Prestop od Mobitela k Tušmobilu, zakaj ne?

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Edina opcija da me Tušmobil dobi v svoje vrste je ta, da na dan prehoda k njim podpišejo pogodbo z Mobitelom o gostovanju in to za najmanj 24 mesecev...
Tušmobil bo uporabljal Mobitelovo omrežje do začetka leta 2010.

Glede na pokritost pa imam trenutno 1/5 črtic (ta antena mi je trenutno oddaljena 20 km od mene). Men je važno da so že postavljene okol 3 antence okol mene, ki še ne delajo. pa sem v bogu za ledžima ki še ADSL ne morem dobit. Na dolenjskem sem pa ravno v nedeljo bil še nekje še bolj bogu za ledžima, pa sem testiral signal in je presenetljivo bil boljši od Mobitelovega.

Plus tega v Ljubljani se načrtujejo še dodatne bazne postaje, tko da za pokritost me ne skrbi. Je pa trenutno čez 30 nedelujočih baznih s vso dokumentacijo ki že čaka na vklop.
cool-1.gif

Z delujočimi in že postavljenimi neaktivnimi bi že rekel da ima tušmobil večjo pokritost kot Vega

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Vi zrihtite da bo se vedno Mobitelovo omrežje, pa se bomo tudi po letu 2010 "druzili"
smile-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Ne bo potrebe, saj sem prepričan da bo bolje lovilo kot Simobil že takrat
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
saj res, ravno danes je simobil podpisal zavezo da do leta 2010 iz solidarnosti ne bo aktiviral niti ene bazne postaje,...
hysterical-1.gif

lost1 glede črne vasi je tako da marsikje dela bp, na enem delu nekje pri bivši gostilni mah pa zaštrajka saj je bila prioriteta postaviti anteno drugam in je tam ostala luknja,...

l.p. b

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
sam jst raje mam klasično naročnino in kolk pač porabim kot da vzamem zakupljene minute in pol na gledam al bom porabil al ne pa da brezveze plačujem fiksno položnico vsak mesec
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
saj res, ravno danes je simobil podpisal zavezo da do leta 2010 iz solidarnosti ne bo aktiviral niti ene bazne postaje,...
hysterical-1.gif
če v 9ih letih niste pokril, pol verjetno tud ne bo kej večje razlike čez 2 let. V centru ljubljane moraje eni k majo simobil hodt vn na balkon telefonirat, to je blo enkrat na 24urah. Mal bol resno bi mogl nadgradit omrežje. Tle se ne gre kdo ma več baznih postaj, ampak kdo bo mel več pokrito
cool-1.gif

da ne omenim ko je škisova tržnica, simobilovo omrežje kaput, tudi to leto je blo čeprav ste simobilci zatrjeval zaradi dodatnih anten umts vse delal tako kot mora. pa na žalost ni delal
uf-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tuš do te pokritosti manjka še kar nekaj let in ne boš verjel tudi jaz imam kakšno tuševo,...
tuš only pomeni praktično neuporabno kartico,... pa se ne pritožujem,...
ne boš verjel tudi mobitel ima luknje,...

naj se vsak dokaže,...

b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
težave pri preklapljanju med baznimi - daš na ROČNO m@

razlogi za se tud štejejo brezplačni klici (tuš minute)
smile-1.gif

še en razlog za: po 15. avgustu možno pošiljanje SMSov 600 operaterjem po vsem svetu.

Kmalu tudi dražji sms-i v Slo. Blo v časopisu.

Nazadnje urejeno:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Daj ne nakladaj Gamero. Tušmobil bo podražal pošiljanje SMSov v 4. in 5. mednarodno cono. Torej v Zimbabwe in Burundi. To pišete, kot da se bo folk zaradi slednjega množično metal s stolpnic.
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
hysterical-1.gif
če v 9ih letih niste pokril, pol verjetno tud ne bo kej večje razlike čez 2 let. V centru ljubljane moraje eni k majo simobil hodt vn na balkon telefonirat, to je blo enkrat na 24urah. Mal bol resno bi mogl nadgradit omrežje. Tle se ne gre kdo ma več baznih postaj, ampak kdo bo mel več pokrito
cool-1.gif

da ne omenim ko je škisova tržnica, simobilovo omrežje kaput, tudi to leto je blo čeprav ste simobilci zatrjeval zaradi dodatnih anten umts vse delal tako kot mora. pa na žalost ni delal
uf-1.gif

Aha, ti pa trdiš, da bo tuš to popadenal v pičlih 2 letih, opa v letu in pol, kolikor imate še pogodbo?
priden.gif

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Se strninjam s tabo, meni se tudi ne dopadejo zakupljene minute in imam raje kolikor porabim toliko plačam.

Definitivni minus je tujina (roaming) in če z parimi osebami precej govoriš, minutek kar grejo.

Vprašanje za vse: kako je, če tuševec pošlje SMS mobitelovcu / simobilovcu, ki gostuje pri operaterju, s katerim tuš nima pogodbe?
crazy1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Daj ne nakladaj Gamero. Tušmobil bo podražal pošiljanje SMSov v 4. in 5. mednarodno cono. Torej v Zimbabwe in Burundi. To pišete, kot da se bo folk zaradi slednjega množično metal s stolpnic.
smile-1.gif

wink-1.gif

Kje si pobral, da Tušmobil draži SMSe poslane znotraj Slovenije?
sprasujem se.gif
). Tušmobil namreč draži SMSe poslane na določene mednarodne destinacije.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
hysterical-1.gif
cool-1.gif

uf-1.gif

Aha, ti pa trdiš, da bo tuš to popadenal v pičlih 2 letih, opa v letu in pol, kolikor imate še pogodbo?
priden.gif

Jada, jada, jada. Bogi Mobitelčkovci. Tržni delež pada in je treba lansirati negativno kampanjo zoper Tušmobil?
sprasujem se.gif

A niso super duper Mobitelne storitve tako kul, da bi si folk raje žile rezal, kot šel drugam?
confused-1.gif

Očitno ne.
grims-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
Se strninjam s tabo, meni se tudi ne dopadejo zakupljene minute in imam raje kolikor porabim toliko plačam.

Definitivni minus je tujina (roaming) in če z parimi osebami precej govoriš, minutek kar grejo.

Vprašanje za vse: kako je, če tuševec pošlje SMS mobitelovcu / simobilovcu, ki gostuje pri operaterju, s katerim tuš nima pogodbe?
crazy1.gif
od avgusta bo možno pri Tušmobilu pošiljati SMSe v 600 tuja omrežja po svetu
smile-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Tržni delež Mobitela bo lahko še orenk nižji, pa bo dobiček lahko še vedno OK. Samo namesto folka, ki zganja "nacionalni interes" in "Iskratel" morajo biti za krmilom pravi ljudje.
wink-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:

Jada, jada, jada. Bogi Mobitelčkovci. Tržni delež pada in je treba lansirati negativno kampanjo zoper Tušmobil?
sprasujem se.gif

A niso super duper Mobitelne storitve tako kul, da bi si folk raje žile rezal, kot šel drugam?
confused-1.gif

Očitno ne.
grims-1.gif
sej mobitelovci ne sikajo, se bolj simobilovci trudjo z negativno kampanjo. mobitelovci so čist ok
aplauz.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ccc,si se na napačnega obrnil. Sm že zgoraj trdil, da je konkurenca vedno dobrodošla. Komentiram pa nekatere zanimive trditve, to pa vendarle lahko na javnem forumu?
cool-1.gif