Problem CANON S 1 S !!!

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Ja, ko sem jim nesel v popravilo svoj A95, sem jim predlagal tudi zamenjavo. Po potrebi tudi z mojim doplačilom. Pa je na kratko rekla: "NE! Dobili boste nov senzor."

lp

Marko75

Zelenc'
31. jul 2008
3
0
1
Zgodba pripeljana do skoraj srečnega konca. Iskat ga je še treba it
smile-1.gif

Popravili in nič računali. Priznam, da sem zadovoljen. Vse skupaj je trajalo dobra dva tedna.

Je pa res, da imajo težave v notranji komunikaciji. Možakar s katerim sem govoril dopoldan mi je želel zaračunati 40€ (tako je pač pisalo na listu pri aparatu ali tako nekako), na moje poizvedovanje se je opravičil, da ni serviser in me naprosil, da pokličem kasneje. Čez eno uro je padla informacija, da je popravilo gratis.
smile-1.gif

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
shocked-1.gif

img6768.jpg

Aparat je Ixus 500 star ravno štiri leta. Zaslon in meniji delajo normalno. Očitno je senzor. Aparat je na seznamu "prizadetih" na Canonovi strani.

Nesem na servis zraven še print slike in tistega seznama? Je treba te dni kaj ekstra težiti za free popravilo ali sami priznajo napako?

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
bolj slabo si prebral
wink-1.gif

nesi oboje s seboj in seveda zateži,če se bojo izmikal pa jim še malo na kulturen način omeni inšpekcijo in centralo canona
smile-1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
nč bat.. ti sam reč da je senzor in bodo brez besede popravili..
nas majo že dost.. k smo skos težil..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Jaz sem jim samo slikco pokazal na ekranu, ga je "olupil" in napisal nalog. Čez dva tedna sem dobil potrditev da je ccd fuč. Glede na to da je S1 upam, da dobim S5 in ne popravljenega....
Ostle pa baje popravljajo

Ker je minilo že 6 tednov od prodaje moram jit mal zatežit če so že prišli S5.....

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Memo milo... Jst sem za svojga A70 plačal starih 100k SIT, pa mi ravno tako šel rakam žvižgat.
Imel pa dve napaki. Ena je bila E18 error zapisan na ekrančku, ta druga končna, pa je napaka na senzorju.

Torej... Z S1 sem naredil nekaj posnetkov, nimam pa veliko izkušenj. Lahko da je napaka na vodilih za displejček?!

JAZ SEM IMEL ISTO..
e18 je napaka na optiki..
ker pa je senzor del optike je šel tudi senzor..
pri meni je bila uspešna menjava S1 za S5..
pri A70 pa bo popravilo zaston..

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
meni tudi pa nisem vzel.. in ni mi žal..
SX 100 je drug razred.. slabši precej
pa cenejši razred..

to je tko k če bi mercedeza pripeljal nazaj e klaso pa bi ti ponudili c klaso..

dedekmraz

Zelenc'
7. avg 2008
1
0
1
Hja, bomo videli, ce bodo sedaj dali kaj drugega, ko je, kot kaze, S5 discontinued... Menda jih je v Sloveniji se nekaj, kaj bo pa potem, ko jih zmanjka? Septembra pride ven SX110-IS, ampak je nizji rang, nekaj se govori o SX1S (bojda 10 megapikslov, 20x zoom, 28-560mm).
Je to, da S1 ne morejo popraviti, 100% informacija? Se potemtakem splaca se malo pocakati?
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če se ti ne mudi malo počakaj;) kaj pa veš, kot vidiš se nam je kr splačal čakat pa kako besedo rečt, pa smo pršel do novga S5;)

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
Evo, danes sem prevzel popravljen aparat. Na servisu je bil en teden. Dela bp.

No, slabo je to, da zdaj nimam več izgovora za nakup novega.
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP
Narobe taktika... hehe...
grin1.gif

Najprej kupi novega, šele potem pošiljaj na servis.
Izgovor: joj... šele sedaj našel na inetu, da brezplačno popravljajo...
evil.gif

bobo26

Zelenc'
27. avg 2008
2
0
1
Danes so mi obljubili, da mi bodo naslednji teden popravili CANON S1 IS, torej je material na zalogi ?! Na popravilu ga imam 6 tednov. A jim gre za verjet ?

Lp, BoBo

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Meni se tud doma valja pokvarjen S1 IS (tema na zaslonu). Bom ju3 malo kontaktiral 3A, da vidim kaka je situacija sedaj. Se nebi branil novega S5
smile-1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz sem jim samo slikco pokazal na ekranu, ga je "olupil" in napisal nalog. Čez dva tedna sem dobil potrditev da je ccd fuč. Glede na to da je S1 upam, da dobim S5 in ne popravljenega....
Ostle pa baje popravljajo

Ker je minilo že 6 tednov od prodaje moram jit mal zatežit če so že prišli S5.....

Jaz sem jim poslal mail, pa so mi odpisali, da S5 ni več na voljo in se čaka naslednjik. Bom počakal da pride S6 in bom takrat nesel S1 v 'popravilo'
evil.gif

Citat:
Cenjeni uporabnik Canon opreme,
Obvešam vas, da je model PowerShot S5 v bodoče nedobavljiv, ker ga ne delajo več. Vsi čakamo na naslednika. Kar se pa tiče vašega okvarjenega aparata ga lahko dostavite na servis, kjer ga bomo v skladu z navodili tvrdke Canon ustrezno obravnavali.

magnum

Pripravnik
31. avg 2007
230
3
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
meni so zudi pred dnevi rekli da bo v kratkem popravljen tko da....(še vedno upam da bo zamenjan)

Lp.

Kot da bi fotoaparat prebral tole temo in se odločil, da je čas, da mrkne. Najprej roza lise, potem pa black screen of death. Ker je prestal precej dogodivščin, se mu vidijo praske in udarnine. Zadnja je nastala kakšno leto nazaj, tako da jih neposredno ne povezujem s težavami senzorja. Ali je kdo že imel težave zaradi tega in so mu težili zaradi zunanjih "poškodb"? Ali trenutno menjajo ali popravljajo? S popravilom se mi ne mudi, bi pa bila menjava (za skoraj karkoli) oz. brezplačno popravilo super
smile-1.gif

Hvala in srečno!

jZ

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Meni so ga na žalost brezplačno popravili. Prevzamem ga jutri. Baje so dobil servisni material tako da o S5 zaenkrat lahko nehate sanjat

So pa me "presenetili" z odnosom do stranke. Sam osebno sem bil že nekoč razočaran, nekaj forumašev je tudi dobilo občutek ko t da so psišli pred nebeška vrata. Tokrat so se držali rokov (čeprav dolgih ampak približno so se držali, niso se nič "zgovarjali" ) danes so me poklicali da je fuč tudi fleš (vem ampak je popravilo za moje pojme predrago), kasneje pa še poslali SMS da ga lahko prevzamem.
Svema kaj takega ne pozna.....zato pa je kjer je....mogoče so se tudi tule malo zamislili...(da nekateri znajo obvestiti tujino o njihovem obnašanju...)

Nazadnje urejeno: