Problem CANON S 1 S !!!

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sem bil danes tam in so rekli, če je CCD senzor zanič popravijo brezplačno.
Na kartici so bile slike kot dokaz vendar jih tudi pogledal ni. Ven je vzel kartico, baterijo, pašček ter mi vse vrnil mene pa skrbi, ker včasih je delal dobro včasih pa roza zamegljeno.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Danes prevzel fotoaparat, zanič senzor, popravilo brezplačno
cheer.gif
In to pri 5 let starem fotoaparatu, ki nam je že 3x padel na tla z več kot enega metra in je bilo ohišje že malo zamaknjeno vendar so ga sestavili nazaj tako kot je treba. Jah, dobri so da tole delajo zastonj.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
kolko je tukaj videt kaj drugi pišejo je videt da jih popravljajo jaz sem imel srečo meni so dva zamenjali za S5

edafa

Zelenc'
9. maj 2009
9
0
1
SLO
A pol nič več ne menjajo a ni to čudno?
Kje so pa dobre senzorje s 3Mpiksli dobili? po 5 letih???A priložijo garancijski list za nov senzor kot zakon narekuje?
Prosil bi za kako svežo izkušnjo s 3A!
Poznam pa tržne inšpektorje in zakon....

Nazadnje urejeno:

edafa

Zelenc'
9. maj 2009
9
0
1
SLO
Moj dela slike ,ki so neostre in na osvetljenih delih se pojavijo roza črte!Ne pa zmeraj!!
3A pravi, da zamenjajo samo senzor!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Menjajo točno to, kar je narobe in kar se zamenja. Po zakonu ti pripada to. Oz, glede na to, da je izven garancije si lahko srečen, da je canon priznal serijsko napako senzorja in imaš zastonj popravilo.

Čene bi lahko fotiča vrgel samo v kanto...

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
41
28
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Menjajo točno to, kar je narobe in kar se zamenja. Po zakonu ti pripada to. Oz, glede na to, da je izven garancije si lahko srečen, da je canon priznal serijsko napako senzorja in imaš zastonj popravilo.

Čene bi lahko fotiča vrgel samo v kanto...

Se lahko tejle sliki zahvalim senzorju ali je še kaj hujšega ? Aparat je star 5 let, Powershot S1
678232-IMG_0600.JPG

Priponke

• 678232-IMG_0600.JPG
    678232-IMG_0600.JPG
    76,8 KB · Ogledi: 236
Nazadnje urejeno:

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Lahko neseš na servis in zamenjaš fotoaparat, ali pa če daš oglas v cajtng, rečeš da imaš poseben fotoaparat s katerim lahko slikaš aure ljudi in pobiraš denar od naivnežev
smile-1.gif

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
41
28
Napačnemu repliciraš.
grims-1.gif

Sicer pa - odnesel ga bom na servis in bomo videli kaj bo.
Če sem upravičen do brezplačne menjave senzorja bom zelo zadovoljen.
smirk-1.gif
Jim je na 3A potrebni pokazati
tale link: KLIK ,
preden se pustijo prepričati ?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
vsaj tako je bilo pred letom.
Mogoče so se malo "ustrašili" nategovanj kupcev, odkar so je zgodil telray, svema... in baje so na canonu dobili tudi nekaj slo mejlov?!

berni

Zelenc'
23. jul 2008
14
0
1
no, pa je šel tudi moj s1 v rožnata nebesa...klasična senzorska napaka.
preden grem na servis, mi lahko kdo pove, kakšna je sedaj praksa:

- popravilo senzorja ali
- menjava za sx10 (naslednik s5, ki jih ne delajo več in so jih prej dali kot nadomestilo) ali
- nekaj tretjega?

thnx

bravo

Zelenc'
30. okt 2008
3
0
1
Citat:
Uporabnik berni pravi:
no, pa je šel tudi moj s1 v rožnata nebesa...klasična senzorska napaka.
preden grem na servis, mi lahko kdo pove, kakšna je sedaj praksa:

- popravilo senzorja ali
- menjava za sx10 (naslednik s5, ki jih ne delajo več in so jih prej dali kot nadomestilo) ali
- nekaj tretjega?

thnx

Popravilo senzorja.Pred kratkim popravili tudi mojega S1 ni A70

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Že pred enim letom...tak pogled sem imam tudi jaz, to pa zato ker mi je nekaj dni preden je crknil senzor, crknil še fleš. " mesca pred tem (lani spomladi) so še menjali FA, ko sem jaz prišel so menjali samo še senzor....

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Včeraj dobil nazaj s servisa 3A popravljen A75 kupljen leta 2005. Klasika, menjan senzor CCD brezplačno, še poštnino so častili...