Prepovedane substance - cena v Sloveniji

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
ja vse je na gram, pa vse za lj. Ne vem koliko porabis za sus pri kokainu ampak spet verjetno glede na razvito toleramco... Za heroin vem da je enim zadost cetrt grama, sem pa srecal enega ki mi je povedal da mu en gram na dan se zdalec ne zadostuje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Mal belca zjutraj, da grem lažje krast avtoradije, ki jih menjam za rjavca.

Kdo je na rji, si nebo belega nikol kupil.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
jNe vem koliko porabis za sus pri kokainu ampak spet verjetno glede na razvito toleramco...

Več kot pet lajn naenkrat (v 3 min recimo) težko da kdo snifne, neglede na čistino.

Recimo da je špura tam 15e, torej 30e te mora dvignit, tudi če si dnevnik.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
glede na to da ne ves da se koka jemlje tudi intravenozno. Dvomim da ves kaj vec o mesanju cistaka za nadalnjo prodajo. O cistaku pisem zato ker je nesmiselno pisat cene direktno tega kar je na trgu ker cena variira ravno zaradi razlik v cistosti. Seveda pa moji podatki temeljijo na iskrenosti tistih ki mi podatke dajo
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.862
11.086
113
Ko ste glih pri tej temi:

Kaj je bolje, koka ali X? Bral sem, da je x edina droga, od katere ne postaneš odvisen, to res?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nisem se slisal da bi si kdo koko spuščal noter. Vrjamem da to gre pri enem naroktu, ki tisti dan nemore dobit rje, pa
pač kupi kar je možno dobit, ampak 80 za koko al pa 40 za rjo, pa da je pri rji učinek vsaj dvojni, za đankija tu ni matematike,
ker je koka v tem primeru 4x dražja. Ampak da bi pa nekdo si začel v žilo spuščat, ker mu nos več nebi bil dovolj, pa se nisem slisal.

Vrjamem pa da veš 5x več od mene, nenazadnje ti je to "profesija".

I

Izbrisan uporabnik 474

Kolikor so meni razlagali:

- od trave ne postaneš odvisen, a je pogosto vzrok za "šaltanje" na težjo obliko drog. Počasi kuri "male sive celice"
- LSD je sintetična droga, lahko si sicer odvisen, vendar je ozdravljivo. Videš barve, občutek letenja. Lahko ti konkretno zjebe možgane, obstaja možnost "evertripa" - trip ne spusti tudi po nekaj dni, puti poškodbena možganih
- Kokain da "boost" IQ-ju ter vzdržljivost, zato je zelo razširjena droga med medecinci in tudi športniki. Lahko postaneš odvisen, vendar se lahko tudi odvadiš. Odvsinost je v galvi.
- X je sintetik. Močno povišana temperatura in dehidracija, zato jih veliko umre zato, ker naenkrat spijejo ogromne količine hladne tekočine in potem pride do temperaturneag šoka in smrt.
- heroin - po enem šusu postaneš odvisen in rešitve ni. Odvisnost je tako psihična, kot tudi fizična. Baje kot pride pomanjkanje šusa občutiš kot da bi ti lezli hroščki pod kožo in se nenehno praskaš (poleg vseh ostalih simptomov). Doza se med prvo uporabo in potem, ko si že navajen, poveča do 10x (mislim, da je bilo od 0.25g do 2.5g, 3g so že nevarni za zlati šus).

Toliko kolikor se spomnim iz predavanja...

LP
Gargy

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

- heroin - po enem šusu postaneš odvisen in rešitve ni.

Načeloma mislim da moreš naredi tako eno polovico avtoceste da prideš na fizično odvisnost in posledično na purana.

Crack je tisti ki je enkratna proba usodna za večino, od tod mu tudi ime, ker te zlomi že prvič.

Heroin pa si lahko "mirno" stisneš enkrat, dvakrat, začne se psiho odvisnost in fizična več ni daleč, tako da recimo,
če se 10x vsekaš, si že na fiziki.

V knjigi mi otroci s postaje zoo, je nekje punca rekla: "kako je bilo fajn hodit naokoli, se pikat in en bit odvisen".

Se pa resda vse začne pri travi. Meni hvalabogu ni nikol sedla.

I

Izbrisan uporabnik 474

Bo držalo, crack je tisti, katerega je dovolj ena "porcija", heroin pa je edini, ki povzroča fizično odvisnost.

LP
Gargy

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
folk ki je na heroinu rabi nekaj na bazi opiatov. Kokain mu ne resi krize, vsaj ne za dolgo. Ja, tezki odvisniki si koko dajejo tudi intravenozno. Je le precej vecji izkoristek.

ne pozabi potem se na odvisnike od benzodopainov (mislim da sem prav napisal) ti tud dost prometa ustvarijo
smile-1.gif

Aja pa od opiatov ne ratas takoj odvisen. Iz prve roke ti povem da je feeling bozanski pa nisem odvisen

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ostalo na drobno
heroin - 40 eur
kokain (cistak) - 80 eur
ecstasy - od 10 eur naprej / tablet
amfetamini - od 10 eur naprej

vse razen X-sov je na gram.
Kaj je "X-sov" ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi: heroin pa je edini, ki povzroča fizično odvisnost.
Kak pa ta odvisnost zgleda?
Dokler se jemlješ, je OK, ko nehaš pa?

Se en čas počutiš kot živi zombi, pa pol mine?
Ne mine?
Se zgodijo kake "mehanske poškodbe"?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

-

Crack je tisti ki je enkratna proba usodna za večino, od tod mu tudi ime, ker te zlomi že prvič.

Craku se reče krek zaradi drugega razloga in sicer je bla to na začetku droga motoristov, ki so drogo skrivali v tanku od motorja - crank in od takrat je to crack

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:

Ne mine?

Grdo izgleda...
Sploh, ko jim daš antidot so tako jezni.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:

Ne mine?

zgleda tako, da fizična odvisnost ne obstaja

dejansko ne moreš umret zarad pomanjkanja droge, kar bi neko fizično odvisnost pogojevalo

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

-

Craku se reče krek zaradi drugega razloga in sicer je bla to na začetku droga motoristov, ki so drogo skrivali v tanku od motorja - crank in od takrat je to crack
A ni krek heroin v fajfi, pa pol poka, ko vlečeš in zato tako ime?
edit: noup, ni heroin, ampak kokain klik
angleško

Nazadnje urejeno: