Predlog za grozljivko/triler

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ker sem se odlocil ta petek preživeti doma, bi si rad ogledal kaksno kul grozljivko ali triler. Prosil bi za kak hiter predlog.. Bi bilo ok, ce je zadeva za razmisljati in psiho,saj sem sit grozljivk z poudarkom na efektih, ki so strašne približno tako kot Murko. LP in hvala

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Tukaj pa tudi nasplošno sem že videl veliko pohval, mene sicer še čaka: Martyrs

Žanr grozljivka oz. horror naj bi ta film popeljal na čisto novo raven
wink-1.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Event Horizon, pazi da boš ''kupil'' necenzurirano verzijo.
Hvala za predlog, včeraj mi ni uspelo "kupiti" tega filma(premalo seederjev),tako da sem pogledal Slumdog Millionaira, Event Horizon pa definitivno pride na vrsto, kljub slabi oceni na imdb-ju. Martyrs pa je tudi že na disku. LP

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
drugace pa poglej malce kateri filmi so se vrteli na after dark horror fest, meni je vec kot polovico tega cisto vsec (dobi oceno preko 6 na imdbju)
zmaga.gif

problem je v tem, da se enostavno navadis vsega in isces vedno vec. zato ne vem kateri film me je nazadnje vsaj malo "prestrasil"
frown-1.gif
ima kdo kaksen predlog?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Cenzurirana je TV rip, recimo HDTV rip, tam je vse najboljše ven vrezano (video posnetki). Pa ena verzija DVD ripa naj bi bila cenzurirana, eni pravijo da so tudi te 91-92minutne verzije na DVD-ju cenzurirane, v kinu je bila 96 min verzija. Jaz se toliko ne spomnim iz kina, da bi prepoznal razliko.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Men je bla najbl brutalna grozljivka ever tale Frontieres...sam je res brutal...
uf-1.gif

Tega si mi enkrat že priporočila, pravkar sem ga pa tudi pogledal.
shocked-1.gif
Hud film, brutalen do konca! Te ne pusti ravnodušnega kot pa kakšna ameriška "grozljivka"

danes sem tudi pogledal Martyrs, ta je pa še hujši! Proti koncu mi je čeljust pomikala vedno bolj dol.

Skratka, se pridružujem mnenju Pikapoke, oglej si tudi ta Frontiers

p.s.: ni dvakrat za rečt da ni stari iz Frontiers dolfek

malefactor

Zelenc'
21. avg 2007
9
0
1
REC, Amityville Horror, Cabin fever, Eden lake, Frontieres, Haute tension, ils, Martyrs (tko - tko, sem pričakoval več), The ruins, Storm warning, mogoče še Vacancy (2007)....
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
rec je tudi huda zadeva ja. Ameriški remake tega pe se imenuje Quarantine. ameriške grozljivke pa sem se odločil da sploh več ne gledam, ker se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje res dobro gledal.
zadnji biser je bil babysiter wanted
bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz sem zadnjič gledal REC ja sem se čist usral
tongue-1.gif
Uglavnem ena boljših zame, sploh mi je pa všeč ker ni ameriška za spremembo.

LP

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
u se eno sem se spomnil, ki mi je skoraj usla iz spomina. Japonska - Honogurai mizu no soko kara ali prevedeno Dark Water. Americani so naredili tudi remake omenjenega filma z istoimenskim naslovom vendar ni dober.

http://www.imdb.com/title/tt0308379/

ne koljejo se veliko pac pa je taksna fina zamorjena atmosfera. poslastica
tongue-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik malefactor pravi:
Sem se spomnil še enega thriller/horror: Misery (1990) - must see film.
LP

fajn film ampak potem raje se eno s stefanovo zgodbo (stefan king), absolutna klasika The Shining (1980)

ali pa carpenterjev The Thing (1982)

obdobje, ko so delali FILME! ne danes, ko pomanjkanje nadarjenosti reziserji resujejo s cimbolj glasnimi specialnimi efekti
10.gif