Prepovedane substance - cena v Sloveniji

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Enkrat na dopustu smo to probali. Jaz sem vzel očitno premajhen košček in se mi je le vrtelo. pa še to samo kakih 10 minut.

Dva frenda ja pe orng zradiralo. Itak prividi, prisluhi. Peljemo se z taksijem, pa si kolega poje nekaj od Tine Turner, pa pravi
taksistu, če lahko pojača radijo. (čeprav ga ni mel vkljčenega). Pridemo v mesto, tam pa so gobe že začele delovat napolno.
Jaz pa še en frend stojima pa nama popolnoma nič, in sklenema da se ga grema raje napit, tadva letalca pa naj gresta z nama,
da nebom katerega iskal po Sofijskem priporu.

Prvega smo zgubli po prvih petih metrih. Nad kitajsko restavracijo je zagledal zmaja (zmajevo glavo ki jo imajo obešeno),
in nato mu je ta zmaj pobegnil, zato je uletel k šanku: "Where is my dragon?! I want my little baby dragon back!"

Še dobro da nisem vzel kaj več, ker vrjetno bi mu pomagal zmaja lovit, sploh pri moji domišliji.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

ecstasy - od 10 eur naprej / tablet

To pa prvic slisim da je tolk dnarja, men je bolj znano po 5 eur in za isti kes se v tisti kapsuli kot prah ki naj bi bil bolj cist, nevem kako se ze rece.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ne ne, ni to speed, to je kapsula kot tablet in notr X v prahu sam je kao bolj cist, ma sej bo nekdo ze povedal kako se temu rece se mi zdi neki LDR al kaj ze.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.519
7.727
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ne ne, ni to speed, to je kapsula kot tablet in notr X v prahu sam je kao bolj cist, ma sej bo nekdo ze povedal kako se temu rece se mi zdi neki LDR al kaj ze.

to bi znal bit amfetamini... sicer se ecstasy zadnje case dosti prodaja tudi v tekoci obliki

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
28
Bronx
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Sama usta (pardon nos) so vas.

Dajte se prosim pofočkat tisti pravi narkomani. Žlica, vžigalnik, igla...crack pipe...

ajde bom začel listo

1. Volk_S
2.
3.
4.
5.
A to velja: Zadnjič smo s kolegi kuhal boršč iz perja, ki je ostal po obrezovanju ... khm... "rastilne". Najprej smo z vžigalnikom prižgali plinski šporget, potem smo konzumirali par six pekov in liter šnopca, vmes je boršč zavru in kipel, ugasnil in zabasal brener od šporgeta, katerega smo potem očistili z iglo. Ko smo spet prižgali, je nekaj časa crackalo, potem je bil boršč končno le izgotovljen in smo ga pojedli z žlicami?
smile-1.gif