Primerjalni test 13 malih avtomobilov

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Sicer pa zame tole, kar dela Komotar, niti niso "testi". So pač krajši, skupaj nametani zabavni prispevki, kjer pač glavni lik pove par vtisov o avtu. Ne dvomim da zna on tudi bolj profesionalno, a danes se pač "prodajajo" take dveminutne zadeve, kjer kadri trajajo od manj kot sekunde do par sekund.

Avto magazin (recimo) pa naredi najprej novico o novem modelu, potem je tukaj "vozili smo", ki je ponavadi reportaža z predstavitve, z PR fotkami in podatki in vtisi o celotni družini modela in na koncu še pravi test, kjer se bolj podrobno razdela nek določen model z določeno opremo in motorjem. Za brat je fajn, za youtube pa to ni, ker bi se folk dolgočasil.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
tud za brat ni, ker tačas da oni naredijo test zadeva ni več aktualna

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Ne bom "krucefiks" in izdal sosede oz. znamke, ki je sefica PR pri eni od znamk v Slo., ki mi je rekla, da so mu placali 1.500€. Nisem gledal prispevka, ali je govoril o sladko kislih ali ne, je bil (se mi ne da za nazaj gledat njegove vloge) je bil pa konkreten test avta.

Razen, ce se mi je soseda zlagala, kar pa mocno dvomim.

Placali so mu, da je naredil nekaj, česar sicer ne dela (vsaj kakršne imam jaz info, pa dobro poznam, kaj in kako dela, in tudi vem za večino od avtomobilsitov plačanih stvari). Konkretnih testov avta pa on itak ne dela. Verjetno je šlo za kako lušno zgodbico v smislu "sem pobral ženo in prijateljice in jih peljal offroadat s tempatem avtom", Zabavno za pogledat (no ja, za večino), mak nič resnega o avtu in niti blizu testa (ali sladko-kislih).

Dopuščam pa seveda možnost, da se motim in je začel tudi "resne" vsebine prodajat. AMpak potem je z njim dolgoročno konec.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
za določen segment seveda je zanimivo/aktualno.

ampak že pred časom je bila ena dobra opazka za grand tour, da format enostavno ni več primeren, kar za tisk velja še toliko bolj.

ker ko ima grand tour bugatija, je eno leto pa pol zatem ko je prišel ven, in ga lahko vidiš že povsod

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Problem Grand toura je da je snemano toliko vnaprej in vse naenkrat in pride do zamikov.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
isto se dogaja pri tisku, pri spletu logično da manj, ampak fora je da pač lahko vidiš vsak avto pri 50 različnih youtuberjih takoj ko je predstavljen

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Čakajte, kakšne pa klobasate. Večina ljudi kupuje rabljene avtomobile. Jaz se sedaj odločam med novim in rabljenim in glej ga zlomka, oba sta že nekaj časa na trgu, tako da rade volje preberem kakšen online test. Pa sej ne govorimo o novih telefonih, ki jih mečejo na pol leta ven, vmes pa še 4x updateajo softver.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
SJTV1 hvala za idejo, na avtomagazin stran sem pa povsem pozabil. Evo grem takoj prebrat, če sta avta v mojem ožjem izboru gor, pa da vidim, koliko so vas podkupili pred pisanjem članka :evil::valjamse: #alterconspiracy