Pri nakupu po bolhi, salomonu,...

Me je najbolj nategnil...

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Zanimiva anketa
evil.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Če pod nateg spada tud to, da ti nekdo po telefonu oblublja nekaj povsem drugega kot je v resnici, potem Štajerc. Tam okrog Celja sem sploh zgubljal živce. Čez Trojane ne grem več na oglede avtomobilov!
grin1.gif

Sicer sem pa tudi od Štajerca že dobro kupil.
smile-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Že parkrat sem imel "pizdarije" prek bolhe (3x če me spomin ne vara) in vsi nateguni so bili štajerci.

En mehanik in avto diler mi je enkrat rekel: "Vzhodno od Trojan se avta ne gre gledat, kaj šele kupovat."

Nekaj mora biti v tem štajerskem luftu. Preden kdo začne kaj sikat, nič nimam proti štajercem, oz. je ravno nasprotno, iz mojih izkušenj so fajn ljudje, vendar roko na srce, največ nategunov iz oglasnikov prihaja ravno iz te pravljične dežele
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz tudi do Trojan ne grem več!

Načeloma imam s prodajo preko bolhe kar dobre izkušnje, tako z nakupom kot tudi s prodajo, se mi zdi da stvari tudi hitreje prodam odakr imam zraven simbol ZVU.

Sam ne grem pa več ven iz Ljubljane
10.gif
).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam opažam, da imamo štajerci dosti višje cene na Bolhi kot v LJ. Da se sicer potem zmenit za manj, ampak če bo ljubljančan napisal 350 bo to pomenilo 350, če štajerc napiše 400 pa moraš it k njemu, zadevo pogledat in rečt 350
tongue-1.gif

Nekaj posebej pa nisem bil nategnjen, enkrat enega laptopa nisem dobro pogledal, ampak sem si sam kriv, ker sem se dobil s prodajalcem sredi noči in nisem nič videl
tongue-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja in zaradi tega vsak štajerc misli cenkat
grin1.gif

Jaz kakršno ceno napišem takšna je in iz principa ne odstopam, ker že v štartu napišem realno ceno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
grin1.gif

Jaz kakršno ceno napišem takšna je in iz principa ne odstopam, ker že v štartu napišem realno ceno.

samo pri trgovini je čisto nekaj normalnega da cenkaš. To smo ljudje tok zategnjeni, da nekje recimo plačujemo polno ceno, ko pa kupujemo rabljeno, se hočemo pa na vsak način scenkat.
Men je čisto normlano, da se za rabljeno robo cenka. točno vrednost je itak težko določit.

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
grin1.gif

samo pri trgovini je čisto nekaj normalnega da cenkaš. To smo ljudje tok zategnjeni, da nekje recimo plačujemo polno ceno, ko pa kupujemo rabljeno, se hočemo pa na vsak način scenkat.
Men je čisto normlano, da se za rabljeno robo cenka. točno vrednost je itak težko določit.
Jah, odvisno od cene. Če ima nekdo najvišjo ceno se pač cenkaš, če ima najnižjo lahko tudi probaš, vendar ne piz.di, če te bo čez vrata ven sunil.
grin1.gif

Jaz tudi vedno vprašam, ampak če vidim, da ima realno ceno ali celo nižjo, potem ne silim preveč. Ker lahko včasih kdo znori
grin1.gif
. Velja pa tudi obratno. Sem že marsikaterem lepo povedal, da je to zadnja cena, pol je pa še nekaj šljakal, je pa odletel... Ko te jeb.e, sej nisi edini kupec, sploh če je konkurenčna cena.

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Pravjo da se zarecenga kruha najvec poje. Ceprav vsem svojim kolegom tupim da se gre do Trojan na krofe, obrnit in nazaj, se smejim vsakemu ki je kupil avto gor, grem ravno jutri gledat eno staro kanto gor.. Ajme
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Kok me je pa danes pojezil en Štajerc! Vse zmenjeno, da bo od mene kupil telefon, danes bi mu ga poslal. Jaz telefon formatiram spucam, vse (1 uro mi je sigurno vzel)... Danes pa dobim sms, da je telefon že dobil drugje!
rolleyes-1.gif
Ehh!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.749
9.961
113
40
MB
zanimivo, ko kupujete novo robo v trgovini, ne samo da si premislite 10s po nakupu eni bi še pol leta po nakupu nazaj nosli pa meli denar nazaj, zaj tu pa je problem ker si en premisli glede rabljenega telefona
stupid-1.gif