuru mora biti dobra muzika.
cool-1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/NYVytolhR1M"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/NYVytolhR1M" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Kaka južna neki ...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ej ... ta pesem je pa ful ful ful dobra. Komaj čakam, da bodo spet v prlekiji meli kako vrtno veselico ... te takoj priletiva tja, pa magari sam ...
smile-1.gif

Modrijani majo najboljše vrtne veselice.
cheer.gif