Prestop od Mobitela k Tušmobilu, zakaj ne?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38

[/QUOTE]za spletno kupovanje je najavil sam Ivica Kranjčevič v Dnevniku ali Financah
cool-1.gif

[/QUOTE]

in kdo je ivica kranjčevič,... trenutno direktor tušxxx-a že čez dva meseca se lahko zgodi da ga tam ne bo več,...

kot sem rekel zanima me le kar je izvedeno in ne kar šele bo,.... nekoč,... če,...

b

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
in kdo je ivica kranjčevič,... trenutno direktor tušxxx-a že čez dva meseca se lahko zgodi da ga tam ne bo več,...

kot sem rekel zanima me le kar je izvedeno in ne kar šele bo,.... nekoč,... če,...

b
Ivica Kranjčevič je direktor Tuš Telekoma, oziroma bivši tehnični direktor Mobitela.
cool-1.gif
kar je povedal je zmeraj držalo, od tega da je tuš telekom postavil satelitsko anteno, do da je konec junija dal ven poslovne pakete itd...

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
za spletno kupovanje je najavil sam Ivica Kranjčevič v Dnevniku ali Financah

S čim se sedaj trudi Tušmobil: s spletnim ali mobilnim plačevanjem?
sprasujem se.gif
vse boš izvedel ko bo pravi čas za to
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
res je kranjčevič je eden od tistih, ki vedo kaj delajo in je strokovnjak, je pa še kar nekaj takih ki ne vedo zakaj so tam,...

l.p. b

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hmm kaj pa 30 sekundni interval? Na račun tega intervala znajo tiste mesečne zakupljene minute močno zmanjšati...
Kaj pa pri Mobitelu in Simobilu ko je 60/1 interval. Zame je interval 60/1 slabši kot 30/30, ker večina klicev, saj v naši družini so med 15 in 30 sekundami.

ne se bat tušmobil bo slej kot prej prešel tut na 60/1 interval samo je vprašanje časa kdaj...
evil.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jaz bom pa samo to rekel, ali folk laže, da ima probleme pri tušu, ali pa sem jaz edini srečnež, ki mu pri tušmobilu vse deluje bp. Torej, paket 30, vrh glave, občutno ceneje kot prej, smsi poslani/prejeti (kolikor se zdajle spomnim) od hrvaške, nemčije pa dominikanske republike bp... MMSi letijo in priletijo takoj, ročno na Mobitel omrežje že od začetka, deluje fantastično, nobenih problemov, skratka isto kot prej pri mobitelu, le veliko ceneje... Zgrešeni klic deluje odlično, sploh ker takoj pokaže, kot da ti je oseba ki te je klicala poslala sms, skratka res ne vem kje imate eni probleme.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Jaz bom pa samo to rekel, ali folk laže, da ima probleme pri tušu, ali pa sem jaz edini srečnež, ki mu pri tušmobilu vse deluje bp. Torej, paket 30, vrh glave, občutno ceneje kot prej, smsi poslani/prejeti (kolikor se zdajle spomnim) od hrvaške, nemčije pa dominikanske republike bp... MMSi letijo in priletijo takoj, ročno na Mobitel omrežje že od začetka, deluje fantastično, nobenih problemov, skratka isto kot prej pri mobitelu, le veliko ceneje... Zgrešeni klic deluje odlično, sploh ker takoj pokaže, kot da ti je oseba ki te je klicala poslala sms, skratka res ne vem kje imate eni probleme.

Morda pa ti malo nabijaš
smile-1.gif
a majo v dominikanski republiki sploh roaming? Na spletni strani ga ni :p

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Saj mobilniki niso samo za takrat, ko nekaj rabiš. Lahko so tudi nadomestek za fiksne telefone, ki smo jih včasih uporabljali za daljše pogovore, danes pa temu ni več tako. Če želim poklicati nekoga, ki ima fiksnega pri T-2, mobilnega pa pri Simobilu, ga bom klical na mobilnega, ker je še vseeno ceneje, in se bom pač pogovarjal 1 uro po mobilniku.

@EuroDJ: Zaenkrat me lahko prav BK, koliko stanejo klici v Tuš, ker ga itak skoraj nihče nima!
grims-1.gif
A 70.000 userjev (3 % trga) ni pa nič
evil.gif

Če te ne jeba kolk stanejo klici v Tušmobil, te bodo za T-2 mobile, ker klici v njihovem omrežju po 0 € bodo po mojem marsikoga pritegnil
smile-1.gif

Od teh 70.00 0userjev je pomoje polovica takih, ki imajo zgolj kartico... tako kot jaz...
smile-1.gif
... ali pa zapravijo tako malo dobroimetja (verjetno tako vecina predplacniskih kartic) da ni omembe vredno...

Jaz recimo imam Tusmobilovo kartico...samo me ne mores poklicati nanjo
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz ne vem kaj je mobitel 8 let delal v novem mestu, upam pa trditi da ni imel 8 let postavljene bazne z vsemi papirji in8 let cakal da bo signal do ljubljane napeljal.
Mobitel ni 8 let dobil dovoljenja s strani občine ja. 8 let mu ni občina dala dovoljenja za gradnjo bazne ene Šipčevem hribu in druge ob Portovaldu. Ko pa jim je dala da je bil cel halo, ker je bil en oddajnik blizu OŠ Drske. To sem ti hotel povedat da od izbire lokacije do aktivne bazne je dolgo časa. Lahk se zaplete pri papirjih, lahko se občani pobunijo, potem pride implementacija, itd. Pri vsaki stvari se zavleče, ali pri roamingu, postavljanju baznih, ...

Ampak v tem primeru papirji niso bili psotimani.. Ti si se hvalil, da cakajo bazne postaje samo se na vklop... da so papirji ze vsi postimani
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Eurodj a tebe tuš plačuje da nakladaš 100 na uro al kaj ...pol so res neumni da so najeli nakladača....
evil.gif

Seveda ga placujejo... vsaj tako se je pohavili... Zato bi bilo fer, da mu tudi Alter.si izstavi racun za oglasevanje...
smile-1.gif

hkrati pa za svoj forum se krade prispevke iz tujih portalov in se pozvizga na vse avtorske pravice in na maile sploh ne odgovarja...

Ko bo dobil dopis od kakega odvetnika, bo pa ves presran...
grims-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz ne vem kaj je mobitel 8 let delal v novem mestu, upam pa trditi da ni imel 8 let postavljene bazne z vsemi papirji in8 let cakal da bo signal do ljubljane napeljal.
Mobitel ni 8 let dobil dovoljenja s strani občine ja. 8 let mu ni občina dala dovoljenja za gradnjo bazne ene Šipčevem hribu in druge ob Portovaldu. Ko pa jim je dala da je bil cel halo, ker je bil en oddajnik blizu OŠ Drske. To sem ti hotel povedat da od izbire lokacije do aktivne bazne je dolgo časa. Lahk se zaplete pri papirjih, lahko se občani pobunijo, potem pride implementacija, itd. Pri vsaki stvari se zavleče, ali pri roamingu, postavljanju baznih, ...

Ampak v tem primeru papirji niso bili psotimani.. Ti si se hvalil, da cakajo bazne postaje samo se na vklop... da so papirji ze vsi postimani
smile-1.gif
...

A vi res mislite, da bazna ne gre on air samo zaradi papirjev? Kaj pa linkovske povezave in podobne reči? Deca ste.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.305
113
Dottore - evropski disc jockey je trdil da je 30 baznih ki samo cakajo na vklop. predpostavljam da nekaj ves o /// skatlah (verjemi pri nokii ni dosti drugace) verjetno tudi ti pod vklop bazne razumes aktivacija postavljenega prenosa, vklop na SS nodih in voila zadeva deluje. On pa ocitno govori o 30 baznih pri katerih pa ponekod manjka od dovoljenj do prenosa kaksni pa verjetno se antena fali...

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Od teh 70.00 0userjev je pomoje polovica takih, ki imajo zgolj kartico... tako kot jaz...
smile-1.gif
... ali pa zapravijo tako malo dobroimetja (verjetno tako vecina predplacniskih kartic) da ni omembe vredno...

Jaz recimo imam Tusmobilovo kartico...samo me ne mores poklicati nanjo
smile-1.gif
...
55-60% je naročnikov
smile-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj je vsem, ki imamo kaj soli v glavi jasno, kako te zadeve potekajo... Samo EuroDJ tako naklada, da sam sebi verjame
smile-1.gif
problem je se me hočte znebit. Mobitelovci in Simobilovci imajo zaradi mene sive lase ker en 21 letni mulc podpira Tušmobil. In se s tem ne morte sprijaznit.
cool-1.gif