Preprodajalci osebnih vozil

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
30-40kkm na leto pač ni normalno
o joj, pol sem jaz nenormalen, ker delam okoli 40k km letno
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Pod Lipco?

Tam pošten kupec in prodajalec enostavno nimata več kaj iskati. Je že par let sama ciganija....
Saj vprašanje je bilo enostavno. Ne NI bilo, kakšno mnenje imaš o lipci, temveč ali se že kaj dogaja tam. Bo šlo?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Stvar v SLO je taka, da je že velika večina avtomobilov uvožena v SLO.
Zakaj ne kupuješ od Mehanikov ter oseb na iæ? Ok, za to drugo vem, zakaj ne, ampak mehaniki? Poglej, jaz sem kupil avto v avto hiši, ki prodaja VW in Audi v Lj, pa so me nategnili ko 100 hudičev(karamboliran+slabo prebarvan).. Samo, ker se mi ne da zajebavat, me BK. Avto je bil popravljen (sicer opazno, ampak ok). Sedaj grem raje do mehankarja, pa mi pove, kaj je delal na avtu, k je 3x bolš popravljen kokr pa od unih... Vsi imajo nek tabu pred popravljenim avtomobilom.. Žalostno je samo to, tisti, ki kupi rabljen avto, je skor 70% možnosti, da je bil avto že pri ličarju/kleparju...

Še ena zanimiva: dedi je kupil nov (!) avto v AH (avto bil razstavljen v salonu) Hjundaj Matrix-a. Dobil nekaj popusta, plačal ter odpeljal. Na morju (slabih 6 mesecev po nakupu) je imel kolega s seboj merilec laka. No, ugotovili smo, da je bila cela voznikova stran na novo barvana/lakirana....

Pač ,kokr naletiš..
wink-1.gif
Vseeno je pa dobro imeli kakega experta s seboj, pa ti bo ta že samo z dobrim pogledom na avto povedal, kaj je blo (no, vsaj tko je blo pr meni, ko je mehankar delal prvi servis)..

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
jaz ločim med prijateljem, ki je mehanik in neznancem, ki je mehanik. Neznanec, ki prodaja avto, pa še mehanik po vrhu, te bo nategnil, kolikor si dolg in širok. Ponavadi to sestavijo en avto iz večih. Oz. kupijo zbitega, popravijo z minimalnimi stroški in prodajo. Pač švercerji.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Mene je sodelavec v avtohiši hotu nategnit z avtom... Dopuščam možnost da res ni vedel za točno ta avto, vendar je hišni ličar potem vse razložil kaj je bilo z avtom...

Pri rabljenih se res ne moreš 100% zanest na nobenga, poznam samo enga tolk pedantnega človeka, ki je enkrat gledal en avto pol ure pa se praskal po glavi zakaj je tolk poceni in da neki sigurno mora bit narobe....

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Pa, a si ti normalen?
Isti si kot on, pa pizdakas cez njega. Saj se vsi spomnimo tvoje zgodbe s Hondo in vrtenjem kilometrov nazaj. A si se je sploh znebil ze? Si jim faus, ker eni pac znajo in ne obstanejo s krntijo na grbi?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
glej in se uči, morda te pa premam
smile-1.gif
zdej nekje dva mesca intenzivno spremljam tele oglase in vidš marsikej. recimo tale panda spodi na linku je bla prejšnji teden naprodaj za jurja, zdej ma kripa pr novem lastniku ceno 1400. s tem da se mi je že pr starem lastniku zdel, da jo je nekje sfukano pocen dobil in spravil za silo v red (spušala dihtenga na pokrovu ventilov lih ob ogledu, mašina sicer sumljivo čista) oz. je ugotovu, da je jama brez dna.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2529114
pol maš tole imprezo
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2533133
v petek pr enmu dilerju na rovi za 1150, zdej 1650. najbol se pa smejim ob opomobi "odličen". avto je kripa, še na fužinama bi bla v sramoto.
pa še kej bi se najdlo. gre pa ponavad za bolj poceni avte, tam med 500 in 2000 evri se večina vrti. vmes sem klical že neki folka in vsi so lastniki dva al tri mesce, pa jim je zdej čudežno prevelik/premajhen, al je avto od sestre, al dobijo dojenčka al kaj [censored] vem kaj. več jih ma naglasak. ampak vsi avti po vrsti so pa odlični in vredni nakupa in servisirani in blablablabla...
če kupuješ nov rabljen avto, potem glej to, kolk časa ga lastnik ma, bod pozoren na tablice. če ma tele nove z zelenim robom, pa hkrat reče, da je lastnik tri leta, ga pošlji v tri pm. takih nafukatorjev je miljon. aja, en je pred par tedni cliota prodajal, na slikah je bil datum 15.4.2007, a tablice take, k so jih dal lan v obtok. klasičen poskus nafuka.
pa seveda, vsako cifro in mejl dej v google. če se eno ali drugo pojav v zgodovini pr še kakšnem avtu,pol ti je jasno da spet en nafukator prodaja. pa če se oglas pojav recmo čist vsak dan (al pa clo na par ur) kot svež oglas, pol je spet en nafukator, k se mu zlo mudi prodat kripo. en z meganom je oglas menjal pomoje na tri ure, mel enkrat mejl mladen@neki, enkrat ladyvalery...dej dej, šetaj seljak.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.085
442
83
45
dolenska
Sam res
rolleyes-1.gif
. Kupil si Hondo, pol spraševal kako in kam zbit kilometre in jo hitro prodal. Zgovarjal se pa na stroške.
Kaj si hotel s to temo sploh povedat?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Sam res
rolleyes-1.gif
. Kupil si Hondo, pol spraševal kako in kam zbit kilometre in jo hitro prodal. Zgovarjal se pa na stroške.

Da mu ni všeč da mu delajo konkurenco.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Sam res
rolleyes-1.gif

bonk.gif

Spraševal sem, ampak ma avto še vedno iste kilometre in še vedno je moj.
IN, kdo je potem kriv, da noben noče kupit avto z 200.000 km + pa čeprav je tak avto lahko še v zelo dobrem stanju in bo zdržal še lahko 2x toliko, kot jih ima na števcu.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:če kupuješ nov rabljen avto, potem glej to, kolk časa ga lastnik ma, bod pozoren na tablice. če ma tele nove z zelenim robom, pa hkrat reče, da je lastnik tri leta , ga pošlji v tri pm. takih nafukatorjev je miljon. aja,

bonk.gif

Imam rikšo (glej garažo) 3 leta, sem prvi lastnik, tablice, ki so na avtu, so pa stare malce manj kot 2 meseca. How the f*ck did this shit happen
17758-icon_confused.gif
Dej malce premisli, preden take bedarije napišeš.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:če kupuješ nov rabljen avto, potem glej to, kolk časa ga lastnik ma, bod pozoren na tablice. če ma tele nove z zelenim robom, pa hkrat reče, da je lastnik tri leta , ga pošlji v tri pm. takih nafukatorjev je miljon. aja,

bonk.gif

Imam rikšo (glej garažo) 3 leta, sem prvi lastnik, tablice, ki so na avtu, so pa stare malce manj kot 2 meseca. How the f*ck did this shit happen
17758-icon_confused.gif
Dej malce premisli, preden take bedarije napišeš.

A maš preveč gnarja, da si menjal malo starejše tablice z novimi.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja, sam še tega izgovora nisem slišal, da mu jih je nekdo ravno par ur nazaj ukradel.
hysterical-1.gif
dobr k si spomnu zdej
pa napisano žal ni nobena bedarija, ampak čista klasika. loh pa seveda ti kakšne svoje izkušnje z nakupom avta v zadnjih par mescih napišeš. hvala