Prihodnost interneta v Sloveniji

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
dej dej..Studio preteus nima niti za burek...ker neznajo uporabnikov obvestit glede izpadov al so to načrtovani al pa ne...večkrat majo izpade..zaradi tega sem šel od proteusa na optiko ....

Glede izpadov ne vem, ce bi jih imeli, bi zanje slisal. Ce so kdaj vecji izpadi, so predvsem takrat, ko se na gradbiscih (in teh je bilo v zadnjih letih kar nekaj - od krozisc naprej) precvika kabel, cetudi ga trasirajo. Pa to ne velja le za kabelskega operaterja ampak tudi za druge ponudnike.

jst sem na na optiki 1 leto in ni bilo izpadov nobenih.. a pred tem sem bil pri Studio proteus in izpadi so bili vsaj enkrat na teden če neveč..in pol greš na njihovo spletno stran in o tem da je bilo kak izpad nič ne piše..

Komi zveš če jim pišeš mail kaj je narobe pol ti komaj povejo da je pršlo do izpada zaradi tega in tega... to ne bi smel uporabnik spraševat kaj je narobe..
uf-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38

Connected to: ndt.arnes.si -- Using IPv4 address
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
checking for firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 777.0kb/s
running 10s inbound test (server-to-client [S2C]) . . . . . . 7.26Mb/s

Meni čist realno pokaže, paket je pa 8/768

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
In medtem bi bral obvestila na njihovi strani ? Ti najbrz nisi najbolj ravna banana v gajbici, kaj ?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
ponavadi je delovalo sam ne s tako hitrostjo kot je bila naročena kot včasih klicna linija ki je bla maksimu 128kbit/s sam da je še bolj počasi delalo...ja če pa ni delalo pač so pogledal kasneje ko je povezava pršla nazaj če je kako obvestilo zakaj je pršlo do izpada in tega nikoli ni bilo...