NE MORE BITI RES !!!
WTF
RES NE !!!!!!!!!
Zdaj pa povsem zares: sledil bo mail poln negodovanja, kritik ter neodobravanj tistih, ki to omogočajo, na koncu pa bo pridane še grožnja. In to povsem resno. Sicer me poznate kot NOKER, vendarle me lahko kasneje, ko bo to (in če bo) potrebno, najdete prek IPja. Zakaj gre?
Ne razumem idoitizma, nesposobnosti in razuma naših "uglednih, spoštovanih mož" (tudi mož je v navednicah, ker to so samo bojazljivi cucki v rokah še večjih idiotov)!!! Kretenizem brez primerjave!!!
Če se najde nekdo, pa najsi bo to Država ali Cerkev (sicer proti slednji nikakor nisem negativno nastrojen), ki mi bo pametovala, da smo si vsi enaki, bom vedel, da država z vsemi institucijami vred tone .... še globje, kot smo že.
Pred leti sem bil ponosen, da sem slovenski državljan, medtem, ko danes razmišljam, da bi vrnil državljanstvo, saj bi si s tem omogočil dostojnega življenja. Dandanes me država vedno "najde", a le v kontekstu plačevanja dajatev ipd. Ko je treba jemati, seveda! Ko je treba dajati, me ni na seznamu (nisem Strojan op.a.).
In, medtem, ko se ukvarjam z vrednosnimi papirji, nikakor ne smem pozabiti na finančno napoved, saj sem si v preteklem letu "nakopal" kar nekaj dobička. Toda, kdo mi bo povrnil izgubo, ki sem jo povzročil 2 leti prej????
To sicer nima nič s Strojanovimi, a lepo kaže, kako država "zna" poskrbeti za delavne, poštene državljane, ki včasih zastavijo kaj več, kot le ime, da lažje preživijo. A vendarle, ob pozitivnem so še "dodatno nagrajeni", ob nagativnem pa ... ko te je*e !!!
In zdaj še obljubljena grožnja: ne daj, da se zgodi, da nekoč ne bom mogel plačati obroka za hišo ! In ne daj, da mi takrat ne skoči kak dobrotnik na pomoč. Ker v nasprotnem verjamem, da se utegne zgoditi kaj neljubega. In to ne pišem kar tako. Verjamem vase, resnično. In za svoj trud želim biti POŠTENO nagrajen !!! A v primeru, da se zgodi kaj neljubega, se ne bo samo meni !!!
Saj koneckoncev, kaj pa mi bo slabega? Ogrevana celica, domače čtivo, televizija, obiski, možnost pomilostitve po npr. 10 letih ... odveč bo vsaka skrb ob plačevanju položnic !
In za konec: niti najmanj se mi Strojanovi niso smilili ne prej, še posebej pa ne sedaj. Žal pa je res tudi to, da za nastalo situacijo niso "krivi" oni, temveč institucije, ki to idiotsko, nesmiselno "tragikomedijo" vodijo že več kot leto.
Nenavsezadnje, tako meni, kot vam so Strojani že pobrali nekaj denarja. Ampak izgleda, da to ni dovolj ...
Nadvse nezadovoljni uporabnik portala
NOKER