Novo pri A1

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
697
65
28
Ljubljana
Eno vprašanje. Nekje sem zasledil da ko si na vowifi je kot bi klical iz svoje države?

Se pravi da ko si recimo v Avstriji in kličeš Avstrijsko številko se ti bo klic obračunal kot mednarodni klic in ne bo free?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.812
4.469
113
Eno vprašanje. Nekje sem zasledil da ko si na vowifi je kot bi klical iz svoje države?

Se pravi da ko si recimo v Avstriji in kličeš Avstrijsko številko se ti bo klic obračunal kot mednarodni klic in ne bo free?
Točno tako.
Moraš wifi isključit da gre preko mobilnega omrežja

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
338
46
28
kako je A1 mobilno pokril Slovenijo v primerjavi z T2, Telemach ? se zelo "zakolješ" z T2 ali A1 ? Thx

ker drgač, če gledam prav imajo kr ugoden "samo internet" = 28€ ?!
Pa 6€ mobilni za penzioniste.
Muči me mal njihov TV del, ker hočejo 5€, +5€ Arena, +3€ gledanje nazaj + 2€ tvbox, in si že skor na Telekomovi (subvencionirani) ceni 29-50€ za NEO C.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.111
142
63
okolica mesta
A1 Xplor Smart TV. Na TV, kje pa drugje. Podprti:
  • Pametni televizor z operacijskim sistemom Tizen OS (Samsung), Web OS (LG), Vidaa OS (Hisense) ali z Android TV OS 9 in novejši (Philips, Sony, Xiaomi, TCL, Sharp, Toshiba, Panasonic, Grundig, Tesla, JVC, VOX in drugi) z letom izdelave 2018 ali novejši.

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
338
46
28
če se ne pojavi v "trgovini" (content), a to avtomatsko pomeni da je moj TV malenkost prestar (LG webos), ali se da kako pohackat (prenest .apk za webos) ?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.458
3.831
113
davorinm.wordpress.com
A1 Xplor Smart TV. Na TV, kje pa drugje. Podprti:
  • Pametni televizor z operacijskim sistemom Tizen OS (Samsung), Web OS (LG), Vidaa OS (Hisense) ali z Android TV OS 9 in novejši (Philips, Sony, Xiaomi, TCL, Sharp, Toshiba, Panasonic, Grundig, Tesla, JVC, VOX in drugi) z letom izdelave 2018 ali novejši.
To ja. Samo kako dela je dosti odvisno od starosti naprave in hitrosti procesorja. Če imaš kak Uber star in cheap smart TV je bolje gledati preko STB.

• Všeč mi je
Reactions: Alesss