Predlog za Alter

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
A na koroškem tudi?
Danes pa komunjzerji tankajo pri jodlarjih, kupujejo, so pri njihovem mobilenem operaterju, ne pri nacionalnem interesu...

hysterical-1.gif

tovariši in tovarišiče....

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Sam sem že podprl softijev predlog ampak, ker vem, da je zadeva težko izvedljiva predlagam, da se normalni uporabniki foruma enostavno odločimo in bojkotiramo take teme. Pa naj imajo psihiči zabavo s svojimi pred, med in po vojnimi frustracijami.

LP

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Sam sem že podprl softijev predlog ampak, ker vem, da je zadeva težko izvedljiva predlagam, da se normalni uporabniki foruma enostavno odločimo in bojkotiramo take teme. Pa naj imajo psihiči zabavo s svojimi pred, med in po vojnimi frustracijami.

LP
467716-post_slo.gif

Se 100% strinjam. Vse je boljše kot cenzura in omejevanje svobode izražanja.

PS- o psihičih bi pa lahko debatirala. Je večji psihič tisti, kateri o stvareh govori ali tisti, kateri o njih molči
stupid-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.109
1.887
113
Emona / Carnium
Struktura ni omejevanje. Razen, če si z eno nogo še v jami.

EDIT: Ker se mi zdi, da bi lahko beseda jama izzvala neprijetne občutke pri nekaterih poznavalcih zgodovine, bi rad pojasnil, da z jamo ni mišljena nobena jama, v katere so metali nedolžne ljudi in lokalne kolaborante ampak prazgodovinsko bivališče prednikov.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:

LP
467716-post_slo.gif

PS- o psihičih bi pa lahko debatirala. Je večji psihič tisti, kateri o stvareh govori ali tisti, kateri o njih molči
stupid-1.gif

Kot rečem, vsakemu svoje...debatiranje o tem, kdo je kaj pred 70 leti, je vsaj zame načeloma manj 'psiho' kot recimo prepričevanje bolnikov, naj gredo raje k homeopatu, to je pa lahko zelo škodljivo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:

LP
467716-post_slo.gif

stupid-1.gif

Kot rečem, vsakemu svoje...debatiranje o tem, kdo je kaj pred 70 leti, je vsaj zame načeloma manj 'psiho' kot recimo prepričevanje bolnikov, naj gredo raje k homeopatu, to je pa lahko zelo škodljivo.

in kaj ti veš o 70 let nazaj?

prebral si nekaj. tko kurk si prebral, da je alfa avto višjega cenovnega razreda.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Seveda so ga, ampak je takrat zopet proti volji ljudi zmagala volja denarja, imperializma ter seveda Vatikana.

Novozelandci so nagnali partizane iz trsta kot majhne cucke, ampak sedaj smo pa že zašli iz teme...

jaz sicer nekega problema ne vidim...kogar neka tematika pač ne zanima, lahko mirno preskoči temo in bere/piše v drugo.

najbolj zanimivi so bolniki, ki se oglašajo v kakšni partizani/domobranci temi in tam besno pišejo, kako jih ta tematika ne zanima
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
A na koroškem tudi?
Danes pa komunjzerji tankajo pri jodlarjih, kupujejo, so pri njihovem mobilenem operaterju, ne pri nacionalnem interesu...

hysterical-1.gif

tovariši in tovarišiče....

tudi so koroške so pobegnili partizani ja...toliko o junaški vojski, ki je 'osvobodila' jugoslavijo...potem se pa userjejo od strahu pred enim oklepnim avtomobilom s pijanimi angleži

mistique

Guru
16. jun 2009
14.109
1.887
113
Emona / Carnium
Trolarska primerjava. Prepričevanje ne more biti enako debatiranju. Razen, če zate debatiranje predstavlja odpiranje rumenih tém in neskončno trolanje kot sredstvo za pridobivanje stroke-ov (dražljajev) in s tem povezanega sproščanja oksitocina
hysterical-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Struktura ni omejevanje. Razen, če si z eno nogo še v jami.

EDIT: Ker se mi zdi, da bi lahko beseda jama izzvala neprijetne občutke pri nekaterih poznavalcih zgodovine, bi rad pojasnil, da z jamo ni mišljena nobena jama, v katere so metali nedolžne ljudi in lokalne kolaborante ampak prazgodovinsko bivališče prednikov.
Pa saj te razumem. To je način življenja na katerega nas vodijo vedno nove in nove marionetne Kučanove vlade.
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kaj ti veš o 70 let nazaj?

prebral si nekaj. tko kurk si prebral, da je alfa avto višjega cenovnega razreda.
Zato pa obstajajo forumu, kjer se v raznih temah zbirajo ljudje, kateri o temi vedo precej in tisti, kateri o tem ne vedo nič ali premalo. Z izmenjavo znanj se nato vsi dvignemo na višji nivo. Če pa neko stvar omejimo ali jo celo prepovemo potem se znanje ne bo prenašalo med ljudmi in tisti, kateri o stvareh vedo premalo (ali so celo v zmoti) ne bodo nikoli napredovali in bodo še vedno izgubljeni v preteklosti ali ujetniki laži.
stupid-1.gif

Če si želiš ostati tam kjer si pač ne spremljaj tem, katere bi te lahko "pokvarile".

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A ti ves a so v tes6 kradli?
Ne vem! Lahko pa imam o tem svoje mnenje in ga delim z drugimi. Mogoče se bo debati pridružil še kdo, kateri pa o tem kaj ve in bo potem moj odgovor, da vem
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
No vidis. O tem ne ves, ves pa o 194*.
In ti debatiral in podajal mnenje. Mnenje k ti ga je nekdo prodal.

Vse to je zate znanost. K bos kaj vedel, videl, bil del, odpri temo.
Dokler nic ne ves, imas mnenje, isci druga mnenja id nekoga ki ve.
Za teme k nben od nas nic ne ve, pa ne rabimo teme, ker jih je ze dovolj oz naj se vam da en koticek in tam ugotavljajte a je na Fukovcih 5 Marija dala Franzu iz Ss prostovoljno ali ne in a je joza pol pozgal sam al so ga orisiluli in a je ori vsem tem imel ksj Marjan, moz marije.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
No vidis. O tem ne ves, ves pa o 194*.
In ti debatiral in podajal mnenje. Mnenje k ti ga je nekdo prodal.

Vse to je zate znanost. K bos kaj vedel, videl, bil del, odpri temo.
Dokler nic ne ves, imas mnenje, isci druga mnenja id nekoga ki ve.
Za teme k nben od nas nic ne ve, pa ne rabimo teme, ker jih je ze dovolj oz naj se vam da en koticek in tam ugotavljajte a je na Fukovcih 5 Marija dala Franzu iz Ss prostovoljno ali ne in a je joza pol pozgal sam al so ga orisiluli in a je ori vsem tem imel ksj Marjan, moz marije.
O polpretekli zgodovini vem tisto, kar so me učili v šoli in kar sem prebral iz knjig nekoč in kar berem iz knjig interneta danes. Torej o tistih časih precej vem (kot precej veš tudi ti in vsak državljan, kateri je vsaj v zadnji triletki OŠ). Je pa vprašanje kaj je resnica in kaj je laž. In iz mojega vedenja bi rad izločil čim več laži ter ohranil čim več resnice. Z zatiskanjem oči ali celo cenzuro ne bom plemenitil tistega kar vem. Stvari tudi ne morem pozabiti, saj me razna Dražgoška kruljenja pa Stožiško cviljenje, pa simboli okupatorjev v obliki rdeče peterokrake na državnih proslavah, pa... stalno spominjajo nanje
stupid-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Simboli okupatorjev v obliki rdeče peterokrake!?
13.gif

Pa človek, ti nujno rabiš strokovno pomoč!!!
Do sedaj sem te imel za tepca, od zdaj naprej pa te imam rad, ker duševni bolniki pač ne vejo kaj pišejo.
priden.gif