To novico je medijem nekdo posredoval kot šokantno.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Glavno da so mediji objavili to šokantno novico, da imajo ovce o čem za debatirat in pljuvat po policajih.
Pa me zanima če je danes še vedno istega mnenja ?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne ljudi ki se se kar vozijo kljub temu da jim je drzava to prepovedala, jim pobrala avtomobile je treba streznit z zaporom. Ce se ne znas brzdat bos pa apc zaprt. In te ne bo na cesti. In ne bo financnega interesa.
Ja, če policaj dnevno pozablja, do kdaj mu velja registracija vozila ki ga vozi mora pač pred vsako vožnjo nanovo preveriti. O tem ni dvoma. Pa ne samo to. Preveriti mora tudi izpravnost avta. enako kot pri fizičnih osebah.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jebiga tip se je pač vsedel v neregistriran služben avto. Včasih policaj v službi uporablja 3-4 avtomobile, a bo vsakič pri vsakem papirje preverjal? Ampak tudi če ni registriran ni panike, registracija in zavarovanje gre na račun države pa vsi avtomobili so tehnično izpravni in redno servisirani. Kar pa za neko "fizično osebo" nemoreš trditi.
Glavno da so mediji objavili to šokantno novico, da imajo ovce o čem za debatirat in pljuvat po policajih.
Kolega je pred slabimi desetimi leti povsem enak prekršek, pozabil podaljšat, pa zdravniško spričevalo NI bilo pogoj za podaljšanje.Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Meni se je tudi že zgodilo, da sem pozabil podaljšat takrat, ko je to pač treba in sem se kakih 14 dni vozil brez tega, da bi mi država to pustila. So what? Je to isto kot, da sem zaradi lastne neumnosti ostal brez izpita? Ne, ni.
Sedaj me pač zav.agent spomni pred potekom in se mi to ne more več zgodit.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Mene so ustavili s potečeno registracijo, imel pa sem avto zavarovan. Prav tako so me ustavili s pretečenim vozniškim dovoljenjem. V obeh primerih sem jo odnesel z opozorilom.
Ja Kamela213 res so policaji grdi inkasanti (če nisi ravno Goršek), kolega je zaradi pretečene vozniške pred slabimi desetimi leti plačal takratnih 90 000 sit kazni.Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
ne ne, to je definitivno laž, policisti so grdi grdi inkasanti ki ne delajo drugega kot polnijo proračun.
lp
syntiæ
Citat:
Zgolj nekaj me zanima:
Gorška so policisti ustavili na avtocesti. Zakaj že? Se je peljal prehitro, ni imel prižganih luči in ni bil pripasan, je govoril po telefonu? Je imel na avtu svetlobni napis: "potekla registracija"? Je vijugal po pasovih...?
Se motim, ali pa ustavljanje vozil (predvsem na AC), ki ne izkazujejo zgoraj naštetih stvari ni ravno praksa?
In kdo bi bil najbolj primeren za testnega voznika kot prav generalni direktor?Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
In kako to najbolje preizkusiti kot s svojimi vozili.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Policija ima v preizkusanju sistem, ki prebere reg. tablico in avtomatsko preveri vozilo in lastnika. Registracija, zavarovanje, kazni... Ko dobijo nekoga, ki nima vsega postimanega, pac sledi postopek. In kako to najbolje preizkusiti kot s svojimi vozili. Pa se lep clanek nastane.
Je treba pokasirat še tistim, ki med vožnjo v ničemer ne izstopajo, ne delajo vidnih prekrškov, nikogar ne ogrožajo.... jim pa kak papirček ali štempelj fali. In bodo iz tega spet napihnili kako je strašno in usodno ogrožal pol Slovenije.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Policija ima v preizkusanju sistem, ki prebere reg. tablico in avtomatsko preveri vozilo in lastnika. Registracija, zavarovanje, kazni... Ko dobijo nekoga, ki nima vsega postimanega, pac sledi postopek. In kako to najbolje preizkusiti kot s svojimi vozili. Pa se lep clanek nastane.
uf, tole bo pa luštno! to bojo vsakega tapetega lahko iz kolone ven metali!
A tebi kakšen papirček ali štempelj fali? Tisti iz kakšne psihiatrične ustanove? Mislim, da bi ga brez težav dobil.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
jim pa kak papirček ali štempelj fali.