Prepovedane substance - cena v Sloveniji

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
mene pa zanima, ce ima kdo kaj izkusenj z meskalinom (iz kaktusa peyoti).

Nisem še probal in tudi ne bom in sicer iz tega razloga, ker sem bil na morju z družbo s katero je bila ena bejba ki je vzela ta kaktus preden smo šli na morje in je halucinirala 3 dni. In če rečem 3 dni tudi resno mislim, videvala pa je vse od pajkov do velkih mravelj, hodila po apartmaju z nožem v roki in lovila te živali itd. NORO
bonk.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hihihi
grin1.gif

sranje je, ce v takem primeru trpis za arachnophobio. bad trip na kvadrat
crazy1.gif

aja, pa lahko bi prej noze pospravili iz njenega dosega, nekam na varno
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
noro zanimiva, sploh ko ti unicijo jetra in ti ostali sodrzavljani preko zavarovanja krijejo zdravljenje.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
čez Rohypnol ga ni
hysterical-1.gif

Kolk je pa tisto?

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
mene pa zanima, ce ima kdo kaj izkusenj z meskalinom (iz kaktusa peyoti).

Nisem še probal in tudi ne bom in sicer iz tega razloga, ker sem bil na morju z družbo s katero je bila ena bejba ki je vzela ta kaktus preden smo šli na morje in je halucinirala 3 dni. In če rečem 3 dni tudi resno mislim, videvala pa je vse od pajkov do velkih mravelj, hodila po apartmaju z nožem v roki in lovila te živali itd. NORO
bonk.gif

Bolje da ne probaš, ker glede na podpis boš videl nekaj, kare se ne bo več zgodilo
evil.gif

Citat:
(--------------------
The Legend is back
Michael Schumacher world championship titles: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, to be continued ... )

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:

jih je keri že požvekal? kaki so efekti? vizualni al zvočni tudi?

Vidiš zvoke in slišiš barve. Če si paranoičen tip človeka jih ne probaj.

Obvezno mora bit zraven kak trezen, ker folk si je že kožo lupil in igral supermana.

hysterical-1.gif

človek, tukaj je bilo govora o gobicah, ne pa o LSDju
tongue-1.gif

lupu kožo na shroomsih...
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
nein, danke.

Ni pa to droga za mulote.

Višja stanja pa take fore.

50€ gram.

rekla-kazala.
smirk-1.gif

10-20€ gram
smile-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Kakšna dobra duša si ti, da ljudem želiš smrt. Kaj pa če bi namesto smrti rajši želel, da se ozdravijo odvisnosti?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Se pa resda vse začne pri travi. Meni hvalabogu ni nikol sedla.

Urbana buča.

Trava je samo skupni imenovalec na katerem štartajo deviantne skupine (skupaj z alkoholom in čiki). Pravilna korelacija bi bila:

družbeno okolje (vzgoja, socialne razmere, družba v kateri si) + šibek značaj --> odvisnost (od česarkoli).

Trava ni noben povod za štart v trše droge. Če bi bila, bi imeli 1/3 mladine zafiksane pri 19 letih... Že zaradi tega, ker je pomirjevalo, nima iste ciljne skupine uporabnikov kot večina trših drog (bonboni, speed, kokain...), ki so poživila. Izjeme so recimo flešerčki, ki kadijo travo po partijih, da sploh lahko zaspijo, ampak to je že druga stvar...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Torej, če potegnemo črto, je izmed vseh najboljša droga kokain
grin1.gif

Mi si pa verjetno niti misliti ne moremo, kako je to razširjeno v družbi.

Res, ne moreš si misliti. In povprečnega našmrkanca verjetno na prvi pogled ne boš nikoli prepoznal...
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Se pa resda vse začne pri travi. Meni hvalabogu ni nikol sedla.

Urbana buča.

Trava je samo skupni imenovalec na katerem štartajo deviantne skupine (skupaj z alkoholom in čiki). Pravilna korelacija bi bila:

družbeno okolje (vzgoja, socialne razmere, družba v kateri si) + šibek značaj --> odvisnost (od česarkoli).

Trava ni noben povod za štart v trše droge. Če bi bila, bi imeli 1/3 mladine zafiksane pri 19 letih... Že zaradi tega, ker je pomirjevalo, nima iste ciljne skupine uporabnikov kot večina trših drog (bonboni, speed, kokain...), ki so poživila. Izjeme so recimo flešerčki, ki kadijo travo po partijih, da sploh lahko zaspijo, ampak to je že druga stvar...

Torej, slabo družbeno okolje, slaba vzgoja, slabe socialne razmere, šibek značaj... Imaš vse to... Kaj narediš?
Odločiš se tam pri 17ih pa kar igla v žilo? Prvo so čiki in alkohol, pol je trava, pol pa se gremo bombone, speed,
LSD, nato malo koke njuhaš, pol prešaltaš na hors ker je bolj poceni, dihaš tisto nekaj časa, pol se pa prvič vstreliš.
Še malo njuhaš. Nato pa začneš vsak dan strelat v žile in si narediš avtocesto.

Noben đanki ni sprve šel na hors. V prvi vrsti je obilica alkohola, nekaterim ne sede alko, pa pač trava. In pol se stopnjuje kot
sem napisal.