Sedaj še najdi koliko so jih prodali pri nas in koliko na kitajskem.
Stavim da 90% na lizing/ kredit.V naši vasi je tudi pol prebivalcev kupilo nov avto. In?
Drugič potem napiši, da je Mercedes dobavil rekodno število avtomobilov, ne pa komentirat nekoga, ki napiše, da se trg avtomobilov konkretno skrčil.
Pri nas se ne kupujejo dobro utečene rabljene premije na lizing.Stavim da 90% na lizing/ kredit.
Ti noces sprejet dejstva, da je kumulativna prodaja manjsa zato ker proizvajalci ne uspejo dovolj proizvest, ne pa ker folk ne bi kupoval.V naši vasi je tudi pol prebivalcev kupilo nov avto. In?
Drugič potem napiši, da je Mercedes dobavil rekodno število avtomobilov, ne pa komentirat nekoga, ki napiše, da se trg avtomobilov konkretno skrčil.
Ferdota si preberi. Pa kaj sem še prej napisal.Ti noces sprejet dejstva, da je kumulativna prodaja manjsa zato ker proizvajalci ne uspejo dovolj proizvest, ne pa ker folk ne bi kupoval.
Npr peugeot ima tak manjko da ima en salon v LJ ze placanih 20 avtov pa jih ne morejo dobavit ker jih enostavno ni, tovarna ne proizvede.
In point je, da krcenje prodaje ni pokazatelj da narod nima ampak da proizvajalci ne morejo zadostit potrebam.
A imaš ti kakšno, kjer dokazuje, da so Se prihranki v zadnjem letu dvignili za 4 mrd EUR?Priponka ki si jo sam pripel ne podpira tvoje trditve.
Torej ti mojo trditev zanikas s tem da si prilepil nakkjucno grafiko, ki tvoje kontra trditve ne podpira, sedaj pa bi rad od mene nekaj za kar nikoli nisem trdil da imam. Kaj ta svet vse nosi.A imaš ti kakšno, kjer dokazuje, da so Se prihranki v zadnjem letu dvignili za 4 mrd EUR?
Kaj je zate prihranek?V zadnjem desetletju si ni ustvaril prihrankov tisti ki se mu ne ljubi delat, oziroma tisti ki jih ne bi imel tudi če bi imel 10 jurjev netto dohodkov mesečno.